HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Evo od skoro u svom posedu pored KS20 koji mi pune dve godine radi savršeno, želja za ekonomično pristupačnim android sistemom, naterao me da uzmem i HTC tatto, mada želja za Motorolom milestone ostaje ali je novac otišao na notebook.
E sada pročitao sam ovu temu do 40 stranicie i unazad jedno 10, i imam par pitanja na koja su odgovori možda bili u onih 10 nepročitanih. Zanima me kako da povežem Notebook na Tatto i da koristim tatto kao modem ka vipovom internetu, ima onih 1300 mb uz paket. A drugo navigacijski softer koji radi solidno, gde, koji i kako?
Hvala
E sada pročitao sam ovu temu do 40 stranicie i unazad jedno 10, i imam par pitanja na koja su odgovori možda bili u onih 10 nepročitanih. Zanima me kako da povežem Notebook na Tatto i da koristim tatto kao modem ka vipovom internetu, ima onih 1300 mb uz paket. A drugo navigacijski softer koji radi solidno, gde, koji i kako?
Hvala
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
Vuksa......dobrodosao u klub tattoo....
.... sto se tice motorole.....kakva milestone...da vidis tek DROID X......
.........ljudi imam pitanje moze li tattoo ako se koristi kao modem za lap da pokupi neki virus
.....prijateljica mi nema net, a ima lap sa milion virusa....ako bi povezala telefon da li bi nekako mogla da ga ugrozi..

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Gaga3, A kako bi mogla da ugrozi telefon virusima pisanim za PC MS Windows platformu? Sve i da se kopiraju na mass storage ili internu memoriju oni se nikako nece izvrsiti na Androidu. Medjutim sto se tice virusa - a da tvoj prijateljica instalira antivirus? Kako je uspela da nahvata gomilu virusa bez mreze? Ocigledno oni sa kojima razmenjuje fajlove takodje imaju zarazene racunare.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Hvala na odgovoru ....pa da, radi u sudu a tamo se niko ne bavi racunarima, svuda je raspad sistema sto se toga tice i naravno preko ex harda, flasha-a zarazi svoj lap..ne vredi joj nista ni antivirus kad ne moze da se vrsi update ...mislim ne znam koliko je taj antivirus onda pouzdan ,ocigledno nije, uglavnom taj lap ima stalno viruse...
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Master Joda, araphel, a da li moze da sluzi umesto USB Stick-a za WiFi, posto imam usrani ZyXEL koji mi svaki cas pali gasi program za konekciju, nekad nece ni da se upali, pa da li moze fon da mi sluzi kao WiFi prijemnik, ili je to samo za mobilni internet...?
mkvb, sto ti u potpisu pise da imas HTC Smart, ako si uzeo Tattoo?
btw: kakav je smart u praksi, (ako ga imas) iako je tattoo mnoogo bolji... ali me zanima kakav je?
mkvb, sto ti u potpisu pise da imas HTC Smart, ako si uzeo Tattoo?
btw: kakav je smart u praksi, (ako ga imas) iako je tattoo mnoogo bolji... ali me zanima kakav je?
Samo nek se rolaju....sarme.
Uh nije mi ni palo na pamet da promenim potpis, sad cu...
Smarta sam uzeo preko Telenora ali mi je ipak trebao GPS pa sam ga prodao i dodao malo para i uzeo Tattoo, 120E je bio polovan, mada malo sam se zeznuo, display ima malo ogrebotinica koje sam video tek na boljem svetlu, uvece sam ga kupio i nisam bas mnogo obracao paznju, star je oko 5 meseci kupljen u VIPu. Mogao sam i bolje da prodjem ali sad sta je tu je.
Za Smart da ne idemo mnogo u off, dosta se pisalo o njemu pa potrazi malo forum, ukratko skroz ok fon za manje zahtevne korisnike, zove se Smart ali je u stvari dumb... Ima par bagova ali sve u svemu ok.
Smarta sam uzeo preko Telenora ali mi je ipak trebao GPS pa sam ga prodao i dodao malo para i uzeo Tattoo, 120E je bio polovan, mada malo sam se zeznuo, display ima malo ogrebotinica koje sam video tek na boljem svetlu, uvece sam ga kupio i nisam bas mnogo obracao paznju, star je oko 5 meseci kupljen u VIPu. Mogao sam i bolje da prodjem ali sad sta je tu je.
Za Smart da ne idemo mnogo u off, dosta se pisalo o njemu pa potrazi malo forum, ukratko skroz ok fon za manje zahtevne korisnike, zove se Smart ali je u stvari dumb... Ima par bagova ali sve u svemu ok.
HOX Titanium gray
zato sam ja odmah kupio foliju iz amerike za tattoo... odlična je i mislim nepoderiva 
Nego da pitam nešto drugo... Kod kuće imam wireless internet koji je malo čudan i niko ne zna na koji način radi, osim ljudi koji vode tu firmu... znači ja nemam nikakvu karticu u kompu, nikakav uređaj pored kompa, niti se logujem negdje znači ništa ništa.... nego samo jedan kabal koji ide iz kutije na balkonu u matičnu ploču... otvarao sam kutiju i tu je access point i improvizovana antena (net je odličan brzina preko 3mbps)... uglavnom došao je danas čiko
i napravio sledeće : zamjenio staru antenu (ili bolje da kažem kutiju
) i stavio novu jaču (davno mi je to obećao) i uz nju stavio još jednu malu antenu pomoću koje imam wifi signal na mob (kvalitet od 80-90 %)...
On se sa svojim laptopom bez problema konektovao iz prve na wifi, dok ja sa telefom ne mogu nikako...kucao sam i ip adresu, dns i ostalo i opet neće.... probao sa programom wifinder i piše connecting pa onda idle i diconnent (valjda sam dobro napisao)... da napomenem da sam se u gradu bez problema kačio na mreže koje to dozvoljavaju... čiko
je čak potpuno kako on kaže u jednom trenutku skinuo zaštitu sa ove moje wifi mreže i opet se nisam mogao povezati...

Nego da pitam nešto drugo... Kod kuće imam wireless internet koji je malo čudan i niko ne zna na koji način radi, osim ljudi koji vode tu firmu... znači ja nemam nikakvu karticu u kompu, nikakav uređaj pored kompa, niti se logujem negdje znači ništa ništa.... nego samo jedan kabal koji ide iz kutije na balkonu u matičnu ploču... otvarao sam kutiju i tu je access point i improvizovana antena (net je odličan brzina preko 3mbps)... uglavnom došao je danas čiko

On se sa svojim laptopom bez problema konektovao iz prve na wifi, dok ja sa telefom ne mogu nikako...kucao sam i ip adresu, dns i ostalo i opet neće.... probao sa programom wifinder i piše connecting pa onda idle i diconnent (valjda sam dobro napisao)... da napomenem da sam se u gradu bez problema kačio na mreže koje to dozvoljavaju... čiko

- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
@markonato u vezi tvoje mreze moze biti mnogo toga. Recimo... ako se dobro secam Tattoo ne podrzava wireless n standard. Ako je "ciko" u svojim podesavanjima stavio "n standard only" mozes se slikati. U svakom slucaju moraces se malo poigrati sa podesavanjima. I nemoj ostavljati svoj wireless bez zastite, ako nista drugo onda postavi MAC address filtriranje.