HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Do sada nisam video da postoji htc kopija,ali ako si i to uspeli da kopiraju...Svaka im cast!Kopirati android oeprativni sistem nije ni malo lako,ali mozda su zato ubacili win 6.5.Mada mozda i nije kopija,ko zna...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Zar ne primecujes na slici da se sami tasteri ne slazu sa originalnim tattoo? Na levom velikom je meni i levi soft taster, na desnom desni soft taster i prekidanje veze, na levom manjem je pozivanje, a na desnom power taster. Standardni skup tastera za winmob. nema ni search ni home tastera, koje android ima. Kinezi prave svasta, i guraju unutra winmob ili android manje vise bez problema.

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

araphel, ajd posto si online neznam koga da pitam jeli ko probao kuvani room na tattoo vidim da ovi sa XDA izbacili neki 1.6 fyodor sve radi i bluetoth isto radi kako su ga namestili neznam,isto vidim jos neki rade na 2.1 portovanju
Iphone 4s white clear install

darko80
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 00:20

Post od darko80 »

Moze li se nekako promeniti nalog na Gmail koji je prvobitno ubacen??? Ubacio sam svoj mail kad sam nabavio telefon ali sad nigde ne vidim opciju da pristupi neko drugi na svom gmail nalogu na mom telefonu? Kako pristupiti nekom drugom mail-u???? Moze li to uopste???

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

darko80, ja mislim da moze izbrisi svoj nalog na telefonu i neka se taj drugi uloguje :D :D :D :D :D

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Probao sam ja kuvani rom 2.1 i mnogo lose radi...Uopste mi se ne svidja,jer ne radi kamera,album sa slikama i jos po neka sitnica...Koja mi je funkcija telefona sa 2.1 software-om bez kamere i albuma sa slikama?Ako izbace fabricki 2.1 preci cu sigurno,jer ga samo oni iz Htc-a mogu napraviti da radi sve u fulu sto se tice htc tattoo...Od kuvanih romova slaba vajda :uhuh:

Luka-70-
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 20. Jan 2010. 18:33

Post od Luka-70- »

Ivan Cirkovic, a ako bih ja recimo hteo probati neki custom rom, ali sam glup i to mi ne polazi za rukom, jel bi mi ti pomogao? :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

xerosoft, ja dok sam imao tattoo nisam se zezao sa time, ali u principu nije neka frka, probas pa ako ne radi vratis originalni.

Ivan Cirkovic, ta kucna portovanja na 2.1 su jos u fazi eksperimentisanja i koliko mi je poznato nije jos izasao potpuno funkcionalan rom, tako da polako....bice

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

Imam pitanje jesmo li imali mi u telefonu uputstvo za koriscenje na srpskom ili samo na ovih drugih par jezika, ako smo imali na srpskom, je l moze neko da mi posalje, posto sam ja ili greskom obrisala ili sam nesto permutovala.... :unsure:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Gaga3, a gde bi to trebalo da se nalazi? Ja ne vidim nikakvo uputstvo u tel? Doduše, nisam ga do sada ni tražila, ali ako mi napišeš gde je to kod tebe bilo, pogledaću...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Da,postoji uputstvo Ninolina.Na samoj SD kartici koja se dobija uz Tattoo.
Doduse,u PDF formatu.
Slika

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

cale, eto vidiš :) Možda nisam dobila originalnu karticu uz njega. Evo sad sam tražila i nisam našla..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

Ninolina hvala ti puno, bas neverovatno, a cale imas li ti na srpskom to? Na koju foru na ovom sajtu ne mogu da posaljem samo jednu recenicu???

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

Gaga3, pa to je nesto po pravilima foruma ne moze ispod 100 slova da se posalje pa ponekad dopuni recenicu kojim smeskom :P

Luka-70-
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 20. Jan 2010. 18:33

Post od Luka-70- »

xerosoft, ajde ti si dobra dusa d mi objasnis gde gresim dok ubacujem custom rom pa mi ne ide od ruke...? :D

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Nemam Gaga3 to uputstvo na srpskom.
Jednostavno su data ta uputstva na tih 6 jezika i to je to.I sumnjam da ces uputstvo na srpskom igde naci.
Slika

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

Luka-70-, prvo je pitanje koji rom ubacujes jeli oficijelni 1.6 ili neki kuvani sa XDA ??? Ali da ne spamujemo temu na pp cemo se obijasnit :wink:

goran18
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 13:49

Post od goran18 »

Citao sam na forumu da je bilo ljudi kojima je HTC Tattoo gubio mrezu. I ja sam to isto primetio kod mene. Naime, kod kuce jeste malo slabiji signal ali Tattoo je radio ok jedno 5 meseci ali od pre par dana jednostavno nema mrezu kad dodjem kuci. U njemu je sluzbena 064 kartica a probao sam i sa 063 i VIP-om ali isto. Sve te kartice u drugim mobilnim rade jer sam na istom mestu menjao kartice. Sta mi je ciniti? :unsure:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

goran18, reklamiraj ga u poslovnici gde si ga kupio. Objasni VIP-ovcima u cemu je problem i reci da ti je to sluzbeni telefon i da gubi signal kada se ubaci bilo koja domaca sim kartica.
I naravno, naoruzaj se strpljenjem, jer ima i ovakvih primera -> KLIK

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

mozda malo kasnim ali sta da radim oskudacija bato :D
neka bude upisano da je sigi od 6.6 leta gospodnjeg 2010 postao ponosno zadovolni vlasnik htc tatto i domogao se najsavrsenijenijeg os u istoriji telefonije iskren da budem android je posle obicnog fiksnog kalema nesto najznacajnije u istoriji telefonije prosto nenadljebljivo :lol: :D

Odgovori