Do sada nisam video da postoji htc kopija,ali ako si i to uspeli da kopiraju...Svaka im cast!Kopirati android oeprativni sistem nije ni malo lako,ali mozda su zato ubacili win 6.5.Mada mozda i nije kopija,ko zna...
Zar ne primecujes na slici da se sami tasteri ne slazu sa originalnim tattoo? Na levom velikom je meni i levi soft taster, na desnom desni soft taster i prekidanje veze, na levom manjem je pozivanje, a na desnom power taster. Standardni skup tastera za winmob. nema ni search ni home tastera, koje android ima. Kinezi prave svasta, i guraju unutra winmob ili android manje vise bez problema.
araphel, ajd posto si online neznam koga da pitam jeli ko probao kuvani room na tattoo vidim da ovi sa XDA izbacili neki 1.6 fyodor sve radi i bluetoth isto radi kako su ga namestili neznam,isto vidim jos neki rade na 2.1 portovanju
Moze li se nekako promeniti nalog na Gmail koji je prvobitno ubacen??? Ubacio sam svoj mail kad sam nabavio telefon ali sad nigde ne vidim opciju da pristupi neko drugi na svom gmail nalogu na mom telefonu? Kako pristupiti nekom drugom mail-u???? Moze li to uopste???
Probao sam ja kuvani rom 2.1 i mnogo lose radi...Uopste mi se ne svidja,jer ne radi kamera,album sa slikama i jos po neka sitnica...Koja mi je funkcija telefona sa 2.1 software-om bez kamere i albuma sa slikama?Ako izbace fabricki 2.1 preci cu sigurno,jer ga samo oni iz Htc-a mogu napraviti da radi sve u fulu sto se tice htc tattoo...Od kuvanih romova slaba vajda
xerosoft, ja dok sam imao tattoo nisam se zezao sa time, ali u principu nije neka frka, probas pa ako ne radi vratis originalni.
Ivan Cirkovic, ta kucna portovanja na 2.1 su jos u fazi eksperimentisanja i koliko mi je poznato nije jos izasao potpuno funkcionalan rom, tako da polako....bice
Imam pitanje jesmo li imali mi u telefonu uputstvo za koriscenje na srpskom ili samo na ovih drugih par jezika, ako smo imali na srpskom, je l moze neko da mi posalje, posto sam ja ili greskom obrisala ili sam nesto permutovala....
Gaga3, a gde bi to trebalo da se nalazi? Ja ne vidim nikakvo uputstvo u tel? Doduše, nisam ga do sada ni tražila, ali ako mi napišeš gde je to kod tebe bilo, pogledaću...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Citao sam na forumu da je bilo ljudi kojima je HTC Tattoo gubio mrezu. I ja sam to isto primetio kod mene. Naime, kod kuce jeste malo slabiji signal ali Tattoo je radio ok jedno 5 meseci ali od pre par dana jednostavno nema mrezu kad dodjem kuci. U njemu je sluzbena 064 kartica a probao sam i sa 063 i VIP-om ali isto. Sve te kartice u drugim mobilnim rade jer sam na istom mestu menjao kartice. Sta mi je ciniti?
goran18, reklamiraj ga u poslovnici gde si ga kupio. Objasni VIP-ovcima u cemu je problem i reci da ti je to sluzbeni telefon i da gubi signal kada se ubaci bilo koja domaca sim kartica.
I naravno, naoruzaj se strpljenjem, jer ima i ovakvih primera -> KLIK
mozda malo kasnim ali sta da radim oskudacija bato
neka bude upisano da je sigi od 6.6 leta gospodnjeg 2010 postao ponosno zadovolni vlasnik htc tatto i domogao se najsavrsenijenijeg os u istoriji telefonije iskren da budem android je posle obicnog fiksnog kalema nesto najznacajnije u istoriji telefonije prosto nenadljebljivo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.