HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Upravo sam narucio Desire u telenoru i ispostavilo se da mi je zemljak taj radnik u telenoru pa je uspeo da naruci jedan desire,a kaze da ih sada ima malo u telenoru i da postaje sve tese da se dodje do njih.Uzecu ga uz neki paket sa 500mb nata,150 min ka svim mrezama,500min u telenoru i 500 sms-ova i mesecna pretplata je 1000din sa pdv-om,a moram da uplatim odmah da uplatim 8000 i uz svaki mesecni racun narednih 6 meseci uz tih 1000 din pretplate uplacujem jos oko 3000 din ili nesto malo preko 3000 din ratu za tel.Ovo sam napisao cisto da znaju ostali koji ce ga mozda kypiti na ovaj nacin.Dobijam ga do kraja nedelje
Note IV N9100 dual
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- toda81
- Prijatelj foruma
Ceftriaxone,da to je na rate,ja sam stari korisnik,ali ne mogu preko vez postojeceg br da uzmem taj tal jersam vec uzeo jedan tel pa mi nije istekao ugovor,pa cu morayi da uzmem jos jedan br.Da,znam da se prvo potrose tih 150 min ka svim mrezama pa tek onda onih 500min u telnor mrezi.To je malo bez veze,ali tako je
Note IV N9100 dual
toda81, ovako stoje stvari kod mene,kad sam bio u telenoru pre 3 ponedeljka da vidim da li ima htc desire,rekli su da ga nema kod njih,tj u Vranju,i da sacekam naredni pondeljak kad im stize roba,ali ni tad nije stigo,i onda je sef telenora,inace nas dobar prijatelj,pozvao BG da vidi da li imaju neki desire na lageru,ali taj magacioner je bio da odmoru,pa sam morao i njega da sacekam 7 dana da se vrati,i juce sam konacno bio i rekli su mi da bi trebalo sutradan da stigne,tj danas :DDDD
p.s inace telefon uzimam bez paketa,jer mi zaista ne treba paket,jer je malo nelogicno da telefon uzmem zbog paketa da bi ga dobio na rate ili po nekoj povlasvenoj ceni...izvini ako sam te uvredio
Green,citao sam tamo,ali me zanimalo vase misljenje...tnx
p.s inace telefon uzimam bez paketa,jer mi zaista ne treba paket,jer je malo nelogicno da telefon uzmem zbog paketa da bi ga dobio na rate ili po nekoj povlasvenoj ceni...izvini ako sam te uvredio

Green,citao sam tamo,ali me zanimalo vase misljenje...tnx

- toda81
- Prijatelj foruma
araphel,slazem se sa tobom da je ovaj paket ocajan,ali nema veze,dobro ce mi doci tih 500mb jer necu moci zbog desirea da kupim ruter za wireless jer kao sto rekoh ovaj desire mi je iskrsao , a imam i solidnu investiciju oko popravke auta tako da sam ipak zadovoljan kako se situacija razvija.bitno je da dobijem konacno taj desire.imam ja jos jedan postpaid br sa paketom prenesi 150 tako da imam i previse minuta
Gara,naravno da nemam razloga za ljutnju.svi mi imamo neke racunice i svako radi onako kako mu se najvise isplati u datom trenutku.kako mislis da uzmes tel bez ijednog paketa?nisam gledao da li to moze tako
Gara,naravno da nemam razloga za ljutnju.svi mi imamo neke racunice i svako radi onako kako mu se najvise isplati u datom trenutku.kako mislis da uzmes tel bez ijednog paketa?nisam gledao da li to moze tako
Note IV N9100 dual
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Ceftriaxone, slazem se sa tobom da neko ko trosi 1000 din + i treba da uzme paket,tj ako mu zaista ttreba to sto je u paketu,meni licno trebaju samo mb i poruke
, a to moze da se doda koliko sam video na telenor sajtu,tipa "tarifni dodaci" pa tu ima dosta stvari "dodaj sms","dodaj internet" itd 
toda81,pa ima ga u slobodnoj prodaji....
ali ako ga ima na lageru

toda81,pa ima ga u slobodnoj prodaji....

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Gara, mogu se dodati mb i sms,ali samo u nekim tarifnim profilima. To konkretno ne vazi za prenesi pakete kad je u pitanju sms ( sms se moze dodati samo za: Jedna cena, Moje vreme i Više priče, to su btw stari prepaid paketi).
A kad sracunas da 500mb za postpaid kosta 590+porezi, onda je itekako isplativije uzeti telefon u sklopu paketa
ps sorry za off, gara, ovo mozemo nastaviti na drugom mestu
A kad sracunas da 500mb za postpaid kosta 590+porezi, onda je itekako isplativije uzeti telefon u sklopu paketa
ps sorry za off, gara, ovo mozemo nastaviti na drugom mestu

ex ivan87
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ja sam Telenor napustio (dobro ne napustio, ostao je broj, ali sa smanjenim paketom) iz tri razloga:
- nedostatak internet saobraćaja u okviru paketa,
- nedostatak desire-a u ponudi,
- visoki računi u romingu.
Tri meseca nakon kupovine desire-a i Vip broja Telenor uvodi:
- internet uključen u paket
- prodaje desire,
- uvodi putne pakete za roming.

- nedostatak internet saobraćaja u okviru paketa,
- nedostatak desire-a u ponudi,
- visoki računi u romingu.
Tri meseca nakon kupovine desire-a i Vip broja Telenor uvodi:
- internet uključen u paket
- prodaje desire,
- uvodi putne pakete za roming.

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Inače, juče mi se instalirao neki sistem apdejt i sad imam neke dodatne aplikacije (flashlight, navigation, app sharing, wifi hotspot...). Čak su i widgeti za gps, wifi i BT malo ulepšani.
Međutim, sa njim je došao i problem: stocks mi se stalno uključuje iako sam u sync isključio automatsko osvežavanje, nova aplikacija weather and news se stalno uključuje...
Kako da ovo prekinem?
Međutim, sa njim je došao i problem: stocks mi se stalno uključuje iako sam u sync isključio automatsko osvežavanje, nova aplikacija weather and news se stalno uključuje...
Kako da ovo prekinem?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Na 48. strani sam pisao o cudnom ponasanju Facebook aplikacije tj sinhronizovanje kontakta, jel ima neko slican "problem" posto se moj uvecava svakog dana
"Facebook aplikacija nakon update-a radi dosta bolje, cak mi i updatuje slike kontakta kad ih neko promeni ali samo neke Takodje tu imam jedan problem, naime namestio sam u FB aplikaciji da mi radi sinhronizaciju kontakta koji su u imeniku i vezani sa FB profilima (Sync with existing contacts) posle toga kad kliknem na neki kontakt i opciju linked pored imena da vidim koje mi veze postoje, stoji sledece:
- Ime kontakta (Phone)
- Ime profila na FBu (Facebook)
- Ime profila na FBu (com.facebook.auth.login)
Znaci ovo poslednje se pojavilo novo ali problem je u tome sto mi svaki dan doda po jedan red ovog treceg tako da mi trenutno na linked stoji prva dva gore navedena reda i ovaj treci puta 7 Jel zna neko koja je fora sa ovim i koja su najbolja setovanja za sinhronizovanje naloga? Posto vidim da ce ove linije da se nagomilavaju u nedogled."
Hvala pomoci i sorry za ponavljanje ali me bas zanima

"Facebook aplikacija nakon update-a radi dosta bolje, cak mi i updatuje slike kontakta kad ih neko promeni ali samo neke Takodje tu imam jedan problem, naime namestio sam u FB aplikaciji da mi radi sinhronizaciju kontakta koji su u imeniku i vezani sa FB profilima (Sync with existing contacts) posle toga kad kliknem na neki kontakt i opciju linked pored imena da vidim koje mi veze postoje, stoji sledece:
- Ime kontakta (Phone)
- Ime profila na FBu (Facebook)
- Ime profila na FBu (com.facebook.auth.login)
Znaci ovo poslednje se pojavilo novo ali problem je u tome sto mi svaki dan doda po jedan red ovog treceg tako da mi trenutno na linked stoji prva dva gore navedena reda i ovaj treci puta 7 Jel zna neko koja je fora sa ovim i koja su najbolja setovanja za sinhronizovanje naloga? Posto vidim da ce ove linije da se nagomilavaju u nedogled."
Hvala pomoci i sorry za ponavljanje ali me bas zanima
HTC 10
Ninolina, pa vidi, na poslu imam otvorenu wi-fi mrezu i nakacim se u pauzama, sto je otprilike, sve ukupno, oko sat vremena. Telefon nije konstantno na mrezi, ali stvarno ode maltene pola baterije, ako je prethodno ona bila puna. Moram ipak da naglasim da se ovo bas ne desava svaki put... zasto, nemam pojma zaista...
Meni trenutno izdrzi cak i skoro 2 dana, jer kad sam kod kuce ne koristim telefon, upalim komp i odatle idem dalje. Nikad nisam bio bas zahtevan korisnik telefona, od tih silnih update-a informacija redovno azuriram samo vremensku prognozu, a kad dodjem kuci, vec spomenuh komp, za fejs, youtube, email i ostale fore. Ponekad odigram neku igricu i to je to.
Nemam nikakav kuvani ROM, pa ni Froyo, a kako ljudi pisu njihova iskustva sa ovim update-ima, koja bas i nisu sjajna, pojma nemam da li da nabacim Froyo kad izadje ovde kod mene, sacekacu da vidim ima li nekih ozbiljnih mana kod vecine... custom ROM-ovi me stvarno ne zanimaju...
Meni trenutno izdrzi cak i skoro 2 dana, jer kad sam kod kuce ne koristim telefon, upalim komp i odatle idem dalje. Nikad nisam bio bas zahtevan korisnik telefona, od tih silnih update-a informacija redovno azuriram samo vremensku prognozu, a kad dodjem kuci, vec spomenuh komp, za fejs, youtube, email i ostale fore. Ponekad odigram neku igricu i to je to.
Nemam nikakav kuvani ROM, pa ni Froyo, a kako ljudi pisu njihova iskustva sa ovim update-ima, koja bas i nisu sjajna, pojma nemam da li da nabacim Froyo kad izadje ovde kod mene, sacekacu da vidim ima li nekih ozbiljnih mana kod vecine... custom ROM-ovi me stvarno ne zanimaju...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Izgleda da Desire ima jedan problemčić koji bi mogao da bude odgovoran za lošije trajanje baterije. Kada se završi punjenje i telefon ostane na punjaču još neko vreme, neki pozadinski procesi će mu trošiti bateriju i tada bi trebalo da se inicira ponovno punjenje, odnosno dopunjavanje, ali se to očigledno ne dešava. U prilog tome ide priča nekih ljudi da im se telefon isprazni preko noći iako je bio na punjaču. Treba videti da li je softverski problem vezan za verziju ROM-a, pa ne bi bilo loše da obratite pažnju na to prilikom sledečih nekoliko punjenja, i naravno iznesete zapažanja. Jutros se desilo da je telefon pokazivao da je skroz pun, svetlela je zelena diodica i kada je skinut sa punjača baterija se istog trenutka srozala na 92%. To nikako ne sme da se dešava.
● PRAVILA FORUMA ●