Gledanje kablovske televizije preko resivera...
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Gledanje kablovske televizije preko resivera...
Pre godinu dana sam bio kod jednog prijatelja vezano za instalaciju neta. On zivi u Nemackoj i znam da mi je trazio da mu povezem net na neki resiver koji je kao ovi DVB sto se sada koriste za kablovsku. Poneta je da placa mesecno i dovoljno je da nakaci net na njega, poveze hdmi i gleda kanale. Isto tako ima opciju da se u njega ubaci kartica za otkljucavanje kanala, ali je to vec neka uhakovana verzija. Da li neko zna o cemu je rec, posto bih koristio takvu uslugu pre nego sbb, iptv i ostale gde mi naturaju domace kanale i radio stanice koje mi ne trebaju... Hvala.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Re: Gledanje kablovske televizije preko resivera...
Znam da se to moze preko kompjutera odraditi na Kodi aplikaciji, ima tu dosta nasih kanala ali kvalitet nije neki, tako da bi verovatno na 50"+ ekranu izgledalo uzasno, e sada, ja sam naleteo na takvu konfiguraciju, verovatno postoji i neka bolja IP adresa za kanale, ali nisam nasao nigde na guglu, a nisam se nesto ni trudio ako cu iskreno... Verovatno to preko DVB risivera radi na isti princip, ubacis svoj repository i gledas, samo treba naci kvalitetan rep...
Takodje, ako si u Nemackoj OBAVEZNO koristi VPN jer su kazne drasticne
Takodje, ako si u Nemackoj OBAVEZNO koristi VPN jer su kazne drasticne
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Re: Gledanje kablovske televizije preko resivera...
Planiram da uzmem Mag resiver koji kosta oko 40e i da uzmem od nekih nasih likova online i testiram kako radi. Znam jednog lika koji to koristi i nije lose. Mislim da mozes da biras paket koji hoces, a ja gledam da se oslobodim ovih nasih kanala i reklamcina, a isto tako nije mi bitno da li je hd, vec da imam i arenu i sport klub preko njih u isto vreme.