***Novo okupljanje***
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
mmmm
i meni odgovara oktobar, ako vec septembar nije u igri, ali prvo, kao sto reci miskoni, da vidimo kada nam dolaze inostrani clanovi, pa da se korigujemo.
i meni odgovara oktobar, ako vec septembar nije u igri, ali prvo, kao sto reci miskoni, da vidimo kada nam dolaze inostrani clanovi, pa da se korigujemo.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- kljaja
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Cool ja nisam imao zelju da dodjem na prvo okupljanje(ni sam ne znam zasto)ali kad sam citao utiske i gledao slike...aaaa moracu i ja da se stvorim tamo kako god znam i umem...samo polako treba da se napravi kao za prvo okupljanje...prijavljivanje da ne bude svi su hteli a par njih doslo

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
i ja bih da se najavim.
i da napravim mali request -
uclanite vashe drugarice koje su vr' ribe na forum, taman toliko da imaju razloga da dodju, i sve to pre nego dogovorimo datum
shalim se, volo bi d'upoznam gomilu vas, pogotovo gargamela, mijodrage-a, i modove ... i green-a
i da napravim mali request -
uclanite vashe drugarice koje su vr' ribe na forum, taman toliko da imaju razloga da dodju, i sve to pre nego dogovorimo datum
shalim se, volo bi d'upoznam gomilu vas, pogotovo gargamela, mijodrage-a, i modove ... i green-a
There is no knowledge that is not power
Meni je potpuno svejedno kada, naravno probaćemo da se uskladimo sa Araphelom, i Greenom, ali mislim da je najbolje neki petak-subota (jer ćemo da zaglavimo, jeli
), a i velike su šanse da ispite imam tokom radne nedelje. A sve ostalo mi odgovara.
A ko hoće na Jelen Live, stvarno bismo mogli nešto da se dogovorimo........ Za početak Vlado baci mi broj na PP, ne verujem ni da će ga Miškoni propustiti, pa ćemo nešto da smislimo, a i ostali naravno
Igoritza daj nam dobar primer, ti imaš ribu a ne ko mi geekovi, a ona sigurno ima drugarice i tako to...........

A ko hoće na Jelen Live, stvarno bismo mogli nešto da se dogovorimo........ Za početak Vlado baci mi broj na PP, ne verujem ni da će ga Miškoni propustiti, pa ćemo nešto da smislimo, a i ostali naravno
Igoritza daj nam dobar primer, ti imaš ribu a ne ko mi geekovi, a ona sigurno ima drugarice i tako to...........
- nevidljivi
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Ja ću možda imati nekih obaveza oko faksa (upis i tako to), tako da mi više odgovaraju subote nego petci (da ne objašnjavam sad zašto ako nekog baš zanimaju detalji ok, mada ne verujem), ali još uvek nije isključeno da mi i 12ti odgovara.
Mirko kad se vraćaš, i javi se na MSN nekad. Jel poručila komšinica? Jel stiglo? Daj neki detalj, sedim ovde u mraku i ništa ne znam

Mirko kad se vraćaš, i javi se na MSN nekad. Jel poručila komšinica? Jel stiglo? Daj neki detalj, sedim ovde u mraku i ništa ne znam