Sta vozite?

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Re: Sta vozite?

Post od bata bogdan »

E pa ovaj mora se ići da se vidi, nije baš daleko od mene... Vredi ga pogledati svakako.
2006god
3000kubika
190ps
160,000km
Cena, sasvim solidna :)
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Huawei

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Automatik, bato pazi se. Oko 200,000 treba mu servis. A nije daleko.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Znam ja sve to, ali je to ipak šestak 3000kubika, vidi meni lično bi više i godilo da je automatik. Vredi ga pogledati u svakom slučaju
Huawei

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Na slikama izgleda dobro, ali i taj odabrao ugao da se ne vide linije haube, gepeka... Rekoh ti, podržavam Mercedes 100%. Održavanje jeftino, nema veliki servis, dvoredni lanac, to traje koliko i motor, više tako i ne prave (sada stavljaju jednoredni lanac, menja se na 100k km ili tako nesto). Motor i kubikaža super.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

bata bogdan, jedno je Nemacka, drugo je Srbija. Znas to i sam.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Na slikama je super, zato i rekoh, vredi pogledati, nije mi daleko :)
Sve u svemu, takav mi se bas svidja, i što se tiče izgleda i da je jači motor 280cdi.
Miodrage, znam ja da je drugačije, zato sam i napisao kako je ovde.
Huawei

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Ledjo napisao:Osudili ga Ameri, koji nabijaju motore od 6l, koji sigurno ne zagadjuju zivotnu sredinu. Realno Ameri su se uplasili za svoju auto industriju, BMW I VW se prodaju kao alva preko bare.
BMW se dobro prodaje, VW se prodaje tamo slabije nego Yugo nekad. Niti je popularan, niti se prodaje kao alva.
Svi su osudili smislenu prevaru od 40x veće izduvne gasove (ne sećam se koje), jedino kod nas imaju razumevanja i brane ih...

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Ledjo, ne branim ja amere, oni su ološ najgori na planeti,
ali nije lepo da VW laže, realno imaju dobra kola i nema potrebe da se bave time.
Za drugi deo posta se ne slažem, svaki novi auto je bolji od svakog polovnog auta.

Behemoth, celu 2010 godinu sam vozio kompresor kao sa slike,
skučen unutra, brz i previše troši, sem toga ništa mi nije ostalo u sećanju.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Nesto ne vidim ovde u de da sad za VW loše ide... Niti će da ide, ovde u de pogotovo, radni auto kako se ovde kaže i uvek ce se dobro prodavati.
A sto se tice novog auta da je bolji od polovnog, Hmmm... Cisto sumnjam da moze neki bas slab auto npr 1,2 ili 1,4 da bude bolji od polovnog BMW, audi ili mercedes koji je star recimo 5 godina?
Evo čist moj primer, hoću e klasu stara je oko eto 7 do 10 godina, i sta sad hoćete da kažete da je bolje da za te pare kupim neki novi krš koji će pre da rikne nego gore navedeni posle 10god? Pa ti polovnjaci navedeni će da sahrane 5 takvih novih krseva, naravno opet sve zavisi od potrebe kome za šta treba auto...
A nov auto ni u ludilu ne bi kupio, mogu i bio sam u banci bas za novu e klasu, može sve, ali niša, lud da dajem 50,000e za novu e klasu kad si to to dobijam i sa prošlom serijom za daleko manje para...
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Sve zavisi koliko si para spreman da izdvojiš ali generalno uvek je novo bolje od polovnog.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Ja sam samo napravio poređenje, neki nov auto recimo od 10,000e do 15,000e nema šanse da bude bolji i trajniji od onih koje sam naveo a da su stari od 5 do 7 godina. Ja izdvajam sumu za e klasu koju ću u kešu da platim, a kredit mogu da dobijem i za novu e klasu, ali toliko lud nisam da uzimam kredit za auto, ne hvala, kredit može samo za stan ili kuću ovde u de za auto nikako i nikad. Opet rekoh, zna svako svoj račun i šta želi i kako može.
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Naravno, slažem se za kredit ali kad si već pomenuo sumu od 10 do 15 hiljada tu se već ne bih složio jer sada za taj novac može da se nađe odličan nov auto, čak dosta proizvođača sada daje garanciju od 5 do 7 godina tako da je to po meni dosta bolja varijanta od polovnjaka, naravno govorimo o ovom cenovnom rangu.
Ali kao i uvek zna svako svoje potrebe i svako uzima ono šta njemu najviše odgovara tako da bez obzira na bilo kakve savete na kraju uzmemo ono na šta smo se i nameračili, uglavnom tako bude. :)

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

bata bogdan, ja nikad ne bi kupio nijedan auto star 7-10 godina,
niti verujem u to da je stari auto bolji od novog.

Kad kupiš Benca dođi do BGa da častiš pivo :) .

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Cvoruga, kolega, veruj do sad me ni jedan auto nije ostavio na putu od de do srb tamo vamo po koliko puta u toku jedne godine, bilo je tu i do 10god starih a i novijih. To što npr nudi e klasa 2006,2007 god ili BMW istih godina ne mogu dobiti sa nekim autom novim za tu cenu, govorim do 10,000e...prvenstveno mi treba porodični auto, komforan i siguran i da ima dosta mesta...
Dace bog da svratim do bg, pa da se nadjemo na pivo klopu itd... Nista ne obećavam :)
Svako zna svoje potrebe i svoj džep i svoju želju :)
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

To je ok, i do 10 000 ima novih ali to što tebi treba, komforan, porodični auto, to tek dolazi sa cenom preko 10 hiljada ako govorimo o novim tako da ako nađeš to što si naumio uzimaj slobodno jer ti najbolje znaš šta ti odgovara, pa na leto da padne neko okupljanje i druženje. :)

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Drago mi da smo se razumeli, bilo baš lepo da se okupimo eto u bg, ja odmor imam u septembru, od 01 do 18 :) Al otom potom, tu smo, lako ćemo se dogovorimo :)
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Upravo tako, ako treba napraviće se i posebna tema za taj događaj. :)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Opet na konto pouzdanosti auta, to su sve individualni primeri. Svako ko nije ili jeste imao problema sa autom će to i da naglasi, bio to isti brend, model itd. Tako da dolazimo do zaključka da pravilo jednostavno ne postoji.
Trenutno vozim Holden Commodore VY V6 3.8 (Chevrolet Lumina), u suštini tipično američko smeće, ali s kojim nisam imao apsolutno ni jedan jedini problem, od decembra 2006, prešao 172000km. Samo redovno održavanje, zamena pohabanih delova i to je to. Da li me je jednostavno služila sreća ili nešto drugo, to je sad nebitno. Automobili su mašine i tako ih treba i posmatrati, svaka može da zariba, a može i da radi bez problema.

IoneSabac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2014. 15:07

Post od IoneSabac »

Ledjo napisao:Ja mislim oko 5000e, tj nikako ispod. Mozes da stavis 5200e pa spusti 100-200e i to je to
Hvala, ja sam mislio da ga dam jeftinije :-)
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016022 ... 699976.jpg[/img][img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016022 ... 0f8345.jpg[/img][img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016022 ... 6f4714.jpg[/img]

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Kod mene Japanac, toyota avensis karavan 2005 godiste.Te godine kupljen nov sa sajma iz Nemacke i od tad do dan danas nikakav veci problem nije bio. Dizel 2.2 d4d ,presao 230k ide kao da je juce iz fabrike izasao.

Odgovori