teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
deksicom, eto vidis... ja postavio sliku lijepe Soraje,a neko mi je maknuo post ;( Eto, a bas sam lijepu sliku okacio da naparis oci Nemam pojma zasto mi neko skida post, jer ovo je ipak "opustena" tema i naravno da moze "sve" da se stavi ( ali opet uz pravila postovanja foruma )...
Nego i tebi i Greenu cu poslati sliku na PP pa vidite o cemu se radi
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Mislim da ta slika nije narusila nikakvo pravilo, strogi ste, moderatori. Sve sto je bilo u krupnom planu jeste bilo istaknuto, ali je pokriveno. Doduse oskudno, ali nema nagosti, ne znam u cemu je problem!?
Ah da, ipak sajt posecuju i mladji tinejdzeri, slika bi lose uticala na njihov intelektualni nivo
zavodnick, pa sklonili jer da je nisu sklonili ovo bi bila Soraya excluzive tema i svi bi se utrkivali ko ce bolju sliku da postavi.
Ma tih slika ima koliko hoces, u slike google samo ukucaj soraya veliki brat i vooala, ima da gledas do sutra isto ko ja
Naj avtar deana - nekako mi je sexy, ostali su deciji
Moj avatar - megafon, da se bolje cuje
Moj nick - revoltiran odlukom telenora da uvede 60+60 resio sam da se registujem, posto ne pisem na drugim forumima razmisljam sta da stavim za nick, posto sam pio kiselu KM, hteo sam knjaz losmi ali na kraju ispade knjaz
Uf, svi vi imate dugu istoriju svojih nadimaka, ja ne mogu da se pohvalim takvom dugom tradicijom.Svoj nick sam sastavio od početnog sloba prezimena i dodao svoje ime, a avatar stoji zbog toga što sam veliki ljubitelj serije LOST
Nik sam bezveze uzabrao, drugarica je ucila erb dizajn pa je spomenula da uci da koristi program dream wevaer i tako. Razmisljam da promenim nik pa cemo videti.
Slika je V for vendetta volim taj film i tog junaka (ima i strip)
VeNoM, sta cit`o, gled`o Dream Weaver, cuo sam za programcic... Zanimljivo Jedino da otvorim temu novu, pa da vidimo kako da ti damo nick Doduse, ima jos kandidata koji nemaju nick. Mislim imaju, ali treba im refresh
Green, ko je rekao da si ti presao taj tinejdzerski duh ?! Mora da te neko u familiji opasno zeza Nego, nabavi jedan auto, ovako se na slici nista ne vidi
zavodnick, Za sada ću se držati ovog koji stoji, ali svaki predlog je dobrodošao Dream Weaver, Sviđa mi se kombinacija tvog avatara i nick-a nekako Dream Weaver zvučni moćno ukombinovano sa mistikom lika Vendete....
zavodnick, A kako je Memara i Memi povezano sa imenom Nemanja, nema neke sličnosti
Ma imam jedan nick koji često koristim na drugim forumima, a to je Odisej, nekako mi to zvuči moćno
znemanja, mah prvo smo ga zvali Nemo, kao ona ribica iz onog animiranog filma, a poslije je to otislo na Memo ili ti Memara E da, Odisej... Sva ta bozanstva vuku mu malo na "gay"...
zavodnick, Nemo je ok, zvuči fino , haha, vuku na gay pa dobro može biti, istorijske činjenice pokazuju da je homoseksualizma postojao još u vojsci Aleksandra makednoskog kao i u grčkoj vojsci, ali to ne znači da grčka imena zvuče gay
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.