HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Vincent, mislim da sa Xperiom neces pogresiti jer je telefon predivan i sve na njemu odlicno izgleda, a koliko ja videh na netu po nekim clancima, trebalo bi jako uskoro da dobije 2.1 upgrade. Meni je Desire ipak lepsi, ali to je vec pitanje ukusa. Sto se pinch to zoom tice, i ja sam mislio da je to cista glupost u pocetku, i sad to mislim, ali jos od probe Legenda, prsti sami instiktivno rade :wink:

Vlada Zem, drago mi je da znam da nisam lud :lol: Juce sam morao da stisam svoj uobicajeni volume nivo, jer mi je bilo preglasno i bas mi je produvavao bubne opne.

Razocarao sam se kad nisam uspeo na marketu da nadjem Bonsai Blast za Legend. istripovao sam se da ni za Desire rezoluciju ekrana nece biti, ali ima je. Na Desire je pravo zadovoljstvo igrati ovu igricu, na onolikom ekranu! Nocas sam ubio bateriju do kraja igrajuci je. :D

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

araphel,

Cestitam na kupovini, i moj primerak uskoro stize pa bih te zamolio za jedan info ako moze.

Da li je ekran otporan na ogrebotine kao kod hd2?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

madness99, nemam pojma, pravo da ti kažem. nisam nigde našao podatak o tome. Za sada nema ogrebotina, ali pazim ga nenormalno. Još samo da CaseMate pusti u prodaju futrole za njega, ima da ga oklopim sa svih strana, uključujući i ekran, za svaki slučaj.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Jel neko upućen u to da li je moguće Rootovanje Desire-a? Ima li za njega već nekih kuvanih ROM-ova? :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Ninolina, a da li to ima problema sa custom rom 2.1 pa moraju kuvani da se stavljaju ??? jer mozda uzimam za neko vreme taj tel?????
Iphone 4s white clear install

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Tek se pojavio a već cooked roms pitanje. Neko će steći pogrešno mišljenje o "originalnom romu". Gde beše ono "treba mi zbog toga&toga" :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Vlada Zem, pa i ja se sam cudom cudim kako nov telefon a vec traze kuvane roomove kad je na originalnom prekid dobar ?????
Iphone 4s white clear install

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ninolina, ima par članaka na netu da su i Legend i Desire već rootovani. Lično nemam nikakvu potrebu za cooked romovima, sve mi lepo radi i izgleda i na ovom.....nisam od onih koji vole da prčkaju i menjaju fontove i ikonice, itd. :wink:

Pix
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 08. Maj 2007. 17:51
Kontakt:

Post od Pix »

Jel moze neko da mi potvrdi da je otkljucan, sad sam bio u Vipu i ovaj lik ubedjen da je fon zakljucan za njihovu mrezu. Mada se videlo da lik nema puno pojma, nego verovatno po defaultu odgovara da su svi zakljucani.

@araphel : Odlican review, sta se Divxa tice, navodno dolazi u sledecem updateu (neki spominju i 720p snimanje za taj update, ali u to sumnjam), mada nema zvanicne potvrde iz HTCa.
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Apr 2010. 18:00

Post od z10 »

araphel : odlicno si nam objasnio o kakvom se fonu radi . Mozes li postovati koju sliku ?

Tel mi se mnogo svidja sto se karakteristika tice ,samo mi je look nekako bed .Mada
mozda posle nekog vremena postane i ok .
Da li postoji mozda neka varijanta da se oblozi nekom tankom folijom ? Nesto kao automobili na primer .

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

baciću koju sliku sad za vikend najverovatnije, u odgovarajućoj temi....ne postižem nikako. Meni se lično izgled jako sviđa, ali ok, to je već pitanje ukusa. Za foliju ne znam, ali ja čekam da case-mate naprave tough case futrolu za njega i onda to obavezno pazarim, zaštite radi.

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

Kada bi imale futrole i skinovi kao za Iphone bilo bi ludilo . Ti si uzeo crni ako se ne varam , a kod mene moze da se nadje samo sivi . Mozda gresim sto se boja tice ali meni barem lici na sivo ,barem
ono sto sam ja video .

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

z10, to je ta jedna jedina boja koja postoji za sada. Futrole i skinovi osećam da će biti, ali uglavnom da se naruči preko stranih sajtova. jao kao što rekoh čekam case-mate tough case, ili nešto drugo njihovo. Ubedljivo su mi najbolji.

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

Sada sam bio na tom sajtu , i imaju veoma dobre futrole . Ja znam za sgpstore , casses i jos dve tri
sa dobrim izborom ,ali kao sto ti kazes nigde ne moze da se nadje za Desire . Valjda ce biti u skorije vreme , barem dok postane moje vlasnistvo :D

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Postoji siva varijanta telefona i braon .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

E pa ja onda ne znam u koju spada ovaj moj. Kod mene su crna ledja i deo oko tastera,a okvir ekrana se preliva na neku braonkastu nijansu. Ali na pakovanju pise black. Pa sad kako koju boju oni nazivaju ja pojma nemam.

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

Crna, smeđa i srebrna su boje u kojima se prodaje. Ali izgleda da boja koja piše da je na telefonu, je ona koje ima najmanje. Izgleda da misle na deo oko tastera.

glume
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 23. Jan 2010. 20:43

Post od glume »

e ljudi i ja sam postao ponosan vlasnik Desire-a :lol:

Ali imam jedno pitanje, pre sam koristio nokiu n73, i prebacio sam kontakte na racunar, oni su u nekom .vcf fajlu ili vcard fajlu ili prosto receno windows contact...
E sad kako da te brojeve prebacim u desire, probao sam preko htc sync ali on nista ne prepoznaje, ustvari pokazuje da je prebacio 0/0, nemoguce da moram sve brojeve ponovo da ukucavam u telefon :? :( ?

Ako moze mala pomoc

Pix
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 08. Maj 2007. 17:51
Kontakt:

Post od Pix »

Importuj ih u kontakte u gmail (Contacts > Import u gornjem desnom uglu) pa syncaj taj account sa desireom. Trebalo bi da radi. :)

Ja sam resio sacekati da se pojavi na telekoplus, pa onda kupujem, za svaki slucaj.
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 01:43

Post od Insider »

Jos se lomim, da li da ga porucim iz inostranstva ili da ga uzmem kod Vip-a. Ipak imam garanciju 2 god.

Odgovori