HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
vylota
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Nov 2009. 14:17

Post od vylota »

Ma ljudi nemaju pojma sta je HTC, kod nas znaju samo za nokiu i samsung, ja sam pre ovog imao p3470 pharos winmo 6.1, perfektne izrade. Ne kazem da je nokia losa, naprotiv, ali je izvikana i preskupa.
Moj sledeci favosit za 2 godine kad mi istekne ugovor u VIPu, a nadam se da cu ga produziti je android tipa nexus1 :), doduse ko zna sta ce za dve godine biti na lageru :).
Drago mi je da sam makar jednog korisnika tatto-a obradovao u vezi youtube-a :)).
pozdrav

mistik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 16. Jan 2010. 19:41

Post od mistik »

a jel mogu da se stavljaju word dokumenti kao na symbianu? i kako uopste da prebacim neku knjigu koja je u pdf formatu ili wordu..ako je to uopste moguce :)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

mistik,Documents To Go applikacija je odgovor na tvoje pitanje.
Slika

marina88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 12. Feb 2010. 14:50

Post od marina88 »

Ako moze neko, onako sumirano, da mi nabroji sve stvari na koje bih trebala da obratim paznju pri kupovini ovog polovnog telefona. Telefon je iz VIP-a, koriscen par dana. Za sada su mi na spisku:

da li radi sa mojom mts karticom, wifi, memorijska kartica (da li snima, ucitava), kamerica, zoom, slusalice, zvucnici, bluetooth, vibracija, spikerfon, radio, da li se ispravno puni, prenos podataka usb-om...

Molim vas, ako neko ima ideju da me dopuni... hvala unapred :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ako je iz vip-a i ako je star par dana onda ne bi trebalo da imas ikakvih problema, plus tu je i njihova garancija koja vazi 2 godine...
prilikom kupovine proveri da li radi wi-fi, trebalo bi i bluetooth ali on ti za sada ne radi na verziji 1.6 i gps... to je nekako najvaznije... :wink: :wink: :wink:

jooko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Nov 2009. 12:36

Post od jooko »

Ljudi pomagajti molim vas.. Ovako,bila sam stavila sifru da ne moze da mi udju u telefon,i moja drugarica se igrala i htela da provali i nzm sta je uradila ali sada mi trazi google accaunt koji ja nemam a probala sam da napravim i o5 nece.. da li mogu nesto da uradim?? Molim vas,pomozite mi.,.. :cry: :cry:

ostrica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Dec 2009. 19:17

Post od ostrica »

Imati android telefon a nemati google nalog je besmisleno. U tome i jeste draz android operativnog sistema.

Odi na gmail.com i napravi sebi nov mail, ukoliko ga vec nemas. To ti je taj "google account" koji pominjes. Posle u telefonu kao username koristis svoj mail tipa xxxx@gmail.com, a u password ukucas sifru maila.

Ne znam da li ces ovako otkljucati telefon, ali odgovaram na ono sto si pitala...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

mio8drag, to R se pojavljuje jer Vip još uvek koristi i Telekomove repetitore pa dok je telefon na nekom od njih - praktično je u romingu.

jooko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Nov 2009. 12:36

Post od jooko »

ostrica, napravila sam, i dalje nece..nzm u cemu je problem.. :(
Nzm sta jos mogu da pokusam jer nmg da udjem u fon.. :chytry:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

jooko, odnesi ti to lepo u servis, a drugarica neka plati troskove, i vise ne daj nikom da ti se igra sa zakljucanim telefonom.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

mistik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mistik »

hvala cale :)
a sad, evo resenja mog problema :) ako nekog zanima naravno :) naime, nisam nikako mogla da namestim da mi signalizira primljenu poruku na ekranu kada je telefon zakljucan...epa, sa marketa sam skinula aplikaciju koja se zove SMS Popup..i sad mi uredno iskace porukica u lepom okvirciu cak i sa slikom :) slabo koristim market ali neke stvarcice su vise nego korisne :)

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Koliko je to retardirano da ako stavis sifru,a neko proba da provali,pa posle nece da se upali fon! :x
Sifra stoji da ne moze da ti se udje u telefon,a sto bi neko zakljucavao telefon,ako ga nikom ne daje?
Sifra sluzi za to da ako ti je fon na stolu npr. i ti nisi tu i neko oce da cacka,pa da ne moze...
A ne odma da ti sjebe fon!
Straaaasnoooo! :x
Nokia 6220 Classic

mistik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mistik »

izvinjavam se na postu, sad tek vidim odgovore za budjenje ekrana na porukice.....a mislila sam da sam izmislila toplu vodu :oops:

vylota
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od vylota »

Kako da znam da li mi radi WiFi? Znam da je prve nedelje radio jer sam uspevao u zgradi da "vidim" neke zakljucane wireless mreze, ali sad, ne vidi nista? Samo scanning i to je to...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Odes do nekog trznog centra i pustis da ti mob potrazi wireles mreze...Ili idi negde gde sigurno znas da ima wireles pa skeniraj telfonom da vidis da li ce da ti nadje. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

droganche
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Feb 2010. 18:30
Kontakt:

Post od droganche »

Eto kad smo vec kod Wi-Fi-ja, ja kada ga ukljucim, izaberem otkjucanu mrezu (recimo u nekom kaficu) nece nikako da otvara stranice...i da li telefon sam skonta da je Wi-Fi mrezi ili moze da se desi da i dalje otvara stranice preko redovne mreze¿ Koji mu moze biti¿ Any ideas¿ :?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

@ droganche - imamo skoro svi ovde taj isti problem sa wi-fi ako ti nesto znaci... samo resetuj telefon i pocece da radi... tako je nazalost... :disgust: :disgust: :disgust:

vylota
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od vylota »

Lazna uzbuna, mozda juce nije hteo da nadje mreze zbog nevremena, ali danas je u zgradi i okolo nasao cak 7, no na zalsot, sve zakljucane :(. Jednom sam nasao kod hale pionir neku open, i prstao je internet nevidjeno... slike sa facebook-a (photo albumi) je otvarao momentalno!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Danas konacno primecen prvi ozbiljan minus Tattoo-a: po suncu se ekran ama bas nista ne vidi! Moram debelo da se naprezem da bih video bilo sta, ili da drugom rukom zaklanjam ekran. Vec vidim da ce ovo biti problem :( :angry:

droganche
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Feb 2010. 18:30
Kontakt:

Post od droganche »

Hvala puno, ja sam mislio da je to problem samo sa ADSL modemima koji imaju Wi-Fi. Prekljuce sam probao u kaficu kad ono gecrk! :oops: :) ;)

Odgovori