Neka se sada svako izjasni koji datum mu najvise odgovara.Ja glasam za 13 ili 27 oktobar (21og imam ispit
***Novo okupljanje***
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Sletio sinoc u BGD i spreman za vidjenje, jutros me oborio Antic tj. nije mi ni dao da izadjem, ali nepogadja me to kad kupujem uskoro novi mob.
bas sam bolestan. Polozicu ja u Oktobru2.
Kakav crni Novembar, daj to sad u oktobru, nek je i pred ispit ja mogu odvojiti dva sata. U novembur nisam tu, pa da nebude kasnije kao mnogi su se javili, hoce da se druze malo a onda ih nema. 13ti pase.
Kakav crni Novembar, daj to sad u oktobru, nek je i pred ispit ja mogu odvojiti dva sata. U novembur nisam tu, pa da nebude kasnije kao mnogi su se javili, hoce da se druze malo a onda ih nema. 13ti pase.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
gargamel4,
6ti otpada jer araphel nije tu.Cini mi se da dolazi iza 8mog. A bilo bi lijepo cuti iskustva sa windows platforme. Ja sam i dalje za to da je 13ti najbolji jer je suvise daleko od oktobra2 tako da nepravi neki problem. Ajmo dalje komentari
6ti otpada jer araphel nije tu.Cini mi se da dolazi iza 8mog. A bilo bi lijepo cuti iskustva sa windows platforme. Ja sam i dalje za to da je 13ti najbolji jer je suvise daleko od oktobra2 tako da nepravi neki problem. Ajmo dalje komentari
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
E pa ljudi vidim da je vreme da se definiše konkretan datum okupa... Posle uvažavanja svih vaših postova, smatram da se većina slaže da je 13.oktobar (subota) najpovoljniji termin...Evo sad i zvanično da postavimo taj datum kao definitivan...
Znači: 13. oktobra u 20h ispred Pravnog fakulteta (to je sad već tradicionalno mesto okupljanja MS forumaša)...
Za sve primedbe i predloge postujte ovde...Imamo dve varijante za prostor gde bismo sedeli to veče...Prvi bi bio Potpis (mesto prethodnog okupa)...ili Atrium kod Tehnološkog fakulteta(tu se neki od nas povremeno skupe)...
... Svaki dodatni predlog ćemo, svakako, razmotriti...
Pišite, pa da se konačno dogovorimo!!!
Pozzz svima!!!

Znači: 13. oktobra u 20h ispred Pravnog fakulteta (to je sad već tradicionalno mesto okupljanja MS forumaša)...
Za sve primedbe i predloge postujte ovde...Imamo dve varijante za prostor gde bismo sedeli to veče...Prvi bi bio Potpis (mesto prethodnog okupa)...ili Atrium kod Tehnološkog fakulteta(tu se neki od nas povremeno skupe)...
Pišite, pa da se konačno dogovorimo!!!
Pozzz svima!!!
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- nevidljivi
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Apsolutno se slazem,i datum i vreme i mesto okupljanja mi odgovaraju!U potpisu sam bio na onom mini okupljanju proletos,i sasvim je ok,a ovo drugo mesto iskreno nemam pojma gde je i sta je,ali nije ni vazno
Ninolina, ja cu ti ionako poslati sms kad stignem u BG,da imas moj novi broj,tako da ces u slucaju neke izmene moci blagovremeno da me obavestis,jer cisto sumnjam da cu u tim prvim danima po dolasku imati puno vremena za zvrjanje po netu i forumu
Ninolina, ja cu ti ionako poslati sms kad stignem u BG,da imas moj novi broj,tako da ces u slucaju neke izmene moci blagovremeno da me obavestis,jer cisto sumnjam da cu u tim prvim danima po dolasku imati puno vremena za zvrjanje po netu i forumu
Dragi moji mobilni zaludjenici
,neznam koliko cu imati vremena da sutra visim po forumu (ups!pa to je vec ustvari danas),tako da se ovom prilikom privremeno pozdravljam od vas.Pozelite mi srecan put i uspesan povratak kuci (hmmmmm
),pa se vidimo 13. oktobra na okupljanju,ako je to i dalje aktuelan termin
Mishkoni,Ninolina,Javljam vam se SMSom cim zgrabim neki broj,a cete me nadam se obavestiti blagovremeno o eventualnim izmenama,ili potvrditi termin
Pozdrav!
Mishkoni,Ninolina,Javljam vam se SMSom cim zgrabim neki broj,a cete me nadam se obavestiti blagovremeno o eventualnim izmenama,ili potvrditi termin
Pozdrav!