***Novo okupljanje***

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa možda sam u nekoj prošloj inkarnaciji išao s vama u školu, ali u ovoj........ Jer kad sam ja zavšavao osnovnu vi ste već lagano bili u planu :wink:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Lepe slike,vidim bilo vam je bas lepo,svaka cast inace niko od vas nije onako kakvu sam ja stekao sliku na osnovu komentara na forumu,milim na izgled i godine.Mi koji nismo bili mozemo samo da zalimo i da se nadamo boljoj sreci sledeci put. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

gargamel4, nisam mislio da si ti isao sa nama u skolu, nego mozda neki nastavnik lici na tebe, mozda neki od ljudi koji su dolazili kao predstavnici srednjih skola, mozda neki koji su reklamirali neki klub... Nemam pojma, ali mi jako licis na nekoga...

BTW. madness, jer se secas kada su nam donosili krokodila u skolu da pokazu kakvim cudesima sabacki cirkus raspolaze :lol:
iPhone + CX300

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

gargamel4,
i ja sam za jedan novi sastanak zaludjenika mobilnom tehnologijom,samo bi ovaj put to valjalo dici na visi nivo, bar sto se tice prisustva clanova.
Mislim da je pocetak Decembra fino vrijeme. A moze i neki drugi datum.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Tačno, ne brinem se ni ja da ćemo se lako i brzo dogovoriti oko nekog datuma, nego posećenost. Ako ne bude do recimo 10og dec, 15ak ili više prijava, nećemo ni da objavljujemo (10ak vas čak i ja imam u imeniku pa to možemo i bez foruma) 8)

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ja sam naravno za,bilo da je u pitanju javni poziv ili 'offline' skup,samo....od sad sam ja zaduzen za slikanje,slabo vi to nesto :D

PS. kefalo,sta si odlucio za e61? Ako ti treba asistencija,ne ustrucavaj se 8)

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

E konacno se i ja vratih na forum posle duze pauze...dobro da ne gnjavim sa off.
Kad ce biti to sledece okupljanje..za ovo sto je bilo nisam ni znao : :cry:
<<<Black N96>>>

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od kefalo »

Phantom Lord,
Spremam ispit, jer sam propustio oba roka u Oktobru, a na MS sam oglasavao dva telefona, e60 i 6680, a ponude su stigle samo za e60 ali nisam bio zadovoljan, nema garanciju.
Inace kes najmanje problem, a problem je to sto i kad uzmem nesto to je dijametralno suprotno od planiranog :D .
Znaci pasce nesto uskoro sigurno, i tu se jedino lomim jos wifi da ili ne. Uglavnom organajzer nuzan, propustio sam neke bitne stvari bas zato sto pisem biljeske okolo umjesto na jednom mjestu.
Sory za off.
PS. predlog podrzan, ti si oficijelni fotograf, na narednom okupljanju zaludjenika mobilnom tehnologijom :D .
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Slab je odziv bio jer je zakazao marketing. Treba tu stavku da korigujemo i odziv ce da bude mnogo veci.
I ovako je bilo solidno, ali ne bi bilo lose da nas sledeci put bude vise...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ma ja sam za to da se jednom ljudski dogovrimo i da se skupimo svi mi koji smo najaktivniji ovde,a tu sigurno ima jedno 20ak faca....ali da se lepo organizujemo,da ne bude ovih odustajanja u poslednjem trenutku,pa da posle eventualno odemo i u neko zezanje uvece....

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

vi samo recite kad ce biti ja dolazim sigurno...osim ako me zgazi tramvaj :P
<<<Black N96>>>

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

araphel napisao:da se lepo organizujemo,da ne bude ovih odustajanja u poslednjem trenutku,pa da posle eventualno odemo i u neko zezanje uvece....
ja sam za
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa trebali bi vec da planiramo gde i kako ako mislimo da napravimo bash veliko okupljanje.Treba ostaviti ljudima vremena da se organizuju a i da vide temu ( poshto se chesto deshava da ljudi uopshte ne vide temu o okupljanju )

A kad bi utvrdili neki datum mogli bi da zamolimo Milana K. da postavi neki mali baner kao reklamu za okup...e sad ne znam koliko je to dobra ideja, shta ostali misle o tome?

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od kefalo »

Dexter,
super ideja, ja ga nepznam, pa se osjecaj slobodno, i djeluj u tom pravcu.
araphel,
potpisujem sve navedeno, ta organizacija nebi smijela biti problem, pa nema nas za Sava centar, vec kao sto rece 20tak aktivnijih.
Poenta uspjeha je kao sto neko rece marketing, a to treba poceti sto je moguce ranije, jer eto Novembar je.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Predlog za vatrenu kampanju za sledeci okup :) :
Jel' znate da vecina boljih kampanja ima podrsku neke znacajne licnosti. :) :wink: Ta licnost skrece paznju na kampanju i utice na tebe da je i ti podrzis...
E pa moj predlog je- neka svako u svoj potpis stavi link ka temi za sledeci okup, kada bude bilo vreme za to. Takodje, u potpisu neka se nadje i neka recenica koja bi mogla da ti da motivaciju da dodjes na okup. Dobra bi fora bila kada bi svako u potpisu imao drugaciju recenicu.
Potpis bi se sastojao iz dva dela: prvi- deo sa recenicom koja motivise i kod svakog je drugacija; i drugi- standardni i kod svih isti, nesto kao slogan- link tipa "Dodji i ti na okup forumasa."
Mislite o tome :) Cini mi se delotvorno... Jeste da ne organizujemo kampanju za parlamentarne izbore, ali za'ebancije radi. Nekako mi dodje interesantno. :roll: :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Nije losha ideja. :wink: Dajete josh neke idejeu ovoj temi pa cemo lagano da otvarimo novu temu vezanu sledeci skup...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa iskreno, prvo otvorite novu temu, jer ovu ko pogleda i vidi da je okupljanje u oktobru znace da je vec proslo. Znaci, ova pod lock, a nova tema tu da se pojavi.

Drugo, ja sam isto hteo da predlozim sa potpisima, mada sam iskreno mislio da budu isti, i ponadao sam se da bi admin dozvolio da budu obojeni(ali nisam ga pitao, posto me to ne interesuje toliko).

Takodje, nema potrebe da svi nose marketing potpis, dovoljno je par aktivnih clanova(ali stvarno aktivnih, koji salju nekoliko poruka dnevno), i to je to.

Izmedju ostalog, imate dovoljno vremena za marketing kampanju, tako da dobro razmislite sta vam je potrebno za okupljanje mase... Evo, recimo da potpis bude boldovan, i da glavni deo bude crven, nesto tipa ovoga:

Novo okupljanje clanova Mobilnog svet
ce biti 25 januara
, a vise informacija na:
www.mobilnisvet.com/ linka za novu temu, koji vec bude

Znaci, evo primer za ovu temu:

Novo okupljanje clanova Mobilnog svet
ce biti 25 januara
, a vise informacija na:
http://www.mobilnisvet.com/forum/viewto ... &start=140

To bi bilo to, pa razmislite, mislim da ce poseta biti daleko veca...
iPhone + CX300

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

evo ja se dobrovoljno javljam da taj potpis stavim u svoj potpis, ako se ovo usvoji ja cu ga ubaciti kod sebe.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Svaka cast kljun evo ja dolazim sigurno ako bude vikend racunajte na mene 101%
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Spyker, nema potrebe da se otvara nova tema jer se nismo dogovorili oko datuma mesta itd....

Ovde predlazemo i razmatramo neke mogucnosti pa kad budemo znali shta cemo i kako cemo otvoricemo za koji dan novu temu sa preciznijim informacijama da ne zbunjujemo ostale chlanove...

Zaključana tema