teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Ma daj bre, za 200 €........... Tako na neviđeno i još kaže da ne radi baš......... Ko zna šta mu je. Mnogo je to ga uzmeš i igraš se. Veliki rizik, a ništa specijalno nema osim tog flipa ko tabletu.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4, kako ništa specijalno?VGA ekran,stereo zvučnici,520mhz procesor,mogućnost da staviš wm6 na onoliki ekran,pa zamisli tek surf na njemu!A o kvalitetutastature da ne pričamo!
Slažem se oko cifre...ima skroz ispravnih za 250,ali starijih.Da je još malo jefitinije,pa da se čovek i upusti u avanturu sa ovime...
"kupujem bilo koji telefon do 60e.prednost nokia e61i starija od 1 god.i nokia 6300 starija od 8 meseci.ponude sms-om. 0645106121" mislim da je svaki komentar suvisan,
araphel sto se tice "NoGSM", jedan si od malobrojnih koji su uspeli da povrate uredjaj, ima na xda-dev tema od 180+ strana o tome.
igord, mozda sam imao srece.....mada je posle telefon svejedno crkao pa sam ga zamenio.A ovaj oglas je fenomenalan...kako je čovek lepo izdetaljisao i poželjnu starost i sve...pa još e61i stariji od godinu dana.
Nokia
6111
50 € (NOV: 126*)
crni, displej se zabeli pri otvaranju i zatvaranju posle se vrati u normalu. flet kabl skoro zamenjen(u vrednosti od2000din) - za4000din sa slusalicama-60e
250 € (NOV: 1007*)
svajcarski, full, sve nokia, perfektno radi, sa folijama.ima memorijsku, to je jedina razlika.nije kinez
Inace nokia arte je u ptanju
trenutno ih nemam prodaju se ko ludi moze popust ako se uzmu 2 500e otkljucani su svi dobijam ih svakih petnest dana ponude slati na mail
Za iphone 3g 16gb
ja nazovem tog za arte pitam koja je najveca rezolucija kamere on kaze 1200x1600 ja ga pitam ukucaj ono *#92702689# i jel izlazi nesto on kaze izlazi 00.07.36
pa to je neka extra kopija.....
araphel napisao:gargamel4, kako ništa specijalno?VGA ekran,stereo zvučnici,520mhz procesor,mogućnost da staviš wm6 na onoliki ekran,pa zamisli tek surf na njemu!
A tek cena novog flat kabla sa mehanizmom od tricavih 100e, ma milina...
Apple
iPhone 3G 8GB
199 € (NEMA U PRODAJI)
cena 200eur, al trenutno nema, inace kad dodju pocetkom okt svi su prodati, a kad budem imao ponovo bice oko 800eur,
bOOdala napisao:Apple
iPhone 3G 8GB
199 € (NEMA U PRODAJI)
cena 200eur, al trenutno nema, inace kad dodju pocetkom okt svi su prodati, a kad budem imao ponovo bice oko 800eur,
Nokia
5610 XpressMusic
170 € (NOV: 263*)
fabricko stanje, nov, ful oprema, original kutija, garancija 10 meseci , 2h razgovora, plavo-srni!moze zamena, moze sms!loznica!
nemojte tako u pitanju je plawo srni model...a btw owaj wec par mes stawlja isti oglas
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.