Pocketnow video
Technobuffalo video
Android Authority video
Nema neke prevelike razlike ako poredimo sa U11+. Dve prednje i dve zadnje kamere. Nije bilo neke preke potrebe, ali eto...
Ako je tako (najverovatnije ce i biti tako), sto su ga uopste i nazvali + modelom kada ce biti jedini U12 model.Green napisao:^ Potpuno tacno, nazalost.
Ono sto je mozda bitno istaci je to da najverovatnije nece biti "obicnog", tj. manjeg U12 modela.
The Taiwanese company has revealed why the U12+ is called U12+ and not U12. It's because, in terms of size and specs, it's much more directly comparable to the Samsung Galaxy S9+ than the S9. That's the gist of it, basically. Nowadays tacking "plus" onto a name is suggestive regarding what to expect in terms of size, and HTC felt it would do itself a disservice by omitting the "+".
Green, posto vidim na tvom profilu da pise da ti koristis U11+, kao i to da zivis u nekom dalekom svetu, da li si mozda imao prilike da vidis uzivo U12+ tj da ga isprobas? Sve sam iscitala, i da kritikuju osvetljenje na ekranu i bateriju, ali ono sto najvise kritikuju je ono sto mene i najvise zanima, posto sam eventualno zainteresovana da uzmem taj mobilni, ako / kad dodje ovde, u neko tamo dogledno vreme. Najvise od svega me zanima upotrebljivost tih touch sensitive tastera: home button i volume up/down. Meni su to esencijalne funkcije na telefonu i ako one cas rade, cas ne rade (ili mozda uopste ne rade), telefon kako god dobar bio, je neupotrebljiv.Green napisao:Bojim se da nece dobro proci, s obzirom koliki kajmak pokupe Samsung i Apple, a ni ostali nisu bas predaleko. Steta, jer je i pored nekih nedostataka u samom vrhu.