teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala AndroMan, pa ono..kacim ih svuda i gledam kako kaplje za sad. Valjda ce biti nesto vise od svega toga [emoji4]
Nisam ja dugo u ovom svetu, svega 10 meseci imam fotoaparat. Obzirom da tad skoro pa nisam znao da ukljucim aparat, ovo nije lose za pocetnika. [emoji16]
Sve je ovo vise da me natera da izadjem u prirodu, da napustim cetiri zida. Izduvni ventil od posla i svih obaveza. A ako neko vidi i prepozna kvalitet, moguce da ce i traziti moje usluge.. i tako se pocinje [emoji4]
Sajt se jos radi, ovo je 10% gotovo i stoji samo da domen ne bude prazan. Sad preko leta skupljam materijal za jesen kad krene lose vreme, onda mogu da se zakucam za racunar i zavrsim sve komplet.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Duci,alal vera.Dobra je slika,a i ona je lepa kao ikona .
Andjeoska devojka.Ne smem da gledam puno,ce mi bude lose .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.