HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
tref
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 20. Okt 2005. 10:42

Post od tref »

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=644373 evoo 2.1 portovan sa heroja :D zna li neko neki program kako bi mogao da sredim kontakte u phonebooky posto su izmesani skroz :x ??
SE-r800, SE-t300,SE-t610,motorola v635,SE w880 , SE w760***** HTC TATTOO :)

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

lesa0208, proveri dobro i ponovo svoj g mail nalog.
kad je veca grupa kontakata i meni je produzavao sinhronizaciju, ali je svaki put uspesno odradio.

bez valjanog g mail naloga ne moze nishta da radi.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

cale napisao: Pre mi se na trenutak pojavi Current city pa Pozarevac,sada ne.
Bog ce ga znati o cemu je rec.
Mozda je do predajnika i Cell Info opcije?Ko zna.
Slika

Za one koje muci slican problem,ogovor je kako i nedavno napisah-predajnik.
Posto zivim na periferiji grada,ime grada se ne ispisuje.
Ali kada sam u centru i oko njega,ime grada uredno stoji.
tref u pravu si za portovanje.
Ali je po meni to rezervisano za "advanced users",posto postoji massa problema u inkompatibilnosti Hero i Tattoo modela.Na prvom mestu je to sto Tattoo nema GPU.Pa je potrebno "cackati" kernel.Ostale "sitnice" da i ne pominjem.
P.S.Ne zaboravite da ovom metodom definitivno gubite garanciju!
Slika

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Stigla mi je maskica. Razocaran sam.
Pogledajte/procitajte
viewtopic.php?p=238930#238930

droganche
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Feb 2010. 18:30
Kontakt:

Post od droganche »

@ lesa0208, druze i ja sam imao slican problem, skines sa marketa ili nadjes na netu aplikaciju Contact2sim, prekopiras sve kontatke na SIM, i zatim uradis reset telefona, nakon toga mi je sve totalno odradio kako treba. Sa tim da mi tel nije hteo ni da se nakaci na Wi-Fi i posle toga je isto proradilo. E sad ako neko zna bolej resenje super! :)

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

Molim vas ako neko moze da mi kaze gde mogu da nadjem sledece aplikacije....call i sms reminder, sms counter i kako da vidim ukupno vreme razgovora na ovom telefonu? I da li mogu da podesim mail da primam sa hotmail naloga? Hvala svima
Poslednja izmena od Gaga3 u Čet, 25. Mar 2010. 22:21, izmenjeno 1 put ukupno.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Prosto i jednostavno:Android Market.
Tamo ces naci sve applikacije koje te zanimaju,kao i one koje si naveo.
Slika

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

Nisam uspela da nadjem pomenute aplikacije na marketu a trazim vec 5 dana! :smutny:

Izmenio: IDzO
*Zabranjeno citiranje celih poruka! *
Sledeci put brisanje bez obavestenja!

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Gaga3, moj ti je savet da malo proguglas,jer ima foruma na kojima mozes naci neke aplikacije (van marketa).
Poslacu ti sutra na pp neke sajtove.
Pozz

Pedjoni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 22:00

Post od Pedjoni »

Zamolio bih nekoga da napise ili mi posalje na PP uputstvo za instalaciju NDrive-a.

Hvala unapred.

basc90
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 12. Feb 2008. 17:15

Post od basc90 »

Epa nakon citanja svih ovih postova i mnogih drugij,resih i ja da kazem nesto.
1.Update za ovaj fon izlazi 100% rekli su mi u vipu a njima ovi iz htc-a;update vip radi free i garancija vazi;
2.telefon mi se svidjaaaa i nadam se da cu za mesec dana,mozda i manje da ga uzmem;
3.ako neko moze da mi posanje link za xxxx doc 2 go i link za navigaciju kao i uputstvo za instaliranje bio bih mu zahvalan
moj mail je xxxxx
uanpred hvala

Izmenila Ninolina:: zabranjeno je tražiti linkove i informacije o piratskim sadržajima. Nemoj ostavljati svoj mail. Komunikacija neka bude preko PPa. I inače izbegavaj da ostavljaš svoj mail na netu, jer ćeš početi da dobijaš gomilu spam mailova.

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

basc90, Znaci rekli ovi iz vipa da ce biti update da nije 26 aprila kao sto i za hero kazu ili ce opet biti odlaganja? kao sto smo vec i navikli? Ninolina, da li si probala koji kuvani rom sa xda foruma ima kazu par koji extra rade? pa me interesuje tvoje strucno misljenje?
Iphone 4s white clear install

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

xerosoft, ja se baš ne bih previše oslanjala na informacije iz Vipa :( Al ajd da se nadamo :) Nisam još stigla da probam novi ROM al planiram to sutra da uradim :) Čekala sam vikend kad imam vremena za takve poduhvate :) Čim isprobam, javljam rezultate :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

shomey
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 27. Mar 2010. 13:10

Post od shomey »

Imam HTC Tattoo nešto manje od mesec dana.
Zadovoljan sam jako telefonom, nikakvih većih mana nisam pronašao, sem jedne, koja mi pravi velike probleme. :smutny:

Naime, imam problem sa WiFi. Bez problema se bežično konektujem na svoj HG 520s modem, on radi neko vreme i onda samo pukne, pa se ponovo konektuje. Nekada pukne posle par minuta, nekada rad neko vreme. Ali uvek pukne.
Zna li neko u čemu je problem i da li je to dovoljan razlog da ga nosim u servis?
Kačio sam se i preko open networka i preko wep veze sa ključem, sva podešavanja sem menjao na telefonu koja su bila moguća - i dalje isto.

Jel imao neko ovakav problem sa telefonom i šta je radio? Hvala unapred svima. :)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Vidi se na nisi citao temu.
To je problem koji muci vecinu nas na forumu.I to je tako.
Nekog racionalnog razloga/resenja nema,za sada.
Tako da bih ti preporucio da ostavis problem po strani i pomiris se sa cinjenicom da je to tako,dok ne "izadje" neko officijalno resenje.(bar sam ja tako uradio).
Da ga nosis po servisima ili reklamiras,nista neces postici sem sto ces izvesno vreme biti bez telefona.
Slika

shomey
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od shomey »

Čitao sam ja forum :roll:, video sam da ima još vas koji ima taj problem, ali nigde nisam video rešenje problema, pa sam zato i pitao ovde... Mene interesuje, a to nisam našao prelistavajući forum, zna li neko zašto je to tako? Jel je to hardverski ili softverski problem?
Imam garanciju, kupio sam ga preko našeg operatera, imam drugi telefon, tako da mi nije problem da ga odnesem u servis, ali samo kada bih znao da će to popraviti. U suprotnom, ne bih gubio vreme, naravno...

Inače, skinuo sam neki program sa Marketa Wi-Fi Fixer, koji mi donekle pomaže, pošto kad pukne Wireless, nešto brže se rekonektuje, pa ako neko hoće, neka proba - free je. :)

U svakom slučaju hvala na odgovoru. :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Imala sam i ja problem sa WiFi-jem... I to sa kućnim Routerom... Odjednom, i nemam pojma kako se to desilo, više nemam problem... Konekcija je stalna i nema prekida... Otprilike se to desilo u vreme kada sam ga Rootovala... Ne znam da li je rešenje u vezi sa tim, ali po svemu sudeći može biti da je Root nešto izmenio u software-u i sada savršeno radi... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

shomey
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od shomey »

A da li svako sa Tattom ima taj problem? Ima li nekog ko ima Tattoo a nema nikakvih problema sa WiFi?
Sigurno onda da je jedno od mogućih rešenja u rootu... Ali zbog garancije, taj root ću ipak zaobići. Nadam se da novim ROM-om će i taj problem nestati. :dry: A ako ne - možda ga i dam na servis za koji mesec...

Nightwolf
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Feb 2010. 03:17

Post od Nightwolf »

shomey napisao:A da li svako sa Tattom ima taj problem? Ima li nekog ko ima Tattoo a nema nikakvih problema sa WiFi?
Ja nemam nikakvih problema sa svojim kucnim modemom.
To o pucanju veze mi je trajalo prvih 2-3 dana kada sam kupio telefon, ali od tada, kada god se nakacim na net, sve radi bez problema.
Jos bolje radi kada sam u nekom kaficu gde postoji dostupan net, tu tek nikada nijedan problem nisam imao.
Drugi je problem sa jacinom signala. Kada sam u drugom delu stana u odnosu na ruter, signal je slabiji, i samo tu mi je veza pucala prvih 2-3 dana.
Jos jedan problem sa netom koji sam imao je bio taj da Opera za android uopste nije htele da mi radi na faxu i pokazivala je kao da nemam pristup mrezi ili je obavestavala da veza stalno puca.
Kada sam usao u nativni browser, sve je "letelo"...
Telefon je iz Vip-a i nije rutovan.

milos280175
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 05. Mar 2010. 11:59

Post od milos280175 »

pa evo npr. meni nije pukla veza nijednom za 2 meseca a svako popodne sam na bezicnoj mrezi po 3-4 sata

Odgovori