HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Vlada Zem, doradio sam, sljaka, al kao sto znas ne prebacuju se cele app na karticu, al opet kazem sracunao sam sve aplikacije koliko zauzimaju mesta u telefonu i dosao do cifre od 45mb. Nesto mi jede memoriju, ne znam sta..
Inace, poslao sam mail HTC-u da pitam da li postoji mogucnost da se nekako odredi pomocu nekog serijskog broja il nesto jeli S-LCD ili AMOLED i dobio sledeci odgovor, koji nije dobar po todino zdravlje
"Dear Mr. Cvetkov, Thank you for contacting us, Kindly be informed that the HTC Desire still comes out with an AMOLED screen, it doesn't matter the serial code, as long as the phone is a Desire then it does have an AMOLED screen, please note that any information that does not come from the HTC website is considered as rumors. Please note that you can contact us via support line. For further details, please go to http://www.htc.com/europe/CA_Hotline.aspx, you'll find a toll free number that you can dial only from a landline. Best Regards, HTC Team http://www.htc.com"
Inace, poslao sam mail HTC-u da pitam da li postoji mogucnost da se nekako odredi pomocu nekog serijskog broja il nesto jeli S-LCD ili AMOLED i dobio sledeci odgovor, koji nije dobar po todino zdravlje

"Dear Mr. Cvetkov, Thank you for contacting us, Kindly be informed that the HTC Desire still comes out with an AMOLED screen, it doesn't matter the serial code, as long as the phone is a Desire then it does have an AMOLED screen, please note that any information that does not come from the HTC website is considered as rumors. Please note that you can contact us via support line. For further details, please go to http://www.htc.com/europe/CA_Hotline.aspx, you'll find a toll free number that you can dial only from a landline. Best Regards, HTC Team http://www.htc.com"
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
vanjuska, pa ti hoces u grob da me mestis
Salim se.Po ovome sto su ti napisali ovi htc-ovci znaci da ga rade samo sa amoled ekranom.Ovo je sada previse cak i za moj zeludac.Sta onda znace oni klipovi i poredjenja ona dva htc-a gde se ocigledno vidi razlika kada je ugao gledanja u pitanju?Evo cak ni moj desire vise ne moze da podnese ovo visednevno mucenje jer ne zna svoj pedigre.Zvao sam sve ljude iz oglasa,cak i neke poznate koje ovom prilikom pozdravljam i drago mi je sto smo popricali,i ukupan skor je takav da su 2 tel iz Italije i na kutiji pise amoled,2 na kojima ne pise amoled.Izgleda da sam ja otisao predaleko sa svim ovim...

Note IV N9100 dual
vanjuska, ostaju neki "repovi" ali nije do toga sigurno, pogledaj da li ti se folder .android_secure poklapa sa tom prebacenom memorijom (kod mene je on recimo 148mb). Nema sta drugo da trosi osim i cache memorije pa proveri i to, mada je to dosta za cache.
pozz
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Azimuth, lepa kutijica, skladnih dimenzija, u kojoj se nalazi punjač + USB kabl, memorijska kartica od 4 Gb, sluške i oni standardni papiri (uputstvo za upotrebu, garancija...) 
Ponovo pitanje za napredne korisnike koji koriste OpenDesire ROM (koji mi se dopada)... Da li postoji mogućnost da se nekako zameni sistemska aplikacija za kamericu sa nekom drugom, pošto je ova skromnih mogućnosti (barem što se tiče podešavanja) i već dva puta mi se zablokirala !!! To je drugi BUG koji sam primetio (prvi je nemogućnost odabira konekcije sa PC-em, a da to nije USB!!!)
Drugo pitanje... Da li je neko možda isprobao DeFroST ? Pinky mi se ne dopada nešto posebno

Ponovo pitanje za napredne korisnike koji koriste OpenDesire ROM (koji mi se dopada)... Da li postoji mogućnost da se nekako zameni sistemska aplikacija za kamericu sa nekom drugom, pošto je ova skromnih mogućnosti (barem što se tiče podešavanja) i već dva puta mi se zablokirala !!! To je drugi BUG koji sam primetio (prvi je nemogućnost odabira konekcije sa PC-em, a da to nije USB!!!)

Drugo pitanje... Da li je neko možda isprobao DeFroST ? Pinky mi se ne dopada nešto posebno

HTC Desire + MIUI 0.11.12
Proverio sam cach, on uzima 2mb. Gde mi je ostatak? Znaci pocinje da me nervira, imam instalirano svega 17 aplikacija ukupno, sem sistemskih naravno i od svih njih najveca je navigon koji uzima 18mb na internoj memoriji i to je to. OVo sve ostalo je 2-3 mb pa i manje... Znaci ukupni sve oko 45mb. Slucajno sam bio pre neki dan uradio factory reset i imao sam punu memoriju znaci a48mb tako nesto.. I onda sam instalirao tu neke stvari i sad odjednom nemam vise mesta.. Uzasno mi ide na zivce.
I imam jos jedno pitanje, sta bi se desilo da krenem sa root-om za amoled a imam slcd?
I imam jos jedno pitanje, sta bi se desilo da krenem sa root-om za amoled a imam slcd?
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Stvarno ne znam da li se pravite za ovo oko ekrana ili šta, više mi ništa nije jasno
. Ne mogu da verujem da već nedelju dana raspravljate oko tako banalne stvari. Onda ja imam super oči pošto mogu da provalim razliku između amoleda i lcd-a sa sto metara.

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Ninolina,ti bi kod sebe odmah primetila da nije Amoled,s obzirom da bi ti rootovanje bilo mnooogo teze.A i s obzirom u kom periodu si nabavila telefon,ocekivano je da je u pitanju Amoled.
Nego,ono sto mene cudi,citajuci mail od HTC-a,kako onda postoje tolike razlike u ekranima ako su ekrani navodno kod svih Desire-a isti?!

A jos vece nedoumice mi stvara sledeca recenica:
"...as long as the phone is a Desire then it does have an AMOLED screen..."
O cemu se tek ovde radi,pogotovo imajuci u vidu ovo ?!
Nego,ono sto mene cudi,citajuci mail od HTC-a,kako onda postoje tolike razlike u ekranima ako su ekrani navodno kod svih Desire-a isti?!

A jos vece nedoumice mi stvara sledeca recenica:
"...as long as the phone is a Desire then it does have an AMOLED screen..."
O cemu se tek ovde radi,pogotovo imajuci u vidu ovo ?!

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Pa da jeste mi lakše, ali koliko sam shavtio neko je poredio E71 i Desire i rekao da ne vidi razliku, što dovodi do zaključka da definitivno nema amoled jer da ima primetio bi, prvo boje su na amoledu mnogo jače, a i toliko puta pominjana crna je kada se poredi sa drugim ekranima kao mrak crna i ne izgleda kao da ima svetlost "ispod ekrana" (lcd ne može to da postigne zbog pozadinskog osvetljenja).Ninolina napisao:telep, pa lako je tebi da provalis kad imas i Legend (Amoled) i Hero (LCD)... Ja sam sad mirnaZnam da je na mom tel Amoled
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Ovo je sasvim dovoljno da se zakljuci da je u pitanju (S)LCD. Kod AMOLED-a nema tih "problema" na ivicamatoda81 napisao:Takodje sam primetio u gornjem desnom delu.ekrana kod desirea neku svetlost koja se par mm razliva po obodu ekrana u duzini od oko 2-3cm,a i sa leve.strane.ekrana sam video pri obodu,tj ivici ekrana neku svetlost ali je bilo manje svetlosti nego sto je to slucaj na desnoj strani ekrana.Kada gledam ispod ekrana na samom vrhu tel se vidi neka svetlost koja se ne ocrtava na samom ekranu vec kao da izlazi izsamog dela gde spojen ekran.