LED ili LCD televizor
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: LED ili LCD televizor
Www.lg.com pa ides na sekciju diwnload i gle cuda 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
ja sam ili zbunjen ili lud... Bolje lud... Ali ja nemam na http://www.lg.com sekciju download i nista ne mogu da skinem sa tog sajta... 

iLuka, zadrži miš na SUPPORT, pa na padajućem meniju imaš DOWNLOAD & MANUALS. Kada klikneš na D&M, na sred ekrana ispod PC SUITE ti je SMART SHARE.

sve sam to uradio sto puta ali se link za download uopste ne razlikuje ni po cemu od ostalog texta pa dok sam provalio
thanks
cekam da se skine pa javljam utiske...
Edit:
program lepo radi, trazi specificne foldere pa iz njih vadi i radi malo sporije za moj ukus - ali radi i vrsi pos'o
zadovoljan sam...

thanks

cekam da se skine pa javljam utiske...
Edit:
program lepo radi, trazi specificne foldere pa iz njih vadi i radi malo sporije za moj ukus - ali radi i vrsi pos'o

Brat treba da kupi novi tv. Bira izmedju ova 2: Panasonic TX-L47DTW60 (TX-L47DT60E ne znam razliku) i Sony KDL-46W905. Ovaj Panasonic ne mogu ni naći kod nas, samo u Nemačkoj. Sve se nosim mišlju da je to model za njihovo tržište. Nemački ne znam, on zna (živi tamo), ali se ne razume u tehniku. Bitno mu je da ima digitalni prijem preko kablovske i satelitski, USB snimanje, da pušta "sve" formate, pametni tv,...
Po meni, Sony je opao sa kvalitetom i ja bih mu preporučio Panasonic, ali ovde ga nema, pa zato pitam. Svaka pomoć je dobrodošla.
Po meni, Sony je opao sa kvalitetom i ja bih mu preporučio Panasonic, ali ovde ga nema, pa zato pitam. Svaka pomoć je dobrodošla.

Poslednja izmena od vla-do u Sre, 09. Apr 2014. 12:06, izmenjeno 1 put ukupno.
a zasto bas izmedju te dve marke?
ja sam skoro uzimao TV, kao sto vidis gore, pa sam u toku...
SVI preporucuju LG pa Samsung... ono sto je za nase trziste.
prodavac mi je rekao da LG ide kao alva...
cene su prihvatljive, kvalitet softvera, slike, zvuka, hardvera, sve je na top nivou...
ja sam skoro uzimao TV, kao sto vidis gore, pa sam u toku...
SVI preporucuju LG pa Samsung... ono sto je za nase trziste.
prodavac mi je rekao da LG ide kao alva...
cene su prihvatljive, kvalitet softvera, slike, zvuka, hardvera, sve je na top nivou...
On je odabrao te 2 marke. Ovde LG i Samsung imaju najbolju prodju, ali Panasonici Sony su cenjeniji u svetu, pa možda zato. 

ok, pa naravno, o ukusima ne treba raspravljati, samo, ja sam vise praktican.
na licu mesta kupovine sam se opredelio za LG iako sam isao na Samsung, iz jednostavih prakticnih razloga. Za doplatu od 30e sam dobio veci TV 2 inca, vise onih naocara, metalan ram, 2.1 sistem zvuka ugradjen u tv, papire (garanciju 2 godine i racun kupovine kojim ostvarujem garanciju kod nas, Samsung to nema)...

na licu mesta kupovine sam se opredelio za LG iako sam isao na Samsung, iz jednostavih prakticnih razloga. Za doplatu od 30e sam dobio veci TV 2 inca, vise onih naocara, metalan ram, 2.1 sistem zvuka ugradjen u tv, papire (garanciju 2 godine i racun kupovine kojim ostvarujem garanciju kod nas, Samsung to nema)...

Slažem se da je LG dobar i meni se više svidja od Samsunga, recimo. Razlike koje sam ja našao u ovoj klasi su: Panasonic ima 2 zvučnika plus vufer i SD card čitač, a Sony ima kameru za skype. Mislim da oba daju 2 daljinska. Preporučio sam mu Panasonic, a i on je više bio zagrejan za njega.
Pitao sam ga za LG, ali on bi ipak (dizajnirani, od aluminijuma izradjen) Panasonic.

Pitao sam ga za LG, ali on bi ipak (dizajnirani, od aluminijuma izradjen) Panasonic.

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Šta kažete za ovaj tv...
http://m.mediamarkt.de/shop/de/DE/catal ... z-1275923/
Idem sad u mediammarkt...da pogledam još jednom...
Edit:
Došao u mediammarkt video tv...i kupio tv...odličan tv...kupio ga za 550e...u pitanju je led tv 3d smart tv ekran 117cm...Samsung!
http://m.mediamarkt.de/shop/de/DE/catal ... z-1275923/
Idem sad u mediammarkt...da pogledam još jednom...

Edit:
Došao u mediammarkt video tv...i kupio tv...odličan tv...kupio ga za 550e...u pitanju je led tv 3d smart tv ekran 117cm...Samsung!
Huawei
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
tako nesto u ovoj lopovskoj Srbiji mora da kosta(ili,ako ga nema bi kostalo) oko 1000€.Uzivaj!!!
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- bata bogdan
- Banned
TV je extra...evo sad ga baš uključio i njaka opcije...mada...imam mali problem...posto nema VGA priključak tv kupio sam adapter hmm i vga...imam neće da se pojavi desktop sa laptopa....hmm...zna li neko sta moze biti???
Huawei
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Da ukljucis na kompu multi monitor support? Extend displays? Duplicate display? 
Eto to mi prvo pada na pamet. Drugo, koji adapter si kupio za VGA, DVI ili HDMI?

Eto to mi prvo pada na pamet. Drugo, koji adapter si kupio za VGA, DVI ili HDMI?
- bata bogdan
- Banned
Miodrage...kupio sam hdmi..to vga Adapter...laptop nema hdmi ulaz...koliko ja sad vidim da sam kupio pogrešan adapter...sve sam probao i neće pa nece...
Huawei
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Laptop ne treba da ima <hdmi ulaz nego izlaz, ili VGA ili DVI. Ovo poslednje jos na laptopu nisam nikad video. S obzirom na to koji TV imas, mozes preko WiFi direct da probas da prebacis ekran na TV.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
HDMI je port, ni ulaz ni izlaz posebno, a oba u jednom.
Na kablu nema posebnog kraja za ulaz ili izlaz.

Na kablu nema posebnog kraja za ulaz ili izlaz.

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- bata bogdan
- Banned
Re: Одг: LED ili LCD televizor
Naručio sam novi adapter vga to hdmi...čitao sam sad bas dosta oko povezivanja laptop vga to tv hdmi...našao sam na Amazon adapter koji ima dobre ocene i dosta puno pozitivnih komentara...

Juče sam u mediammarkt kupio pogrešan kabl...to jest objasnio šta mi treba ali ovo sa tim kablom ne funkcionise...

Juče sam u mediammarkt kupio pogrešan kabl...to jest objasnio šta mi treba ali ovo sa tim kablom ne funkcionise...
Huawei
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
U narednih mesec dana bi trebalo da pazarim TV aparat.
Razmišljam o ovom: Philips LED 32PFL3807H/12
Ima li nešto slično za manje para, ili nešto bolje za ove pare?
Razmišljam o ovom: Philips LED 32PFL3807H/12
Ima li nešto slično za manje para, ili nešto bolje za ove pare?

idi na kupujem prodajem pa na tv-led-plazma... imas modele na listi svakog prodavca, sa cenama...
sta znam, ja nisam cuo da je neko kupovao Philips skoro...
sta znam, ja nisam cuo da je neko kupovao Philips skoro...