HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

hvala psyhound spustio sam takt na 614 i sada opera i Facebook apk rade odlicno. :roll:

prilikom fc-a sam poslao report, pa ce valjda ispraviti ovu glupu gresku! :angry:
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

bachika, onda zaista imamo istu fleku.. Moja izgleda i ponasa se kao na ovom videu.. http://www.youtube.com/watch?v=IzI0oo7KSUo
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

ta fleka se pojavila i mom ortaku pre koji mesec...

a meni ekran polako počeo da riknjava - pri ivicama jedva da kapira da ga pritiskam, pa ako mi recimo treba neko slovo koje je pri ivici treba 5 puta da kliknem...!
radio kalibraciju više puta - nije pomoglo!

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Znaci da su lose odradili telefon...Meni hvala Bogu radi vec godinu ipo dana super...Videcemo dalje kako ce se ponasati.Ne mogu da verujem da i ovi touch screen ekrani imaju vek trajanja,ali tako kratak :(

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

MOguće da je do korisnika... Ako mlate i jako pritiskaju po ekranu onda mu skare vijek trajanja... Evo moj telefon ima godinu dana i dalje je kao nov
Nokia Lumia 820

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Jednu stvar sam zaboravio da naglasim: posle zamene touch-a pocela je da se skuplja prasina ispod ekrana! :angry:
nije strasno ali pri suncu prilicno smeta... Tako da ovih dana ide na ciscenje.
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

bachika, to je normalno na svakom telefonu kada se promeni maska krece da upada prasina jer onako kako je fabricki takav je najbolji

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

lesa0208, kod Tattooa je malo drugačije.. Maske su i predvidjene da se menjaju i ne utiču na ekran.. Tek sad nakon diranja slojeva ekrana nisu dobro zalepljeni slojevi i eto prašine..:-(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Ninolina, jeste maska predvidjena ali digitajzer nije, jer on kada se podigne onda upada prasina menjao sam digitajzer na i900 dok sam imao i isti problem je bio. Ono sto mene nervira kod nasih servisera kada kada uzmu telefon i kada ga rasklope zasto im je tesko da stave neki kvalitetniji lepak ili malo vise lepka (ili sta vec stavljaju)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

lesa0208, pa da, digitizer nema veze sa maskom, tako da sam samo to htela da prokomentarišem..:) Znači, menjanje maske na Tattoou ne utiče na prašinu kod ekrana..:)

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

meni niko da odgovori gdje da kupim masku :) neku finu koja nije drug kinez :)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

hirurg, evo gde možeš da naručiš masku.. http://www.tattoomyhtc.com/ ...:) Možeš preko ovog sajta sam da dizajniraš izgled maske i da staviš bilo koju sliku koju želiš...:)
Ja sam odatle naručila za svoj Tattoo još pre više od godinu dana, valjda već ima i godina i po..:) Maska više nije baš kao nova jer telefon uopšte ne nosim u futroli i ne pazim ga previše..:) Ali, mogu ti reći da su te maske dovoljno kvalitetne i da je vredi odande naručiti, verujem da su kvalitetne kao i one koje ti stižu sa telefonom...:)

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

draga publiko, da li je moguce ubaciti na kuvani rom htc sense meni?? nervira me nesto ovakav meni :| :dry: inace, danas sam apdejtovao na 2.3.4 i mogu reci da je dosta brzi telefon, a samim tim imam i vise prostora za aplikacije da instaliram :oops:
KISS ME I AM 93

Master Joda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
:: iPhone 8 Plus

Post od Master Joda »

Pozz svima,
Izvinjavam se unapred ako je ovo pitanje vec postavljeno.
Meni se takodje pojavila fleka na ekranu.. deluje kao da je voda usla u njega (mada znam da nije). Touch screen uopste nije reagovao.
Vijao sam tu fleku neko vreme po ekranu i na kraju skinuo masku, malo odvojio (samo malo) slojeve i fleka je nestala.
Od tada telefon radi, ali ponekad primetim da se fleka vrati mada mnogo manja i ne utice na funkcionalnost telefona.
Takodje sam primetio da sad teze otvaram notification bar.
Pre je bilo dovoljno da predjem prstom odozgo ka dole i otvorio bi se svaki put, sada to vise nije slucaj.
Koristim kuvani rom nFinityGB 1.02.
Planirao sam vratiti fabricki rom i odneti telefon u VIP na reklamaciju, da li nakon root-ovanja reklamacija i dalje vazi?
Da li neko od vas pokusao reklamirati root-ovan telefon VIP-u?

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

Nemoj nositi root-ovan telefon... Vrati fabrički rom i nosi...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Master Joda, ne vazi ti garancija na root-ovan telefon, vrati ga na fabricki rom onako kako si ga kupio pa ga odnesi u servis jer ce ti odbiti garanciju sigurno ako ga odneses root-ovanog.

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

@ ninolina cini mi se da sa tog sajta ne salju u Bosnu :((( jel tako

a ova uz telefon mi otisla vec mirise na novu....

Master Joda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
:: iPhone 8 Plus

Post od Master Joda »

Hvala na odgovorima.. definitivno cu odraditi backup svega i vratiti fabricki rom... videcu kako se telefon ponasa sa fabrickim.. mozda je i custom rom problem. Cim se fleka ponovo pojavi na ekranu.. pravac na reklamaciju.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Sto se tice "fleke" na ekranu... malo sam se raspitivao okolo i naokolo. To apsolutno nema nikakve veze sa custom romovima ili bilo kakvim softverskim stvarima. Jednostavno je gornji sloj touch-a propao pod jacim pritiskom ili se "opustio" pod malo vecom temperatureom. Neki servisi cak to smatraju fizickim ostecenjem i takvu vrstu popravke ne uracunavaju pod garanciju. Tako sam ja bar saznao. :)

Pored toga - http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1000558 - sense like tema za CM7.

srdjoraj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
Kontakt:

Post od srdjoraj »

Koristim CyanogenMod-7.0.0.-RC4-click i ne mogu više da pristupim telefonu preko htc sinc. Kada telefon stavim kao usb sve radi normalno. Hoću da ubacim novi ROM, preko ROM manager ne uspevam, kada odem u recovery telefon se ne startuje već samo stoji na početnom ekranu "tattoo". Onda moram da izvadim bateriju kako bi ponovo startovao telefon.

Pokušao sam novi recovery da ubacim ali nikako da ga instaliram preko računara. Kao sve odradi, ali se ništa ne promeni na telefonu.

Šta mi je dalje činiti?
Jedino još ja imam dial-up modem!

Odgovori