Pa da, zato me i cudi da su ubacili MTK u nesto sto bi trebalo da bude poboljsana verzija osnovnog modela..
Mozda ce, ako odluce da ga ponude globalno (a pretpostavljam da hoce u nekoj buducnosti), uz procesor, promeniti i jos par stvari, pa ce onda zaista biti (nesto) bolja verzija M9..
Pa da, bas tako kako kazes. Steta za HTC da se tako glupavo ponasa. Nekad sam voleo njihove telefone, posedovao Desire koji je bio fantastican. Sestra ga i dalje koristi.
Čitam da je dobar deo ljudi koji su radili review imao verziju za Korejsko tržište pa su samim tim dosta ranije dobili update i samim tim pričali o kameri sa tim novim softverom( npr MKBHD ). Utisak je opet isti - jako loša kamera za današnje standarde i tu klasu.
I sta je na kraju bilo,sta se pise,pregrejavaju li se telefoni zbog S810 ili ne?Ili ima jos nekih problema sem tog pregrejavanja?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Kakav crni HTC M9 spljosti ga ovaj ko da je limenka
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.