ta fleka se pojavila i mom ortaku pre koji mesec...
a meni ekran polako počeo da riknjava - pri ivicama jedva da kapira da ga pritiskam, pa ako mi recimo treba neko slovo koje je pri ivici treba 5 puta da kliknem...!
radio kalibraciju više puta - nije pomoglo!
Znaci da su lose odradili telefon...Meni hvala Bogu radi vec godinu ipo dana super...Videcemo dalje kako ce se ponasati.Ne mogu da verujem da i ovi touch screen ekrani imaju vek trajanja,ali tako kratak
Jednu stvar sam zaboravio da naglasim: posle zamene touch-a pocela je da se skuplja prasina ispod ekrana!
nije strasno ali pri suncu prilicno smeta... Tako da ovih dana ide na ciscenje.
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
lesa0208, kod Tattooa je malo drugačije.. Maske su i predvidjene da se menjaju i ne utiču na ekran.. Tek sad nakon diranja slojeva ekrana nisu dobro zalepljeni slojevi i eto prašine..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, jeste maska predvidjena ali digitajzer nije, jer on kada se podigne onda upada prasina menjao sam digitajzer na i900 dok sam imao i isti problem je bio. Ono sto mene nervira kod nasih servisera kada kada uzmu telefon i kada ga rasklope zasto im je tesko da stave neki kvalitetniji lepak ili malo vise lepka (ili sta vec stavljaju)
lesa0208, pa da, digitizer nema veze sa maskom, tako da sam samo to htela da prokomentarišem.. Znači, menjanje maske na Tattoou ne utiče na prašinu kod ekrana..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
hirurg, evo gde možeš da naručiš masku.. http://www.tattoomyhtc.com/ ... Možeš preko ovog sajta sam da dizajniraš izgled maske i da staviš bilo koju sliku koju želiš...
Ja sam odatle naručila za svoj Tattoo još pre više od godinu dana, valjda već ima i godina i po.. Maska više nije baš kao nova jer telefon uopšte ne nosim u futroli i ne pazim ga previše.. Ali, mogu ti reći da su te maske dovoljno kvalitetne i da je vredi odande naručiti, verujem da su kvalitetne kao i one koje ti stižu sa telefonom...
draga publiko, da li je moguce ubaciti na kuvani rom htc sense meni?? nervira me nesto ovakav meni inace, danas sam apdejtovao na 2.3.4 i mogu reci da je dosta brzi telefon, a samim tim imam i vise prostora za aplikacije da instaliram
Pozz svima,
Izvinjavam se unapred ako je ovo pitanje vec postavljeno.
Meni se takodje pojavila fleka na ekranu.. deluje kao da je voda usla u njega (mada znam da nije). Touch screen uopste nije reagovao.
Vijao sam tu fleku neko vreme po ekranu i na kraju skinuo masku, malo odvojio (samo malo) slojeve i fleka je nestala.
Od tada telefon radi, ali ponekad primetim da se fleka vrati mada mnogo manja i ne utice na funkcionalnost telefona.
Takodje sam primetio da sad teze otvaram notification bar.
Pre je bilo dovoljno da predjem prstom odozgo ka dole i otvorio bi se svaki put, sada to vise nije slucaj.
Koristim kuvani rom nFinityGB 1.02.
Planirao sam vratiti fabricki rom i odneti telefon u VIP na reklamaciju, da li nakon root-ovanja reklamacija i dalje vazi?
Da li neko od vas pokusao reklamirati root-ovan telefon VIP-u?
Master Joda, ne vazi ti garancija na root-ovan telefon, vrati ga na fabricki rom onako kako si ga kupio pa ga odnesi u servis jer ce ti odbiti garanciju sigurno ako ga odneses root-ovanog.
Hvala na odgovorima.. definitivno cu odraditi backup svega i vratiti fabricki rom... videcu kako se telefon ponasa sa fabrickim.. mozda je i custom rom problem. Cim se fleka ponovo pojavi na ekranu.. pravac na reklamaciju.
Sto se tice "fleke" na ekranu... malo sam se raspitivao okolo i naokolo. To apsolutno nema nikakve veze sa custom romovima ili bilo kakvim softverskim stvarima. Jednostavno je gornji sloj touch-a propao pod jacim pritiskom ili se "opustio" pod malo vecom temperatureom. Neki servisi cak to smatraju fizickim ostecenjem i takvu vrstu popravke ne uracunavaju pod garanciju. Tako sam ja bar saznao.
Koristim CyanogenMod-7.0.0.-RC4-click i ne mogu više da pristupim telefonu preko htc sinc. Kada telefon stavim kao usb sve radi normalno. Hoću da ubacim novi ROM, preko ROM manager ne uspevam, kada odem u recovery telefon se ne startuje već samo stoji na početnom ekranu "tattoo". Onda moram da izvadim bateriju kako bi ponovo startovao telefon.
Pokušao sam novi recovery da ubacim ali nikako da ga instaliram preko računara. Kao sve odradi, ali se ništa ne promeni na telefonu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.