teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Ja obicno ne volim da gledam serije ali sam za neku drugaricu skinuo "ZERO HOUR" i reko da pogledam kakva je,za dva dana sam odgledao prvi serijal koliko ima i snimljeno 13 epizoda,preporuciobih je svima...mnoooogo dobra serija...
Uff "Prljava Značka - The Shield" je serija bruka dobra 8/10 ... Odgledao sam sve sezone , The Wire sam odgledao prvu sezonu (onu u kojoj love dilere ) isto dobra ali Shield mi je nekako življa ...
cvoruga napisao:Ne gledam pandurske serije odavno, ali znam da je The Wire ludilo serija.
Od serija gledam trenutno, ali ne redovno : Firefly i Battlestar Galactica
@cvoruga,jeste da su panduri i o njima se sve vrti...ali...u seriji su bas ta ekipa najvece mutljavine i mafijasi...tako da su susta suprotnost od pandura:-):-).
RoboCop (2014) - za ono sto nam sam naslov filma kaze, film je i vise nego dobar, nisam ocekivao toliko dobre akcije i fantasticnih efekata. Izbor glumaca sasvim ok. Michael Keaton i Gary Oldman odlicni.
Ljudi je l' ima neko problem sa YiFi torrentima? Ja kad god skinem neki njegov 720p (više se ne usuđujem zato što mi je komp usao u drugu deceniju života) ili uspori sliku jedno 10ak sekundi pa onda naglo ubrza i vrati se u normalu ili mi pauzira svakih 10ak minuta na par sekundi. A Xvid mi normalno pušta...
Kvalitet Yifi-jevih ripova je uvek bolji od onih na ostalim torent sajtovima, cak i sa upola manjim fajlom. Ima vec neko vreme gde su 720p fajlovi sada veci, a to je iz razloga da i zvuk bude kvalitetniji. Negde sam procitao da Yifi vise paznje posvecuje ostrini svojih snimaka.
Što se mene tiče, sve je to preterivanje i izmišljanje tople vode, kao i gomila stvari u IT-ju.
Za monitore veličine do 22" je sasvim dovoljan i DVDScreener, na manjim dijagonalama HD gubi smisao,
a do izražaja dolazi tek na većim dijagonalama od 40+" .
Ja kad gledam film na lapu (15,4") skidam DVD Rip 700MB, sasvim mi je dovoljno dobra slika.
Volim kvalitetan zvuk iako nemam često priliku da ga pojačam i uživam u njemu.
Najvise preteruju oni pametnjakovici koji zahtevaju 1080p snimak, a onda ga gledaju na mobilnom telefonu ili tabletu. Meni je sasvim dovoljan dobar 720p snimak na mom 40" Sony LCD-u. Slika nije perfektna, ali to i nije poenta. Ne gledam snimak na 10cm od tv-a.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.