teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
The Machine (2013) - filmic engleske produkcije o vestackoj inteligenciji, kibernetici i slicnim temama. Onako, ispod proseka, ocekivao sam vise... Anchorman 2: The Legend Continues (2013) - kome se svideo prvi deo, svidece mu se i ovaj. Budalastina od filma, ali ima nekoliko ok stoseva. Lone Survivor (2013) - story line naravno cist propagandni djubar, ali je film odlicno snimljen.
her 2013
Covek se zaljubio u svoj operativni sistem (a nije android 4.4)
Jedva sam ga odgledao jer mi je bio dosadan iako ima visoku ocenu na IMDb - 8,3
47 Ronin (2013) - filmcina i po, zaista. The Secret Life of Walter Mitty (2013) - mislio sam da ce biti djubar od filma, ali ipak nije. Zanimljiva pricica.
47 Ronin jeste ekstra film. Opet sam nesto pokusao da nastavim da gledam Six feet under seriju, ali nema sanse. Mnogo trljaju na nos, i propagiraju gej stvari.
A Dangerous Method (2011), ko voli psihologiju i ko je upoznat sa Frojdom i Jungom nek odgleda, ja ne volim pa sam zaspao na trećini filma ali je draga pogledala i kaže da joj se sviđa...
Cooomi, verovatno ima ljudi (i žena) koji mogu da odgledaju taj film do kraja. Verovatno ih ima i kojima bi se taj svideo.
Ja nisam ni u jednoj od te dve grupe.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Odgledah The Wolf of Wall Street. Oduševio me film, jeste da traje tri sata, ali mi uopšte nije tako izgledalo. Preporuka.
True Detective, sjajna serija, malo sporiji ritam, ali drži pažnju. Ono što mi se najviše sviđalo je kako je odglumio Matthew McConaughey. Kakva transformacija iz sladunjavih mačo tipova iz njgovih ranijih filmova, u ovakvu glumčinu, svaka mu čast.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Neko hvali, neko kudi film Snowpiercer. Meni se film svidja. Opet kazem po meni ima radnju. Maltene su ubrzo po pocetku filma krenuli u osvajanje prednjeg dela voza, i namucise se nacisto...
markolaza, cenim svačije mišljenje. Film ima radnju, ali linearnu, kao što je i sam voz. I donekle predvidljivu, ako ćemo iskreno.
Meni je u filmu smetao veliki broj rupa u zapletu i nedoslednost i nelogičnost u razvoju radnje.
Opet kažem, negde je u špici pisalo da je film snimljen po knjizi. Poučen brojnim negativnim iskustvima sklon sam da ocenim da je kniga verovatno mnogo bolja od filma i da popunjava sve te rupe koje sam video.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.