HTC One (M7)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Re: HTC One
yocasylver, gresis pogledaj samo kolika je zajednica za S3 kolika za HOX najvecu zajednicu od Samsunga je imao S1 sve posle toga na exynos cipsetu je samo napravilo problem za razvoj AOSP, AOKP romova...
Baraba, ne mozes tako da gledas zajednicu po pregledima tema i komentara... Zajednicu gledas po broju romova i po tome koji su romovi savrseniji i koji bolje rade. Za s3 imas samo onaj omega rom od 5 miliona pregleda dok sve ostalo je blagi uzas ovom ne radi ovo ovaj ima problem sa ovim onaj sa onim itd itd.
Baraba, da al to je omega jedan rom koji ima vise milionski pregled za godinu dana od toga kada pogledas kolko puta si ga ti pogledao pa to podeli sa ostalim clanovi i videces da je nista. I imas samo taj rom koji je Sami based i to je sve a sta je sa AOSP AOKP? Od njih nema nista i da CM zajednica je vec nekoliko puta odustajala od S3 zbog exynosa...
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Ljudi nije ni bitno koji ima vise romova i cija je zajednica veca.Ja bih bio zadovoljan i tim jednim koji izadje samo da super radi.Kao da je to toliko bitno ako sam pogresio,nisam nikog ubio pa sad da raspredamo price i idemo u off.
@lesa 0208 hvala na ispravci,ne bih voleo da mi zameras jer se ne bavim statistikama.Za mene je samsung zajednica najveca i ako nije.Svako ima pravo da kaze sta misli i ako nije u pravu.Dokle god se HTC rutovao na nacin koji se sad bude primenjivao njegovi modeli ce biti sranje za mene bez obzira koliko dobri bili kao i sto jesu.Divim se njihovom izradom i voleo bih da ne prestanu sa upotrebom metala.Ne zelim da idem na doskolavanje da bih otkljucao OS telefona.Zato sam uz Samsung,sve se izvodi u dva klika a to vecini korisnika mnogo znaci.
@lesa 0208 hvala na ispravci,ne bih voleo da mi zameras jer se ne bavim statistikama.Za mene je samsung zajednica najveca i ako nije.Svako ima pravo da kaze sta misli i ako nije u pravu.Dokle god se HTC rutovao na nacin koji se sad bude primenjivao njegovi modeli ce biti sranje za mene bez obzira koliko dobri bili kao i sto jesu.Divim se njihovom izradom i voleo bih da ne prestanu sa upotrebom metala.Ne zelim da idem na doskolavanje da bih otkljucao OS telefona.Zato sam uz Samsung,sve se izvodi u dva klika a to vecini korisnika mnogo znaci.
cena u nemackoj -
http://www.guenstiger.de/Preisvergleich ... _32GB.html

u pitanju je prva cena tako da ce padati u narednom periodu vrlo brzo... za 10ak dana...

http://www.guenstiger.de/Preisvergleich ... _32GB.html

u pitanju je prva cena tako da ce padati u narednom periodu vrlo brzo... za 10ak dana...

- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Za nase standarde je generalno mnogo kao i svi vrhunski modeli a u poredjenju sa drugim top modelima nije velika cena.Nadam se da ce za neko reano vreme pasti i biti pristupacnija.
pa ako je xperia z sa starim qualcommom 550 onda je htc one - dzabe 

- djosa@
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
- :: Samsung Note 9
naravno da će pasti cena to je sigurno,samo je bitno da se telefon dobro pokaze,dobrog je kvaliteta vidi se po slikama,još samo osećaj u ruci je bitan....Ako se pokaže onda će biti na dobrom glasu.
Pa i ako bude malo skuplji isplati se uzeti ga...

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Za 3-4 meseca biće ga u oglasima po 450 evra koliko hoćeš (ista priča svake godine sa novim modelima) .... 

16 godina na forumu MOBILNISVET
http://www.mondo.rs/s286781/Magazin/Kom ... icama.html
Danas od 16 h vas HTC promo tim očekuje u mt:s prodavnici na Terazijama, dok vas u petak, subotu i nedelju pozivamo da posetite mt:s poslovnice u Delti i Ušću od 16 do 22 h i isprobate novi HTC One.
Danas od 16 h vas HTC promo tim očekuje u mt:s prodavnici na Terazijama, dok vas u petak, subotu i nedelju pozivamo da posetite mt:s poslovnice u Delti i Ušću od 16 do 22 h i isprobate novi HTC One.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Znači sutra pravo u TC Ušće da se dobro testira HTC One

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
da li je moguce da niko nije otisao da vidi taj famozni htc one 
znaci sve ja moram sam...ooook
javljam utiske

znaci sve ja moram sam...ooook

javljam utiske

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Evo ja sam bio juče na Ušću na toj promociji, ali nisam stigao sinoć da napišem utiske.
Pre svega telefon uživo izgleda još bolje nego na snimcima i slikama, onaj hladan osećaj metala kada se uzme u ruku odaje utisak premium modela, jednom rečju dizajn je, po meni, savršen.
Ekran je odličan, pravo uživanje je gledati ga, velika rezolucija i visok PPI, rezultuje time da je nemoguće uočiti piksele čak ni kada se telefon primakne oku na maloj razdaljini, intenzitet boja je odličan, stavio sam svoj SII pored HTC One i dosta su prijatnije boje na One, ekran im je puno pogodak.
Uglovi gledanja su jako dobri, tj. ja nisam primetio nikakav gubitak boja kada se telefon nagne ili gleda sa strane. Devojke koje su radile na promociji dosta su objašnjavale Zoe funkciju, u prvi mah mi se učinilo da je to bezveze, ali u suštini nije tako loše. Zoe snima kratak Full HD video u trajanju od tri sekunde i predstavlja taj video kao sliku. To znači da je moguće iz te tri sekunde naknadno izabrati najbolji kadar, što može da bude korisno i u praksi, pogotovu ako je jedan kadar mutan, a već naredni jasan, tako da Zoe dosta smanjuje mogućnost nastanka mutnih slika used podrhtavanje ruke i sl. Ima tu još dosta fora sa Zoe funkcijom, kao što je brisanje objekata sa slike, najbolji osmeh, dupliranje objekata na slici (ova opcija izgleda jako dobro) itd.
Blink Feed me je razočarao jer za sada nije moguće podesiti da prima vesti sa domaćih servisa tipa B92, Blic i sl., mada je omogućeno setovanje društvenih mreže Facebook-a i Twiter-a tako da je moguće da se u Blink Feed-u prikazuju samo postovi sa tih mreže.
Uz telefon ne idu Beats slialice već telefon preko Beats Boom Sound-a reprodukuje odlična zvuk kako na spoljnim zvučnicim tako i na bilo kojim drugim slušalicama, ovo u praksi znači da je moguće prikačiti bilo koje iole kvalitetnije slušalice pa Beats Boom Sound ugrađen u telefon će reprodukovati kvalitet zvuka kao da su u pitanju Beats slušalice. Slušalice nisam probao, ali spoljni zvučnici su jako glasni i moguće je osetit taj stereo zvuk jer su zvučnici pozicionirani na suprotnim krajevima telefona, zvuk je jasan čak i kada je maksimalno pojačan, bas je odličan, na osnovu onog što sam čuo juče, zvučnici su, po meni, vrhunski.
Kada sam napravio par fotografija i pokušao u galeriji da zumiram osetio sam nedosatak piksela, slike jesu jasne ali kada se baš sumira detalji su poprilično mutni, nedostaje detalja i oštrine što je rezultat niske rezolucije. Mada slike izgledaju na prvi pogled jako dobro, dosta svetle, mogli su da ubace bar 8MPx kameru.
Takođe sam saznao da će HTC One biti dostupan u Srbiji tek polovinom maja, i tada dolazi u mt:s za one koji su ga rezervisali, a par dana kasnije dolaze dodatne količine za širu prodaju.
Pre svega telefon uživo izgleda još bolje nego na snimcima i slikama, onaj hladan osećaj metala kada se uzme u ruku odaje utisak premium modela, jednom rečju dizajn je, po meni, savršen.
Ekran je odličan, pravo uživanje je gledati ga, velika rezolucija i visok PPI, rezultuje time da je nemoguće uočiti piksele čak ni kada se telefon primakne oku na maloj razdaljini, intenzitet boja je odličan, stavio sam svoj SII pored HTC One i dosta su prijatnije boje na One, ekran im je puno pogodak.
Uglovi gledanja su jako dobri, tj. ja nisam primetio nikakav gubitak boja kada se telefon nagne ili gleda sa strane. Devojke koje su radile na promociji dosta su objašnjavale Zoe funkciju, u prvi mah mi se učinilo da je to bezveze, ali u suštini nije tako loše. Zoe snima kratak Full HD video u trajanju od tri sekunde i predstavlja taj video kao sliku. To znači da je moguće iz te tri sekunde naknadno izabrati najbolji kadar, što može da bude korisno i u praksi, pogotovu ako je jedan kadar mutan, a već naredni jasan, tako da Zoe dosta smanjuje mogućnost nastanka mutnih slika used podrhtavanje ruke i sl. Ima tu još dosta fora sa Zoe funkcijom, kao što je brisanje objekata sa slike, najbolji osmeh, dupliranje objekata na slici (ova opcija izgleda jako dobro) itd.
Blink Feed me je razočarao jer za sada nije moguće podesiti da prima vesti sa domaćih servisa tipa B92, Blic i sl., mada je omogućeno setovanje društvenih mreže Facebook-a i Twiter-a tako da je moguće da se u Blink Feed-u prikazuju samo postovi sa tih mreže.
Uz telefon ne idu Beats slialice već telefon preko Beats Boom Sound-a reprodukuje odlična zvuk kako na spoljnim zvučnicim tako i na bilo kojim drugim slušalicama, ovo u praksi znači da je moguće prikačiti bilo koje iole kvalitetnije slušalice pa Beats Boom Sound ugrađen u telefon će reprodukovati kvalitet zvuka kao da su u pitanju Beats slušalice. Slušalice nisam probao, ali spoljni zvučnici su jako glasni i moguće je osetit taj stereo zvuk jer su zvučnici pozicionirani na suprotnim krajevima telefona, zvuk je jasan čak i kada je maksimalno pojačan, bas je odličan, na osnovu onog što sam čuo juče, zvučnici su, po meni, vrhunski.
Kada sam napravio par fotografija i pokušao u galeriji da zumiram osetio sam nedosatak piksela, slike jesu jasne ali kada se baš sumira detalji su poprilično mutni, nedostaje detalja i oštrine što je rezultat niske rezolucije. Mada slike izgledaju na prvi pogled jako dobro, dosta svetle, mogli su da ubace bar 8MPx kameru.
Takođe sam saznao da će HTC One biti dostupan u Srbiji tek polovinom maja, i tada dolazi u mt:s za one koji su ga rezervisali, a par dana kasnije dolaze dodatne količine za širu prodaju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
HTC ONE Build Quality Issues *You having any???
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wOu5oXpjVQ
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wOu5oXpjVQ
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Što se tiče kritika na račun kamere , niko ne kupuje telefon da bi pravio fotke za bilboarde ili mega postere već da bi šerovao slike na fejsbuk ili izradio na foto papiru , ja recimo imam izrađene fotografije koje sam napravio sa Nokijom N82 i izgledaju fantastično a da ne pričam kako izgledaju fotografije sa N8 ili S3 ... u fotografskoj radnji gde sam štampao fotke pita me čovek kojim foto aparatom sam slikao , ja kažem telefonom Nokijom N8 a on zbunjeno gleda u mene i kaže da pola digitalaca ne pravi tako dobre fotke
... tako da ta priča o pikselima prilikom zumiranja od 500% zvuči malo deplasirano u svakodnevnom životu / korišćenju 

16 godina na forumu MOBILNISVET
zoreli, generalno se slazem sa tvojim komentarom ali opet treba pogledati i klasu uredjaja koja se kupuje i odnos cena/kvaliet. Naravno da ne kupuje svako telefon zbog kamere, ali opet ako das ozbiljnu sumu novca za telefon zasto da nemas i solidnu kameru bez vecih mana ako vec neki modeli po istoj ceni imaju mnogo bolju. Zasto da kupis Mercedesa i da ti se prozori na zadnjim sedistima rucno otvaraju ako vec mogu elektronski. Mislim glup primer ali nadam se da shvatate sustinu sta zelim da kazem. 
Moja licna razocaranost One-om je doprinelo i to sto se HTC najavljivao neku uberKameru
i prozivao sve zive a dobili smo neki poluproizvod. Budzili su nesto, smanjivali broj a povecavali velicinu megapiksela kako sam razumeo, i dobili smo telefon koji moze da snima bolje snimke u mraku i solidne slike a u ostalim uslovima nema neke prednosti u odnosu na ostale telefone tog cenovnog ranga.

Moja licna razocaranost One-om je doprinelo i to sto se HTC najavljivao neku uberKameru
i prozivao sve zive a dobili smo neki poluproizvod. Budzili su nesto, smanjivali broj a povecavali velicinu megapiksela kako sam razumeo, i dobili smo telefon koji moze da snima bolje snimke u mraku i solidne slike a u ostalim uslovima nema neke prednosti u odnosu na ostale telefone tog cenovnog ranga.

Nokia Lumia 1520
- djosa@
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
- :: Samsung Note 9
ja se nebi ni žalio da ga imam,hahha
Što se tiče kamere ok je sta joj fali,svi smo razliciti pa i kamere su
...Zavrsavace ona i više nego sto mi mislimo....
Što se tiče kamere ok je sta joj fali,svi smo razliciti pa i kamere su