Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
21 jump street - solidan filmic,ima smesnih delova
Captain America the winter soldier - dobri efekti,super akcija i uz to ima kakvu takvu pricu.
Last Vegas - meni super film,dobri glumci koje uvek mogu da gledam i dosta delova koji te nasmeju...sve u svemu preporucujem
Captain America the winter soldier - dobri efekti,super akcija i uz to ima kakvu takvu pricu.
Last Vegas - meni super film,dobri glumci koje uvek mogu da gledam i dosta delova koji te nasmeju...sve u svemu preporucujem
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Godzilla (2014) - Još jedno razočarenje, bar za mene, krajnje loš film, pojava Bryan Cranston je samo simbolična, beznačajna, priča osrednja, čak su i efekti ispod proseka, ocena 3/10.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
I ja sam danas skinuo i odgledao Godzilu, ali mi se uopste nije dopao film
Note IV N9100 dual
- znemanja
- Moderator
3 Days to Kill (2014) - osrednji film, ništa spktakularno, fino je videti neke delove Beograda u filmu, ali radnja je prosečna, ocena 5/10.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Captain America: The Winter Soldier (2014) - i nije tako los film. Ima dosta dobre akcije, cak je i pricica solidna. Tipicna blokbasterovska, ali ok je...
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
znemanja, nije ni čudo da se srušio na Kalešu, treba trčati od hotela Jugoslavije do tamo... 
Upravo ga odgledao, fin film, "porodična akcija" za gledanje posle večere...
EDIT:
Upravo pogledao Zombiland, moj savet je da ne trošite vreme, jako spor i dosadan film... Jedino što glumi Ema, al ostalo je... 3/10

Upravo ga odgledao, fin film, "porodična akcija" za gledanje posle večere...
EDIT:
Upravo pogledao Zombiland, moj savet je da ne trošite vreme, jako spor i dosadan film... Jedino što glumi Ema, al ostalo je... 3/10
- znemanja
- Moderator
The Amazing Spider-Man 2 (2014) - onako, mnogo akcije, dosta efekata, ljubiteljima će se dopasti, ocena 6,5/10.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
^ Meni je bio ok za popodnevni odmor. Posle nekoliko losih filmova i pokusaja da ih svarim... ovaj mi dodje kao vrhunski. Holivud je definitivno šunt postao. Pored kraj su naglasili nastavak, baš me znaima nova avantura, radnja moze da krene u dva smera, kapetan je izabrao ortaka... Sasvim slucajno to i pogledah, scene sa ortakom i hidrom su posle smarajucih slova (glumci itd).
Odgledao sam NFS, dobar film
Znate li neku dobru komediju ???

Lazar2212, slabo ima dobrih komedija, prosla su izgleda ta vremena, pogotovo u Holivudu. Ali evo recimo od ovih novijih mogu da predlozim Bad Neighbours i A Million Ways to Die in the West.
Walk of shame odlična komedija.
- znemanja
- Moderator
Divergent (2014) - Nije loše, gledljivo je, interesantna vizija postapokaliptične budućnosti, radnja je poprilično linearna, ali nije loša zabava za popodnevni odmor, ocena 6,5/10.
Kopija The hunger games i pomalo film za devojčice ali nije uopšte loš.Naravno ima 3 dela pa nećete saznati kraj pre 2016.
http://youtu.be/qPUZo3dQSEM
http://youtu.be/qPUZo3dQSEM
Poslednja izmena od Lobachewsky u Pon, 18. Avg 2014. 22:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
- znemanja
- Moderator
Noah (2014)- S' razlogom ima nisku ocenu na IMDb, srednje loš film, prosečna gluma, radnja se ne poklapa sa biblijskim propovedanjem. Jedina, uslovno rečeno, svetla tačka je pojava Emme Watson u ulozi Ile
, ocena 4/10.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Znemanja, slazem se sa tobom. Ja sam mnogo vise ocekivao od ovog filma, ali sam se razocarao kada sam ga odgledao. Nisam hteo da gkedam bioskopske snimke i cekao sam neki hd snimak ali nije bilo vredno cekanja
Note IV N9100 dual
Chinese Zodiac (2012) - Dzeki Cen glumi placenog kradljivca retkih umetnina koji sa svojim timom traga za skulpturama Kineskog horoskopa. Naiva od filma, ima malo i tipicne Dzekijeve kung fu zajebancije.
The Expendables 3- sto se tice filma jedna velika nerealna pucacina.Sve u svemu nije lose da se malo opustite ako volite takve filmove,ima dosta poznatih glumaca,uz ogromnu akciju vredi pogledati,jos jednom samo ako volite takve filmove.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Noah (2014) , odgledao Full HD . Odličan film meni se svideo , dobra gluma i vrhunski efekti 6,5/10 .
16 godina na forumu MOBILNISVET
acamatic napisao:The Expendables 3- sto se tice filma jedna velika nerealna pucacina.Sve u svemu nije lose da se malo opustite ako volite takve filmove,ima dosta poznatih glumaca,uz ogromnu akciju vredi pogledati,jos jednom samo ako volite takve filmove.
Nerealno je do j. Ali nema veze pogledao se do kraja.
- znemanja
- Moderator
Edge of Tomorrow (2014) -Ovaj film je pokupio brojne pozitivne kritike, visoko je rangiran na listi ovogodišnjih blokbastera, ali na mene nije ostavio neki poseban utisak, očekivao sam više. Sama ideja je zanimljiva i interesantna,ali je mogla da bude bolje realizovana. Ima dosta akcije, finih efekata, ali u suštini je klasična holivudska SF priča, od mene ocena 7/10.