Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Ja takođe na Philips LCD-u od 42" sam vrlo zadovoljan sa dobrim 720p snimkom, a najviše gledam serije i jednom sam baš gledao istu seriju u 720p i 1080p i sa neka 3m daljine nisam primetio nikakvu drastičnu razliku... 

Last Vegas (2013) - ocekivao sam glupost, ali film je bas nekako zabavan, iako je limunadica.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ja uglavnom skidam 720p eventualno neki spektakl tipa Gladiator / Avatar onda 1080p i gledam na Samsungu 46" (veoma zadovoljan kvalitetom slike u oba slučaja)
16 godina na forumu MOBILNISVET
Re: Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Riddick (2013). Isti kao i prethodni, samo čudovišta malo strašnija. 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Filth (2013) - pravo iznenadjenje od filma. Bukvalno sam se zalepio za stolicu dok sam ga gledao da mi nesto ne bi slucajno promaklo. Od mene ocena 9/10.
Carrie (2013) - (Stephen King fan here!!!) Par puta sam gledao staru Carrie, ali ova Carrie mi nekako ostavlja jaci utisak... zbog nekih glumackih promasaja nisam mogao da se odlucim izmedju dva ocene tako da od mene 7.5/10.
(a za samu Carrie 11/10 - if you know what I mean
)
Jackass Presents: Bad Grandpa (2013) - Procitao sam koji review i bas su ga popljuvali, ali sam ipak odlucio da ga pogledam i lepo sam se ismejao nekim odvalama, dok je u nekim momentima bilo: "WTF am I watching?"... U sustini ko voli Jackass (kao ja
) vredi pogledati... jednom. 5/10
Carrie (2013) - (Stephen King fan here!!!) Par puta sam gledao staru Carrie, ali ova Carrie mi nekako ostavlja jaci utisak... zbog nekih glumackih promasaja nisam mogao da se odlucim izmedju dva ocene tako da od mene 7.5/10.

Jackass Presents: Bad Grandpa (2013) - Procitao sam koji review i bas su ga popljuvali, ali sam ipak odlucio da ga pogledam i lepo sam se ismejao nekim odvalama, dok je u nekim momentima bilo: "WTF am I watching?"... U sustini ko voli Jackass (kao ja

psyhound, gde si bre ti, jesam ja istripov'o ili ti nije bilo neko vreme?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
cvoruga, tu sam ja, ali nisam nista piskarao neko vreme.
Od kako sam u svetu dumb telefona nemam sta mnogo da kazem po temama, ali se nadam da ce se i to uskoro popraviti. 

Gravity (2013) - film je dobar, cak i u 2D. Svi koji tvrde da to nije to ako nije 3D su mi potpuno nejasni. Okanite se marketinga i najglasnijih pristalica necega sto ni oni sami ne razumeju.
Thor: The Dark World (2013) - meh...
Thor: The Dark World (2013) - meh...

- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Film - The body( http://m.imdb.com/title/tt1937149/)-ne znam zasto nece da napravi pravi link ka filmu?Svuda hoce,samo ovde zeza.Inace odlican film
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Re: Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Citam komentare za Filth i zapitah se da li sam gledao isti film (tacnije cetrdesetak minuta istog).
Meni film nikako nije legao, trom, dosadan, nije me kupio ni jednim svojim segmentom.
Glavni glumac bi trebao da nosi film, i sigirno bi bilo tako da je glavnu ulogu tumacio Dikaprio...Glavni glumac mi je bezlican, od Nove sam gledao tri filma sa istim(u svakom glavni glumac), i kao da glumi istu osobu, isto izgleda, isti pokreti, mimika.
Thor - Mlako, kao i prvi deo, ipak bolje od Osvetnika, Zelene Lampe i Kapetana Amerike.
Maceta 2- Dosta vise sam ocekivao od Rodrigeza, moze da prodje(ko nije ljubitelj zanra neka preskoci).
Dallas Buyers Club- Ok je, nista vise(Leto ima odlicnu rolu). Sa istom tematikom vise mi se svideo film sa Henksom i Vosingtonom(stariji, ne mogu da se setim naziva).
Hunger Games 2 - Nista specijalno, 6 do 6.5 ocena.
Captain Phillips - Dobar, preporuka. Henks na visini zadatka. 7.5 ocena.
Meni film nikako nije legao, trom, dosadan, nije me kupio ni jednim svojim segmentom.
Glavni glumac bi trebao da nosi film, i sigirno bi bilo tako da je glavnu ulogu tumacio Dikaprio...Glavni glumac mi je bezlican, od Nove sam gledao tri filma sa istim(u svakom glavni glumac), i kao da glumi istu osobu, isto izgleda, isti pokreti, mimika.
Thor - Mlako, kao i prvi deo, ipak bolje od Osvetnika, Zelene Lampe i Kapetana Amerike.
Maceta 2- Dosta vise sam ocekivao od Rodrigeza, moze da prodje(ko nije ljubitelj zanra neka preskoci).
Dallas Buyers Club- Ok je, nista vise(Leto ima odlicnu rolu). Sa istom tematikom vise mi se svideo film sa Henksom i Vosingtonom(stariji, ne mogu da se setim naziva).
Hunger Games 2 - Nista specijalno, 6 do 6.5 ocena.
Captain Phillips - Dobar, preporuka. Henks na visini zadatka. 7.5 ocena.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Мислим да је требало да га одгледаш до краја.
Ипак, укус је у оку посматрача.
Свако филмове доживљава из свог угла и на свој начин.
Ја лично више волим филмове који нису из Холивуда, јер доносе нешто другачији приступ и радњи и режији и кадрирању и фотографији. Имају другачију атмосферу и то ме држи уз екран.
Неко други има другачија очекивања.
Добро је разменити утиске да би људи могли унапред да процене да ли ће неки филм од гледати, или не.
Ипак, укус је у оку посматрача.
Свако филмове доживљава из свог угла и на свој начин.
Ја лично више волим филмове који нису из Холивуда, јер доносе нешто другачији приступ и радњи и режији и кадрирању и фотографији. Имају другачију атмосферу и то ме држи уз екран.
Неко други има другачија очекивања.
Добро је разменити утиске да би људи могли унапред да процене да ли ће неки филм од гледати, или не.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Welcome to the jungle sranje za medalju 

- pelleruma
- Mobil poznavalac
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Počeo sam da gledam seriju "Hostages" 2013 , obećava 7/10.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- pelleruma
- Mobil poznavalac
svojevremeno sam je gledao,ali posle pocetka u kojim sam bio zadovoljan,posle mi nije bas stimala.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Sin-se-gae aka New World (2013)
http://www.imdb.com/title/tt2625030/
Trejler:
http://www.youtube.com/watch?v=bA4MCOUmdcs
Vrlo dobar. Sad čekam američki rimejk
http://www.imdb.com/title/tt2625030/
Trejler:
http://www.youtube.com/watch?v=bA4MCOUmdcs
Vrlo dobar. Sad čekam američki rimejk

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Helix i True Detective.
Obe su dobre i zanimljive na svoj način s tim što ova potonja razbija...
Na neki način serija je specifična, ali ako se zanemari malo sporiji tempo sve je savršeno... Harelson i Mekonahi su razvalili i tako su upečatljivi u ulogama da je to malo teško ovde dočarati.
Obe su dobre i zanimljive na svoj način s tim što ova potonja razbija...
Na neki način serija je specifična, ali ako se zanemari malo sporiji tempo sve je savršeno... Harelson i Mekonahi su razvalili i tako su upečatljivi u ulogama da je to malo teško ovde dočarati.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
Почела нова сезона Топ гира што не јављатееее!
:mrgreen::mrgreen:

Слобода или смрт