HTC Legend

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Danas sam gledao neke klipove na youtubeu i mogu da kazem da mi se ozbiljno svidja ovaj model.Iako mi se nimalo ne svidja Hero ovaj model koliko podseca na njega toliko je i razliciti.Procitao sam na netu da su ljudi koji su ga narucili u Holandiji i koji su trebali da ga dobiju za mesec-dva dobili mejlove da ce telefon dobiti mnogo ranije cak za nedelju dana, tako da ce ovaj telefon izgleda izaci ranije nego sto smo ocekivali. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 01:43

Post od Insider »

Dimi, ima ga nedeljama u predprodaji u Nemackoj.
Kada se odbije PDV pri izlasku iz zemlje cena mu je 375 e.

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

evo počinje i vip da ga nudi :)

početna cena je 20.000 dinara + postpaid 1800 (3000 dinara mesečno). dosta je to para sve u svemu, ali eto, biće ga i kod nas.

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

Odakle ti ta informacija? :blinky: Ne vidim ga u ponudi na vip-ovom sajtu. :? A kolika mu je cena uz postpaid900 ?

Tacty
Mobil fan
Mobil fan

Post od Tacty »

ima ga na sajtu, nego nešto šetaju vest. verovatno će za početak ovo verovatno biti najniža cena telefona uz ugovor. a možeš i sam otprilike da procenis, uz jeftiniji paket će telefon biti sve skuplji i skuplji, tipa 30.000 ili 40.000 ili 50.000 dinara, kao i kad se hero pojavio.

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od LimunBG »

U pravu si, samo nisu stavili cene uz sve postpaid tarifne pakete:
http://www.vipmobile.rs/vip-ukratko/pre ... ekstId=141

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 01:43

Post od Insider »

Jako los Vip-ov potez - mislim na formiranje toliko visoke cene. Bice snizenja kao i kod Tattoo-a jer smatram da nece biti veliki broj zainteresovanih.Kao sto sam vec napomenuo Nemackoj vec uveliko moze da se kupi u predprodaji (375e) kao i Desire (400e) dok su u Austriji skuplji za 20e.

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

pa i kod nas kad odbiješ porez izađe oko 400 e :)
ne vidim kako može da bude loš potez kada je telefon stigao kod nas pre nego u dosta zemalja u evropi i svetu.kupiće ga onaj ko hoće da bude prvi i ko ima para,a mi ostali čekamo sniženje :oops:
Samsung S10+ red

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od LimunBG »

Izasao je cenovnik za HTC Legend, i cene su povoljnije nego sto je bio hero ! :blinky: Nema sumnje da cu ga pazariti ovih dana :D

http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... d.858.html

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

LimunBG,po cenama koje su trenutno kod njih na site-u,najvise se isplati uzeti ga uz paket Postpaid 325... :wink:
I nemoj da te cudi sto je Legend povoljniji od Hero-a kada se pojavio,bas sam pre par dana gledao,u Italiji je na primer Legend u slobodnoj prodaji skuplji od Hero-a za nekih 50e sto takodje nije velika razlika.
Samo mi nije jasno zbog cega su stavili da je cena u "slobodnoj" prodaji citavih 48.999 din,stvarno su preterali... :dry:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

HTC Legend here i come :) , kupujem ovo čudo za koji dan, ne mogu da verujem da je ovako jeftin, jeftinije nego što sam platio hero.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Fox napisao:Samo mi nije jasno zbog cega su stavili da je cena u "slobodnoj" prodaji citavih 48.999 din,stvarno su preterali.
Pa to je za one koji hoce da imaju ekskluzivu, a nece da vezu za VIP pakete. Verujem da ce brzo proci ova prva tura koja je stigla. :)
telep, i ja se razmisljam da ga uzmem uz 325 paket posto je sasvim pristojna cena.

telep
Expert
Expert

Post od telep »

IDzO, Ja ga danas poslepodne uzimam, pa ću verovatno kasnije izneti prve utiske o telefonu.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Tacty
Mobil fan
Mobil fan

Post od Tacty »

ajd pa javi kakav je. ne bih naravno da utičem na tvoj izbor, ali zar ti nije legend malo ponavljanje iste priče u nešto boljem kućištu? ja ću recimo sačekati neki veći ekran, jer mi je to ustanovio sam važnije od mnogo drugih stvari, ovih 3,2 na hero mi je minimum minimuma. možda 3,7 ili još bolje neki android u hd2 kućištu :roll:

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Tacty, Ovo je telefon za mog brata, inače telefoni kao hd2 ili nexus mi ne leže, jednostavno želim nešto što je kompaktno a i veći ekran mi ne treba jer ne gledam filmove na telefonu.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

maxo28
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Mar 2009. 01:11

Post od maxo28 »

kao sto telep kaze "HTC Legend here i come" :lol: i ja kazem :) uzecu ga sigurno ovih dana, prijatno sam se iznanadio cenom, ocekivao sam oko 350e na 325 paketu.
HTC Legend

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

IDzO,kada sam rekao da mi nije jasno zbog cega su ga stavili da je u slobodnoj prodaji 49 KDinara,to sam pre svega rekao zbog toga sto se telefon "napolju" bez ikakve ugovorne obaveze moze naci za 350-400 evrica,sto mu po trenutnom kursu dodje oko 35-40 KDinara...
A oni ga "zalepili" u startu 100 evrica vise...:dry:
Ali ok oni su od te "pocetne" cene posle napravili kalkulaciju za prodaju uz pakete.Da su stavili realnih 40KDinara,telefon bi uz paket 325 bio oko 20-22KDin.
Ali da ne cepidlacim,dobro je i sto je na ovaj nacin stigao! 8) ;)

Tacty
Mobil fan
Mobil fan

Post od Tacty »

najverovatnije da telefona zapravo još uvek nema, samo su objavili cenovnik. koliko sam video, tek krajem meseca se pojavljuje zvanično u prodaji, do sada su samo slali sprave onima koji su ga ranije kupili online.

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od LimunBG »

Tacty, ima ga u prodaji, tako su mi barem rekli kad sam zvao korisnicki servis. ( 8) Otprilike ide sa istom opremom kao i hero, punjac, sluske, usb kabl, memorijska 2Gb...

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

Tacty,koliko sam primetio kolega telep ga je vec "pazario",a "dokaz" mozes pogledati ovde Klik

Odgovori