HTC One X

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: HTC One X

Post od Baraba »

bata bogdan, kriv sam :lol:
Novi u radnji ovde se kreću oko 390-420e sa 12-24 meseci garancije, s tim što je ta garancija na softver (to su kung fu radnje, nov je uređaj i sve to ok i nije krađeno, samo daj Bože da ne treba da se poteže garancija), bolje juriti one sa garancijom 2god. ovlašćenog uvoznika po oglasima, imaš one koji su kupili preko operatera stari 1dan koji odmah prodaju da zarade, ili polovni oni se kreću od 300-350 (zavisi od stanja i da li imaju garanciju). Naravno, samo sim free, ako je zaključan do mojega, to zaobiđi.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Ovo mi je drug ponudio , dok sam bio u Srbiji uzimao sa par telefona od njega i nisam imao problema nikada...rado bih uzeo tako ko sto ti kazes ali sam u DE...pa cu ovde malo da izvrtim ebay i malo radnje da obidjem da vidim ima li ga negde na nekom snizenju...u svakom slucaju hvala na opisu za hox i nisi kriv uopste...jos kad sam uzimao hos ovde u DE hteo sam hox ali zbog tih nekih oroblema oko ekrana sam bio odustao...al sad vidim da bi ga valjalo kupiti:-):-):-) ili mozda sacekati dok ne izadju ova nova cuda sto su najavljivana sa full hd ekranom itd...
Huawei

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

bata bogdan, ako si zadovoljan sa hos onda možeš i sa njim da čekaš nove modele, ako ti ne treba veći displej i ok ti radi hos onda možeš i sa njim da sačekaš. Ja sam prodao S3 jer mi je malo dosadio iskreno (iako je to dobar telefon, al meni nešto ne da mira), posle prodaje tražio sam sa čim da čekam nove modele, gledao sam hox i hos i naletim na polovan hox kakav sam tražio, ako mi se ne svidi lako ću prodati i neću gubiti pare. Hox me oduševi sa displejom i zvukom, sada ovaj crni prodajem i uzimam beli ili hox+. Što se tiče mene hox je za sada no1 muzički uređaj sa najboljim displejom kome sistem veoma lepo i fluidno radi. Držaće se on dosta dugo, jak hardver koji može da gura šta zamisli.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Sa hos sam prezadovoljan stvarno...ali...vuce me zelja za vecim ekranom:-):-):-) inace imam veliku saku pa mi ovaj dodje sada kao malen...:-) nije mi oroblem ni da sacekam.jos neko vreme...ali ni meni djavo neda mira....videcu jos...sve sad zavisi kakav.mi.momenat bude kad budem isao u radnju -):-):-)...
Huawei

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Jel moguce ikako da postavim za wallpaper sliku,a da je ne cropujem,vec da je postavim takvu kakva je?

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Jedino ako promenis launcher,na sense 4 to nije moguce.

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

Kako to da uradim? :) Sta dobijam kad promenim sense 4? :)

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Probaj,skini sa play store apex ili nova launcher pa sam oceni da li ti je bolje tako ili da ostanes na sense launcher.

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

Skinuo sam,ali mi stalno vraca na sense,a i opet nudi s cropovanjem...

Komsija Gerasim
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 17. Dec 2011. 15:41
:: Mate 7

Post od Komsija Gerasim »

fannY, kada sam skinuo ovu aplikaciju za pozadine,
https://play.google.com/store/apps/deta ... JwLmJnaCJd
omocilo mi se da postavljam wallpaper bez cropovanja. Ni sam ne znam zasto ni kako ali moze :)

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

Uspeo sam,hvala na pomoci,stvarno radi program. :)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Vidim ovde da ljudi porede HOX i SIII pa samo da dodam , imao sam uporedo nekoliko dana i HOS i HOX pa sada SIII , što se mene tiče da je HOS imao mmc slot ne bih ga ni menjao (možda) ali želeh veći ekrana / displeja i uzeh HOX i koristo sam oba par dana , uglavnom sve je isto sem ekrana i baterije (HOS i HOX) ... baterija na HOX je za moj ukus vrlo slaba .
SIII u odnosu na HOS/HOX ima lošiju izradu/dizajn i lošiji zvuk u sluškama (mp3) a ima bolju kameru (pri slabijem osvetljenju).
SIII ima duže trajanje baterije od HOX i u ravni je sa HOS po trajanju (bar meni) .

:wink:
Poslednja izmena od zoreli u Ned, 20. Jan 2013. 12:19, izmenjeno 1 put ukupno.
16 godina na forumu MOBILNISVET

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Nego vidim hvalite svi HOX pa se i ja kao zagrejao da ga kupim, pa se jos uvek razmisljam jer drugar ima hox vec 5 meseci i od tih 5 meseci njegov telefon je bio vise u servisu nego kod njega prvo je imao proibleme sa ekranom, pa je ekran zamenjen pa je telefon radio neko vreme pa je krenuo da bootloop-uje pa je i to sredjeno u servisu pa je pre neki dan krenula ploca da mu se pregrejava i telefon da se malo malo pa restartuje, i u glavnom sve se ovo desavalo na fabrickom romu. E sada jel neko od vas ima bilo kakav bag od gore pomenutih da mu se desava s' vremena na vreme?

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

I ja razmisljam o hox, pa me zanima sta uraditi ako fon zakuca , a ne mozes da izvadis bateriju? Kakva je tad procedura?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

mrkixxx, drzis dugo power dugme i to je to .

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

^ hvala.
Baraba nas lagano zarazio virusom promene, sad nista nije kao pre. :mrgreen:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

zoreli, kako isti displej na hos i hox? Nema šanse, ali ajde da ne budem večito dežurni krivac, luca može da napiše razliku jer je poredio hos i hox. Meni je dosta bolji na hox kada sam ih poredio, ali ajde neka potvrdi još neko.

lesa0208, i ja prvi koji sam pogledao je je bio fuš i samo sam zaobišao, displej mu je upadao, to sam prvo probao. Ostalo ništa što si naveo.

mrkixxx, pazi kada ne znam, sada i mene zanima šta ako se zakuca, još me nije doveo u tu situaciju pa me nije ni zanimalo. Ali mi ni S3 nije nikad zakucao da sam morao da vadim bateriju.

Meni je najveća zamerka na jačinu zvona i zvuk u slušalici, zvono nekad ne čujem i imam propušten poziv, zvuk u slušalici u odnosu na S3 ili nokia 808 je slabiji, čuje se ok ali jbg kad se navikneneš na jedno... još slabiji od hox je bio iP4s.

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Baraba napisao:zoreli, kako isti displej na hos i hox? Nema šanse, ali ajde da ne budem večito dežurni krivac, luca može da napiše razliku jer je poredio hos i hox. Meni je dosta bolji na hox kada sam ih poredio, ali ajde neka potvrdi još neko.

Meni je najveća zamerka na jačinu zvona i zvuk u slušalici, zvono nekad ne čujem i imam propušten poziv, zvuk u slušalici u odnosu na S3 ili nokia 808 je slabiji, čuje se ok ali jbg kad se navikneneš na jedno... još slabiji od hox je bio iP4s.
Dodao sam ekrana / displeja :) ... meni lično se više sviđa amoled od lcd-a i uvek bi pre uzeo One S nego One X (330 vs 360 evra novi ) , e sad sa One X+ je druga priča ali je bezobrazno skup trenutno , da je cena oko 400 e. uzeo bih One X+ baš zbog baterije , 64 gb i kompletno urađene optimizacije softvera i hardvera .

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Jednostavno receno, display na HOS je dosta tamniji i ima malo jace izrazene boje (super amoled), dok je na HOX dosta svetliji, prirodniji, jaci je "brajtnes" :D
Meni se vise svidja na HOX ali je i na HOS odlican dok ne poredim jedan pored drugog...
Mislim da je sve stvar ukusa sta ko vise voli, tj. sta mu prija - super amoled ili super LCD...

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Upravo taj jak Brightness mi je bio u početku čudan na HOX , izgledalo mi je kao da su boje " isprane " ... to je naravno optička varka koja usledi posle navike na Super Amoled :)

Odgovori