Covid-19
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Off, opušteno ćaskanje
Šta je, braćo, niko se ne forumiše?
Svi spavate, prilagođavate se pandurskom satu, a?[emoji12][emoji16][emoji16]
Svi spavate, prilagođavate se pandurskom satu, a?[emoji12][emoji16][emoji16]
ja pre oko sat vremena bio do radnje koja i dalje radi 24 sata, doso Srdjan u 3 smenu
nema ljudi napolju, povremeno prodje po koji klinac. panduri u 8 obrnu jedan krug sa rotacijom i to je sve. e da kupio sam kiselu vodu 
edit: razmisljam nesto ako maharadzi prodje ovo da nas zatvara kao stoku u stale kad god mu svirne i mimo svakih zakona onda smo ga ugaslili, moze da radi sta oce

edit: razmisljam nesto ako maharadzi prodje ovo da nas zatvara kao stoku u stale kad god mu svirne i mimo svakih zakona onda smo ga ugaslili, moze da radi sta oce
- PetarVetar
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2014. 17:27
- :: Samsung S20+
Za bolje i niste kad ne shvatate koliko je situacija ozbiljna.
Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka
Tv dnevnik kaze da je ozbiljna, onda je sigurno ozbiljna.PetarVetar napisao:Za bolje i niste kad ne shvatate koliko je situacija ozbiljna.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Covid-19
Italija je zemlja sa veoma visokim procentom stanovnistva starijeg doba. Po studijama sprovedenim izmedju sezone gripa u zimskim mesecima, 2013-2014 i 2016-2017, u Italiji je registrovano oko 68000 smrtnih slucajeva. Registraovanih slucajeva znaci da je kao uzrok smrti u bolnicii napisan grip. Svi preminuli su bili stariji od 60 godina. Broj onih koji su umrli, a nisu zatrazili lekarsku pomoc takodje treba uzeti u obzir. Mozda je uzrok smrti isto bio grip, mozda nije. Stariji ljudi su inace uvek bili u vecem riziku i od bilo koje druge infekcije.
Drugim recima, ne treba bas paniciti, vec preduzeti odgovarajuce mere zastite, ako ste pripadnik starije populacije i vec imate zdravstvenih komplikacija.
Drugim recima, ne treba bas paniciti, vec preduzeti odgovarajuce mere zastite, ako ste pripadnik starije populacije i vec imate zdravstvenih komplikacija.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Čekaj, bre zeleni - ima li tog virusa ili nema? Ubija li ljude ili ne ubija?

One čitulje su bile lažne ili nisu? Onaj video iz Bergama gde nose sanduke u druge gradove na spaljivanje, jer tamo više ne mogu da postignu - realan ili nije?
Druže, pitanja su retorička, ne moraš odgovarati, smuđ te čeka u SD kad sve ovo prođe. Ja ću ga spremam za tebe. I 'ladna smederevka (vino, ne pali se!). A u Apatinu možemo da završimo polemiku da li je smuđ bolji uzvodno ili nizvodno, kad se doda savska voda.

One čitulje su bile lažne ili nisu? Onaj video iz Bergama gde nose sanduke u druge gradove na spaljivanje, jer tamo više ne mogu da postignu - realan ili nije?
Druže, pitanja su retorička, ne moraš odgovarati, smuđ te čeka u SD kad sve ovo prođe. Ja ću ga spremam za tebe. I 'ladna smederevka (vino, ne pali se!). A u Apatinu možemo da završimo polemiku da li je smuđ bolji uzvodno ili nizvodno, kad se doda savska voda.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- PetarVetar
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2014. 17:27
- :: Samsung S20+
Kad mečka bude zaigrala u tvom dvorištu ili negde blizu, neće ti trebati Vučko da ti kaže da je ozbiljna situacija.Green napisao: Tv dnevnik kaze da je ozbiljna, onda je sigurno ozbiljna.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
mare-ss, kada je vanredno stanje normalna pravila i zakoni ne vaze. Vazi ono sto je navedeno kao uzrok vanrdnog stanja i vanredne mere koje su donesene. Po meni treba odmah ukinuti javni prevoz i smesta zatvoriti sve lokale. Na taj nacin se sprecava svako dalje okupljanje ljudi, pogotovu u zatvorenom prostoru. Idite u parkove.
Apolo, cargo saobracaj prolazi i ne zaustavlja se.
Ljudi situacija jeste ozbiljna, ali je po meni sve ovo prenaduvano. Najvaznije je cuvati sebe (izbegavanjem kontakata sa drugima) a time i sve drage nam osobe.
Apolo, cargo saobracaj prolazi i ne zaustavlja se.
Ljudi situacija jeste ozbiljna, ali je po meni sve ovo prenaduvano. Najvaznije je cuvati sebe (izbegavanjem kontakata sa drugima) a time i sve drage nam osobe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
vanredno stanje moze iskljucivo skupstina da izglasa a u slucaju bolesti, epidemije itd samo vanredne mere. pa imamo i pravnika ovde, sto se ne oglasi 

PetarVetar, ne brini ti za moje dvoriste. I u njemu vladaju isti crvi kao i u tvom.
Nego, sto vas ta uverljiva televizija ne obavestava o sve vecem broju americke vojske u Evropi? Ako je, kako pricaju, to samo neka vezba, sto ne obavesti narode i o tome? Pola Nemacke pod americkom cizmom. Sef s posla ima dosta rodbine i prijatelja pi Nemackoj, salju mu slike kolona oklopnih vozila i tenkova. Ulice Hanovera pune. Stutgartom non stop tutnje borbeni avioni. Da nisu dosli puskama i tenkovima terati virus?
Nego, sto vas ta uverljiva televizija ne obavestava o sve vecem broju americke vojske u Evropi? Ako je, kako pricaju, to samo neka vezba, sto ne obavesti narode i o tome? Pola Nemacke pod americkom cizmom. Sef s posla ima dosta rodbine i prijatelja pi Nemackoj, salju mu slike kolona oklopnih vozila i tenkova. Ulice Hanovera pune. Stutgartom non stop tutnje borbeni avioni. Da nisu dosli puskama i tenkovima terati virus?

Hahaha, izgleda da jesu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Al kome ti to da objasnis, vidim ovde milijarde Norveška vlada isplaćuje Americi bez pokrića, siluju ih u mozak Ameri opasno!
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Al kome ti to da objasnis, vidim ovde milijarde Norveška vlada isplaćuje Americi bez pokrića, siluju ih u mozak Ameri opasno!
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Vala baš...PetarVetar napisao:Za bolje i niste kad ne shvatate koliko je situacija ozbiljna.
@Apolo
Treba da je poručivanje moguće, pisalo je da su granice otvorene samo za kamione sa robom. Ne znam kako je za pošiljke koje bi se slale avionom. Tako je u ovom trenutku bar.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Green, bas cu o tome da pitam svastikinu cerku koja zivi u Minhenu.
Mada se sa njom moja supruga, a i ja svaki dan dopisujemo preko messengera i za sada nam nista nije rekla o tome...
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Mada se sa njom moja supruga, a i ja svaki dan dopisujemo preko messengera i za sada nam nista nije rekla o tome...
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Poslednja izmena od pero0000 u Pet, 20. Mar 2020. 11:57, izmenjeno 1 put ukupno.
- m@c|-|oR
- Expert
Nije više toliko problem protoka robe. Problem je što Kinezi ne šalju ništa.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
pero0000, skolska drugarica mi je negde u Nemackoj, ne znam koji grad, licno je svojim telefonom snimila voznu kompoziciju s tenkovima, na zeleznickoj stanici. Postavila je na fejs, video sam...
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
@ mare-ss
Mislim da ti ne treba pravnik, u članu 200. stavovi 5. i 6. sve je jasno napisano.
Ni ja ne volim psiha ali ne treba spinovati stvari i tražiti teorije zavere bar onde gde je sve sasvim jasno.
Mislim da ti ne treba pravnik, u članu 200. stavovi 5. i 6. sve je jasno napisano.

Ni ja ne volim psiha ali ne treba spinovati stvari i tražiti teorije zavere bar onde gde je sve sasvim jasno.
- m@c|-|oR
- Expert
Stav 8 malo menja sliku. Ali, uveren sam da će Skupština čim bude mogla da se sastane da potvrdi donešenu odluku.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Зашто скупштина није у стању да се састане? Ванредно стање не може да се уводи у случају болести или епидемије било чега. Рибо са брковима 

mare-ss, daj uspori malo.Prosipas takve gluposti da je to strasno.Uspori malo iz postovanja prema obolelim a nakon toga prema onim koji rizikuju zivote boreci se da zaustave ovu bolest.