Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Evindzer napisao:Ma, Sale mi poslao link da se upoznam sa istorijom njegovog ranga na forumu, pa mi došlo da obnavljam temu.![]()
Možda znate, a možda i ne, ja prosto volim crnu boju, i kad god sam u prilici, uzmem crni telefon, ostale skoro i ne gledam. Da sad uzimam IP7 ili N7, isto bih postupio - ali ako bih uzimao 950xl, onda bih se odlučio za belu boju jer mislim da mu lepše leži, a ionako bih naručio par crnih leđa koje pravi Mozo (eto predloga za gurua).
Nema šanse da bi bio jeftiniji, ta boja je i pravljena da bi bila ekskluziva i da bi se ložile mase, kao i sjajno-crni Ip7(+).iamivan napisao:Znači lagano rose gold ako bi on bio jeftiniji od drugih boja?
Džaba ti sad pokušaji da oživiš diskusiju, sinoć si je pokopao onim gifom.sugarcoated_ass napisao:^ Znamo da si iFag, ne moraš da razglašavaš. [emoji38]
I plavi Huavei Honor 8, i onaj novi Asus Zenfon Deluks, kao i još par komada - sve plavi svi super izgledaju. Pričalo se da će IP7 izaći i u plavoj varijanti, šteta što nije, na renderima je izgledao odlično.znemanja napisao:Zlatna, crna i siva su boje telefona koji bih ja nosioo. Mada i plava na Note 7 izgleda jako lepo
miodrage napisao:Za ovo poslednje cu da te lansiram na JUG!
E, ovde priznajem da sam pobeđen.miodrage napisao:Sto se sivenja tice, tu slobodno tvrdim da sam neprevazidjen, a najbolje sijem kozu, i to ljudsku