HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Esseker, imas podforum "Poredjenje modela" - tamo pokreni odgovarajucu temu. Nemoj spamovati gomilu tema istim pitanjem.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
kolege, i ja kupih tatoo.
e sada, morao sam da dam 7000,oo avansa kao tromesecnu pretplatu (tj u mom slucaju sestomesecnu), da bih uzeo fon za dinar.
dok mi je fon na punjacu da vas pitam par stvari:
2.da li postoji neki pretrazivac, kao opera, koji moze da mi prilagodi stranice za telefon, a ne da setam levo deno po stranici koja je za pc?
3. gde je draft sms? kako da nadjem sms-ove osim inboxa i sent items?
4. znam da postoji teme najkorisnije app. za android,ali u jednoj recenici, sta mi je must have? neki task menager, jer ne znam kako se izlazi iz programa osim na dugme korak unazad!
kad se setim jos necega, moracu da vas pitam!
btw, fon nije kodiran i radi mi sa 063 karticom, ali sam podesio net da se samo konektuje preko wifi-ja!
prvi utisak je da mi je fon komlikovan, jer mi je TS i nova platformma potpuna nepoznanica, ali se nadam da je to trenutno.
inache, perverzno dobro izgleda i moram da priznam da mi symbian dodje kao igracka!
pozz i hvala unapred na odgovorima!

e sada, morao sam da dam 7000,oo avansa kao tromesecnu pretplatu (tj u mom slucaju sestomesecnu), da bih uzeo fon za dinar.
dok mi je fon na punjacu da vas pitam par stvari:
2.da li postoji neki pretrazivac, kao opera, koji moze da mi prilagodi stranice za telefon, a ne da setam levo deno po stranici koja je za pc?
3. gde je draft sms? kako da nadjem sms-ove osim inboxa i sent items?
4. znam da postoji teme najkorisnije app. za android,ali u jednoj recenici, sta mi je must have? neki task menager, jer ne znam kako se izlazi iz programa osim na dugme korak unazad!
kad se setim jos necega, moracu da vas pitam!

btw, fon nije kodiran i radi mi sa 063 karticom, ali sam podesio net da se samo konektuje preko wifi-ja!
prvi utisak je da mi je fon komlikovan, jer mi je TS i nova platformma potpuna nepoznanica, ali se nadam da je to trenutno.
inache, perverzno dobro izgleda i moram da priznam da mi symbian dodje kao igracka!
pozz i hvala unapred na odgovorima!
Poslednja izmena od mrkixxx u Pon, 04. Jan 2010. 23:02, izmenjeno 1 put ukupno.
araphel, ako mogu da pomognem i ako je slično kao na Magic - Settings - Location - Use wireless networks. Mada verovatno nije isto (nemam pojma kakav je Tattoo), čim mrkixxx pominje -"...ali sam podesio net da se samo konektuje preko wifi-ja!"- što je na Magic recimo "po difoltu", tj.wifi ima prioritet svuda.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Pa GPS mi nije on po defaultu. Imam na jednom od homescreenova onaj mini widget na kome postavljam GPS na on/off. Ukoliko nije na ON, Ndrive u startu prijavi gresku i ugasi se. Ne mogu ni da pregledam mapu niti bilo sta....Cak je i proces instalacije koji sam nasao na jednom forumu da pre pokretanja instalacije samog Ndrive, GP mora da ude on. Anyway, nije mi jasno zasto mu toliko treba da pronadje satelite, ali sumanuto je da po 15 minuta cekam
Ima li jos nekoga da je uspeo da postavi Ndrive na Tattoo, i da ima ovaj problem? Voleo bih da cujem recimo sta Nina ima da kaze, posto za nju znam da se igrala sa ovim

Ima li jos nekoga da je uspeo da postavi Ndrive na Tattoo, i da ima ovaj problem? Voleo bih da cujem recimo sta Nina ima da kaze, posto za nju znam da se igrala sa ovim

Ja sam poterao Ndrive na tattoo-u. I nemam problema sa gpsom. Tj da bi dobio gps signal moras biti na otvorenom ili blizu prozora. Meni npr u autu nadje signal za desetak sekundi i koristim verziju ndrive 9.3.02.
P.S Igo je izasao
tako da ce ndrive uskoro da ode u istoriju.
Ja sam ceo dan proveo u trazenju opcija za iskljucivanje t9 i nisam uspeo da ga iskljucim tako da sam od toga odustao.
P.S Igo je izasao

Ja sam ceo dan proveo u trazenju opcija za iskljucivanje t9 i nisam uspeo da ga iskljucim tako da sam od toga odustao.