HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ja sam presao na sgs plus 9001 i moram da vam kazem da mi baterija poprilicno duze traje nego na desire-u
Poslednja izmena od toda81 u Uto, 10. Apr 2012. 00:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Note IV N9100 dual
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Re: HTC Desire
toda81, a sad ti je žao? 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- toda81
- Prijatelj foruma
Ninolina, veruj mi nije mi lako
To mi je prvi android,ali sam pronasao nekog ko ce ga cuvati kao ja i ostace netaknut 

Note IV N9100 dual
- Ninolina
- Moderator
toda81, pa lepo...
Meni nesto i nije bilo žao kad sam ga prodala. Valjda zato sto mi se Arc S toliko dopao a i baterija na Desire-u je bila prilicno loša. Na ARCu mi dosta duze traje. Na Desire-u je bio veliki bug sto se gasio kad mu baterija dodje na 15%. Da li je to bilo do ROMa ili do Kernela - ne znam ali je bilo bas iritirajuce...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- toda81
- Prijatelj foruma
Ninolina, i meni je isla na zivce baterija na desire-u,ali mi sada na ovom samsungu mnogo duze taje iako ga vise koristim nego desire
Note IV N9100 dual
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 12. Okt 2004. 22:18
- :: htc desire
Mala pomoc kada pokusam day udjem u forums dobijem FC.Kako ovo resiti?hvala
pozz ljudi.nov sam ovde a imam problem sa mojim desire.restartuje se sam kad igram neku igru a to se uglavnom desava i kad se zagreje malo vise telefon.recimo kad je na punjacu mob nema sanse da budem i na netu ili da igram neku igricu tu mi ne gine restartovanje.e sad ubacen je 2.3.4 android dal je to problem ili ne vise ne znam ali znam da mi ide na zivce to samo restartovanje.jel zna neko lek za ovo ? 

- Ninolina
- Moderator
dicra022, da li taj problem imaš oduvek ili je odjednom počelo da se dešava? Ima jedna serija Desire-a kod kojih potstoji problem na ploči i nikakvim softverskim promenama nije ga moguće rešiti. Jedino zamenom ploče. A mislim da se to ne isplati s obzirom koliko sada košta taj telefon...

iskreno da ti kazem ne znam.kupio sam ga pre nekih skoro mesec dana polovnog.nije valjda da je bas ta serija kod mene.kako da znam dal je to ta serija.uglavnom kad sam kupio telefon to vece sam skontao da hoce da se restartuje pa sam pitao lika sta je to on mi kaze da je telefonu ubacen novi rom ili tako vec nesto 

- Ninolina
- Moderator
Bojim se da ti je mozda zapao takav primerak. Nema posebnog načina da saznaš da li je tvoj tel bas sa tim problemom osim toga sto imas problema sa restartovanjem, ali izgleda i da se prethodni vlasnik malo igrao sa ROM-ovima pa je mozda ubacio neki bugovit ROM ili Kernel. Pogledaj sta ti u tel pise kad odeš u Settings/ About...
Sta pise koji je ROM i koji Kernel?

e jesam baksuz
izgleda da ce da se prodaje ovaj desire
android version 2.3.4
baseband bersion 32.56.00.32u_5.17.05.23
kernal version 2.6.35.14-gingercakes-0.9-avs
software number cool droid v3gsm
izgleda da ce da se prodaje ovaj desire
android version 2.3.4
baseband bersion 32.56.00.32u_5.17.05.23
kernal version 2.6.35.14-gingercakes-0.9-avs
software number cool droid v3gsm
- Ninolina
- Moderator
dicra022, to poslednje tj. Cool droid mi zvuči kao neki kuvani ROM pa jedino da probas neki drugi da vidis da li ce se njime srediti tvoj problem. Odavno nemam Desire pa ne bih sad znala koji da ti preporucim, ali nadam se da ce neko od članova da se javi sa dobrim predlogom. Svojevremeno sam koristila LeeDroid ROM na Desire-u pa mozes da ga probas. Ima ga na xda forumu pa ga probaj. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Ljudi,imam jednoo pitanje. Moze li mi neko reci za koliko se vama napuni vas htc desire kada se skroz ugasi? Meni se ostetio usb kabl oriiginal pa sam kupio neki drugi koji izgleda ne puni telefon kako treba. Ja telefon nisam punio preko dana sa tim dokupljenim kablom,a sada mi se zali covek koji ga je kupio da se preterano sporo puni,tj punio se kako on kaze 4h i dopunio se za to vreme jedva do 45%. Sumnjam na taj kabl.Sada je probao da puni telefon punjacem od legenda pa cem videti kako ce da puni. Zali mi se da se batreija brzo prazni,tj da je za pola sata wifi-a i jos pola sata surfa preko gprs-a i ubacivanja pesama preko usb-a ispraznio tel za sat vremena.To me strasno nervira jer se kod mene nije mogao tako isprazniti. Takodje bih voleo da mi napisete ako vam nije problem sa kojim i kolikim koriscenjen vam koliko traje baterija na desireu
Note IV N9100 dual
e tamo bas ne mogu da se snadjem
jel ima neko raspolozen da mi objasni kako da promenim taj rom ili da vratim na fabricki
jel ima neko raspolozen da mi objasni kako da promenim taj rom ili da vratim na fabricki
- toda81
- Prijatelj foruma
Sta mislite da li bi baterija od 1950mah dala neke bolje rezultate kada je u pitanju trajanje baterije u odnosu na fabricku od 1350mah?
Note IV N9100 dual
- Ninolina
- Moderator
toda81, ja sam imala jednu bateriju od 2.400 mAh i trajala je tek malo duze od fabričke. Mislim da su te baterije čista zabluda. A i sa njom mi je tel izgledao bas smešno jer je imao poseban poklopac za tu bateriju pa je tel izgledao grozno...

- toda81
- Prijatelj foruma
Ninolina, onda znaci da nema smisla da se ubacuje neka "jaca" baterija jer nema nekog posebnog poboljsanja duzine trajanja. Tako cu reci ovom coveku koji je kupio moj tel. Kaze da je tel u redu, ali da nije zadovoljan trajanjem baterije pa sam mu ja rekao da iscita malo ovu temu da bi se uverio da se svi zale na trajanje baterije na desire-u
Note IV N9100 dual