HTC One (M8)

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Re: HTC One (M8)

Post od Pera Detlic »

Pa sad je verovatno m9... :P
Samo nek se rolaju....sarme.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

HTC One (M8)

Post od Joxy »

Baraba napisao:Joxy, što se tiče zvuka na slušalicama M8 je bolji. Na zvučnicima je bilo šta suvišno reći. Znači iP ima sjajan zvuk na sluškama za muziku, M8 još bolji. Što se tiče zvuka u toku razgovora M8 bolji. Na 6 mi se dešava da nekog čujem odlično, nekog jedva, ako je bučno ništa ne čujem taj koji je jedva. Ne znam od čega zavisi, ali vidim da nisam jedini, to mi skače po ganglijama. I ono kašnjenje na javljanje, to me nervira kod 6, javim se, podignem fon a on mi na uvetu zazvoni i para mozak.
То у вези кашњења при одговарању на позив, о томе је било речи и ови из Епла то виде као предност а не као ману или неки баг.
Што се тиче звука у току разговора, одличан је, чисто, јасно и гласно се чује саговорник. Једном само ми се десило то као и теби да нисам чуо лепо саговорника али се испоставило да је проблем до његове картице.
Што се звука овако на слушалицама а и генерално (на звучнику) тиче, мислим да се нисам срео са бољим звуком на неком преносном уређају, ту пре свега мислим на телефоне и таблете, али верујем ти и да је М8 такав и да су ту негде раме уз раме усамљени на врху. Руку на срце треба пробати Самсунг са Волфсоном па тек онда просудити да ли би она празна места била попуњена. :)
Које слушке користиш? Преферираш ли бубице или on ear слушке?

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Joco, kad si vec pomenuo samsung wolfson, poredio sam tab s i Huawei x1, sa samsung sluskama , ista pesma i Huawei je jako blizu po zvuku kao na tab s.
A verujem da htc razvaljuje .
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Твој Таб С има Ексинос чипсет? Нисам знао, мислио сам да има само у Снепдрегон варијанти. :)
Верујем да су у Н4 и С6 још бољи аудио чипови.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Exynos 5420,oznaka
Huawei

mick
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2012. 21:29
:: (S2) (N2) (M8) V10

Post od mick »

Baraba, posle update na lizalicu sam uradio factory reset i jeste baterija bila losja ali vremenom se polako popravljala i sada je odlicna tako da ne brini nista. Mozda je losija za nijansu u odnosu na KK ali je to zanemarljivo jer ponovo ces izvuci 5+h SOT bez problema...

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

bata bogdan napisao:Exynos 5420,oznaka
Видиш нисам то знао, мислио сам да је твој Таб С са Снепдрегон чипсетом. :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Joxy, zar samo sa Exynos ne ide wolfson? Ide i sa zmajem?
Edit. Ti si mislio da je njegov tablet sa zamejm. Ok.
Joxy napisao:То у вези кашњења при одговарању на позив, о томе је било речи и ови из Епла то виде као предност а не као ману или неки баг.
Meni je ovo mana, kao što rekoh, previše vremena prođe dok se ne uspostavi veza, telefon mi zazvoni na uvetu i para mi mozak. To me jako nervira.

Iphone što se tiče zvuka jeste klasa za sebe (to pričam dugo vremena), ne mogu ostali da mu priđu. Kada uporedim sa M8, M8 nosi pobedu po pitanju zvuka na svim poljima, kraj, nema dalje. Zvuk na M8 mogu opisati kao "perverzija" :)
Nikakav softverski fix ne može da nadomesti zvuk kao na iP i M8.
Što se tiče mog problema u toku poziva na iP, koliko sam video ima ga ovde i @Azimuth, to je rešivo sa JB, može još da se pojača volume.

Koristim Sennheiser CX 300 II.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Na kakav problem mislis? Tiho cujes sagovornika? Meni je to bilo u pocetku, skontao sam da mi se to ponavljalo samo sa jednom osobom, da bi kasnije da osoba rekla da se svi zale da je slabo cuju :D
Na slisalicama ne smem preko 75%, kontam da bih ostetio sluh trajno. Doduse, ja nisam cepidlaka, retko kada slusam muziku na telefonu, samo kad vozim bajs ili sam na treningu.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Da, tiho čujem sagovornika. Dešava mi se sa više osoba. Ako osoba koristi samsung ili iphone primetio sam da ga čujem odlično, moram da smanjim volume. No, to je za iphone temu.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Azimuth (komso) nadje bre Baraba uvek razlog neki da bi promenio fon :)
Velika je to Baraba :)
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Re: Одг: HTC One (M8)

Post od Joxy »

Azimuth napisao:Na kakav problem mislis? Tiho cujes sagovornika? Meni je to bilo u pocetku, skontao sam da mi se to ponavljalo samo sa jednom osobom, da bi kasnije da osoba rekla da se svi zale da je slabo cuju :D
Тако је и код мене било, али се испоставило да је проблем до картице саговорника.

Baraba napisao:Joxy, zar samo sa Exynos ne ide wolfson? Ide i sa zmajem?
Edit. Ti si mislio da je njegov tablet sa zamejm. Ok.
Да, на то сам мислио. Знам да Волфсон иде само са Ексиносом.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

bata bogdan, nemoj tako, nisam odavno menjao fon, skoro 2 meseca :)
Joxy, kod mene je problem sa masom ljudi, imam baš dosta poziva, dosta različitih ljudi. Nemoguće da svi oni imaju problem sa karticom, a neko drugi ih čuje odlično.

Što se tiče M8, na lizaljci radi sjajno. Nemam zamerke, sve je brzo i fluidno, sense izgleda veoma lepo. Ovde je korisničko iskustvo bolje od samsunga, a svi znate da gotivim samsung.
Baterija je prijatno iznenađenje, 3G, autosvetlo...:
Slika

Slika

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Само проналази неке разлоге да мења телефоне. :P
Одмори бре човече мало, сам си рекао. :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Joxy, tražim jedan na kom bi se zadržao, više posvetio drugim stvarima, ne mogu više da mislim na telefon.

Baterija na 60%, skinuta sa punjača pre 23 sata i 48min:
Slika
Slika

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

Baraba, koliko izguras screen on time od 100% do 0%, jel si testirao?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Pera Detlic, ne mogu da vidim, mislim da nije tako kod htc, zato i postavljam ove SS. Jedino da instaliram neku app za bateriju, koja ima prikaz displej sot. Ovo je prvo punjenje od 0% do 100% baterije na lizaljci. Bolje od 4.4.4 definitivno.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

HTC One (M8)

Post od Joxy »

Baraba napisao:Joxy, tražim jedan na kom bi se zadržao, više posvetio drugim stvarima, ne mogu više da mislim na telefon.
Ту се слажем у потпуности. Не видим онда боље решење од Јабуке и iOS, и ја сам је добрим делом узео да одморим мало од рутовања, флешовања итд. Не кажем да на Андроиду то мора да се ради, али просто овде нема никаквих чачкања и подешавања. И за сада могу рећи да сам се прилагодио у потпуности и да ми овај ОС одговара.

Да не буде баш потпуни оф: Може ли се на М8 мењати распоред ових навигационих тастера при дну, као што може рецимо на Г3?

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

Joxy, mislim da fabricki ne postoni takva opcija... mozda postoji neki mod za to...
inace mislim da je m8 apsolutno na nivou iPhone-a sto se tice toga, ne vidim nikakav razlog zasto bi neko fleshovao custom rom na njega, sem ako bas voli stock android... a i tu moze samo da ga konvertuje u google play edition i dovidjenja... jedino sta cu da fleshujem na njega kad ga uzmem jeste harman/kardon mod... :oops:

Barabo, znam da mora app za sot, ako slucajno budes testirao nabaci neki SS... mada njemu je i na 4.4 bila odlicna baterija ako je na LL bolja onda je to fantasticno.. :D uh, samo da ga se dokopammmm :roll:

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Pera Detlic, imaš i custom - stock rutovane ROM-ove koji su samo "pospremljene" verzije originalnog, ali bez nekih nepotrebnih HTC gluposti. Znam da je mike1986 na xda bio majstor u tome.
Takođe, Viper razvija jako modovanu verziju stock-a koja je neviđeno popularna.
Ima toga za svakoga, ne mora samo da bude "čist" Android (CM, PA, Slim, ...).
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Odgovori