HTC One (M7)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Re: HTC One
U merkatoru NS ga imaju.
Moze se pogledati ali ne i upaliti.
Moze se pogledati ali ne i upaliti.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ne kapiram zasto se ne moze upaliti?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Kaze samo kupac moze da upali.
Jedva mi je dao telefon u ruke.
Kao zlatnu polugu da mi daje.
Koliko sam ga razumeo dobili su 3 komada pa ih valjda cuvaju kao muzejski eksponat:)
Jedva mi je dao telefon u ruke.
Kao zlatnu polugu da mi daje.
Koliko sam ga razumeo dobili su 3 komada pa ih valjda cuvaju kao muzejski eksponat:)
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: HTC One
To je najveca glupost kad ne daju da se tel proba i upali. Treba da imaju bar jedan koji se moze probati, a ako im samo on ostane nek milu smanje cenu za 10e kad ga pbudu prodavali zato sto su ga ljudi "pipkali" 

Note IV N9100 dual
Ma tako je bre,ti ces na osnovu gledanja u "bob" videti da li je sve u redu,sto se tice softverskog dela.Samo da mi je znati,ko je to osmislio,da ne moze da se upali,jedino ako ga kupis.. 
Ne znam tacno koja tako radnja bese i u BG-u ne dozvoljava paljenje telefona,ako ga ne kupis..

Ne znam tacno koja tako radnja bese i u BG-u ne dozvoljava paljenje telefona,ako ga ne kupis..
Poslednja izmena od acamatic u Pet, 17. Maj 2013. 20:15, izmenjeno 1 put ukupno.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
A koliko je para, ako nije problem da se znam ? 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Nije znao cenu bez ugovora jer su ih tek dobili,tako mi rece.
A kaze da je uz neki PiS ugovor gde je pretplata 3000 din. doplata 46.000.
Bezobrazluk zesci.
A kaze da je uz neki PiS ugovor gde je pretplata 3000 din. doplata 46.000.
Bezobrazluk zesci.
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Imao sam priliku da se sretnem sa njim danas, odlican je!

Poslednja izmena od Dexter u Sub, 18. Maj 2013. 00:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Jel si bas cackao ili si gledao kao ja u ugasen ekran?:)
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Ne, upaljen. Decko je uzeo jedan od 2 koja su stigla, rezervisao ga pre par meseci..
Uz neki paket, 54k je dao...
Uz neki paket, 54k je dao...
Ljudi imate u delta city promociju ovog modela, em imate tri upaljena da ih cackate em imate dve promoterke, samo njih ne smete da cackate 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Upravo bio sa drugom koji je pre neki dsn uzeo htc one...i prvi utisak znaci sto se kamere same tice je odlican...znaci slikali smo najmanje 50 slika...i svaka je super slika...cak sta vise slikao sam ja i sa mojim htc one s...iste slike...i iskreno...slike su mnogo bolje na one...cistije ,jasnije i vidi se ona ostrina ciste slike...toliko sto se tice kamere...a inace fon je ovako stvarno extra ,izrada i sve ostalo...ne znam...po meni je sve super...
Huawei
Naravno da ce ekstra da izgleda na 4,7" 1080p ekranu.
Prebaci ti to na 20+ incha pa onda proceni kvalitet slike.
- bata bogdan
- Banned
i...sta sad...te slike ne valjaju na 20+ incha?Chobby88 napisao:Naravno da ce ekstra da izgleda na 4,7" 1080p ekranu.
probali nismo ....a ti si probao???
ja samo iznosim prve utiske telefona i same kamere....
Huawei
Ne nego kazem da se ne treba odusevljavati kad svi znaju da je kamera jedva prosek.
- bata bogdan
- Banned
ok...razumem ja to sve...i isto sam citao i pratio sve sto se same kamere tice...i naravno da vecina utisaka nije pozitivna za tu cuvenu kameru...ali...utisak prvi je super...a opet naravno ostaje da probamo tu sliku staviti na 20+ incha pa bas videti kako to izgleda....i istu sliku cu da slikam i sa mojim htc one s...mislim da ce biti dobro poredjenje sa mojim fonom...jer sam ja na mom fonu stavljao slike na pc i slike su zadovoljavajuce na 20+ incha... uglavnom pisacu ovde cim isprobamo.....iskreno i mene taj fon odvlaci zbog same kamere... ovo ostalo je sve super na fonu...stvarno extra....
da, i to sto svi pisu i da ta kamera valja ili nf valja...vecina jos taj fon i nije videla fon uzivo i isprobala par fotki itd....ipak ,utisak se dobija kad uzmes licno fon u ruke i poigras se sa njim i ispucas par slika i vidis sta i kako....glupo je suditi o bilo kom aparatu na ne vidjeno....
da, i to sto svi pisu i da ta kamera valja ili nf valja...vecina jos taj fon i nije videla fon uzivo i isprobala par fotki itd....ipak ,utisak se dobija kad uzmes licno fon u ruke i poigras se sa njim i ispucas par slika i vidis sta i kako....glupo je suditi o bilo kom aparatu na ne vidjeno....
Huawei
Ja sam ga uzeo u ruke ali ne i upalio nazalost.
I meni se bas dopada zbog svega,kamera mi nije prepreka jer je slabo koristim,ali ruku na srce losija je od konkurencije.
Jedino mi smeta sto ga maltene nigde nema i sto mu je cena poprilicno jaka,a ja nemam sad para za doplatu:)
I meni se bas dopada zbog svega,kamera mi nije prepreka jer je slabo koristim,ali ruku na srce losija je od konkurencije.
Jedino mi smeta sto ga maltene nigde nema i sto mu je cena poprilicno jaka,a ja nemam sad para za doplatu:)
- bata bogdan
- Banned
ja znam samo da ja licno imam vremens do septembra meseca ugovor da produzim i uzmem da li htc one i sony xperiu z...a sad mi je taman dobra prilika da stvarno vidim kakav je htc one....
za sada mi je favorit sony x z...ali otom potom....
ni meni licno nije toliko bitna stavka sama kamera,ali ooet ocekujem da slika bude zadovoljavajuca.....ovo danas sto smo slikali...je bas super...
za sada mi je favorit sony x z...ali otom potom....
ni meni licno nije toliko bitna stavka sama kamera,ali ooet ocekujem da slika bude zadovoljavajuca.....ovo danas sto smo slikali...je bas super...
Huawei
Nemoj ni da razmisljas.
One je mnogo bolji uredjaj po meni.
Xperia jedino ima ip 57 sertfikat i kameru bolju ali samo na papiru.
Sve drugo je na strani One.
- bata bogdan
- Banned
Pa iskreno bas se razmisljam....ko sto rekoh sony z mi je za sada primamljiviji....ali....uostalom videcu jos...imam vremena...ko sto smo vec pisali.. one je mana kamera...sony z...taj cuveni ekran...meni u sustini ne smeta ni jedno ni drugo....one ima extra izradu a opet pa sony mi se svidja zbog izgleda..Chobby88 napisao:Nemoj ni da razmisljas.
Huawei