Off, opušteno ćaskanje

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Re: Off, opušteno ćaskanje

Post od Apolo »

Ono sto je porazavajuce u nasoj drzavi jeste sto se fudbal i dalje forsira iako smo sve gori i gori. Vaterpolo klubovi nemaju para da ugreju vodu u bazenu, a uprkos tome Partizan npr. ostvaruje zavidne rezultate u LS. Zvezda ne moze nazalost ni u LS da se plasira, dok nasi susedi iz Hrvatske kidaju jer su shvatili da im je to nacionalni sport pa ulazu u njega (a ulaganja u vaterpolo uopste nisu toliko velika samo da bi klubovi normalno funkcionisali, I da bi se obezbedili uslovi da nase mlade nade treniraju). Ovako imamo vaterpolo reprezentaciju koja je osvojila sve sto se moglo osvojiti, I nase mlade vaterpoliste koji pojacavaju inostrane klubove jer u Srbiji nemaju identicne ili makar priblizne mogucnosti za trening i igru. A fudbalsku reprezentaciju, koja nam je jaka samo na nivou individualca i to na papiru, ne bih hteo da komentarisem.
Festina lente.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Joxy napisao:Pa nije bas i da nema vec je dobro organizovano. Kada bi organizacija i u fudbalu bila takva ne bi bilo problema. Lakse je praviti gluposti na tribinama dvorane nego stadiona.
Moguće. :)

Sent from mTalk on Windows 10 phone

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

U potpunosti se slazem sa ovim, apsolutno delim tvoje misljenje. Ulaganja u vaterpolo su mizerna u odnosu na fudbal. Slicna je situacija i sa tenisom, imamo mozda i najboljeg igraca u istoriji tog sporta a osvojili smo "samo" jedan Dejvis kup, nazalost mislim da ce biti i jedini. Da ne pricam o turnirima, ne postoji ATP turnir u Srbiji. Pokusalo se sa onim Serbian Openom ali nista nije bilo posle 2-3 sezone.
Poslednja izmena od Joxy u Ned, 25. Sep 2016. 12:36, izmenjeno 1 put ukupno.

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
:: Xiaomi Mi 9 lite
:: Huawei p10 lite

Post od TosaNS »

Huligani=kriminalci pa ako država nema snage da se obračuna sa njima onda hebo fudbal. Jer im tekme dođu kao poligon za vežbanje. A fudbal je tu nebitan. Još će puno Dunavom vode proteći dok ne postanemo normalno društvo, fudbal tu dođe kao šlag na tortu da ispuniš slobodno vreme da se vidiš sa drugarima grickate semenke, nervirate se zbog propuštenih šansi, popijete po koju pa na nedeljni ručak supe, sosa, mesa jbg to je to u kratkim crtama.

Soilent Green is People
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Joxy, Tenis takodje, jer tu nema love odnosno ne mogu kontroverzni biznismeni da se ugrade i odmah nije privlacna investicija.

TosaNS, Drzava moze da se obracuna sa huliganima samo nece, posto je ocigledno da saradjuje sa njima i koristi ih za svoje neke poduhvate. O tome ti dovoljno govori cinjenica da su kod nas zabranjena pirotehnicka sredstva, a na svakoj utakmici se zadimi ceo stadion. A kad cemo biti normalno drustvo... pa kada nam se promeni sistem vrednosti. Eto kad je bio derbi pretukli decka na NBG I kola prolaze pored njega dok lezi u bolovima i kontuzovan, NIKO da pomogne vec kao da je pregazeni pas. Toliko o tome kakvo nam je drustvo.
Festina lente.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Zar stvarno mislite da bilo šta u fudbalu da se promeni kod nas? Da će biti regionalne lige itd... Da će da se desi nešto uopšte nešto sa klubovima poput zvezde i partizana a pogotovo reprezentacije? Pa ljudi mi smo u bili i sranju u fudbalu zadnjih dobrih 15god, ako je i trebala promena da se desi bilo kakva pozitivna, davno je trebala da se desi, tako da ja lično uopste nisam optimista, pare se guraju u fudbal, guraju se političari, guraju se igrači sa strane menadžera, i slika toga je to što danas imamo...
Jedino rešenje je privatizacija klubova, ali kako se ni to neće desiti, jer dosta njih ima koristi i od ovakvog raspalog fudbala u Srbiji...

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Huawei

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od TosaNS »

Apsolutno se slažem za sistem vrednosti i interesima koje spominješ, nadam se da neću dugo čekati ... Ako ništa drugo bar se nadam da ću sa unucima obilaziti utakmice i navijati ko oni u EU :)

Soilent Green is People
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Privatizacija jeste jedino resenje ali bojim se da u skorije vreme do toga nece doci.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Veliki sam zvezdas, i volim fudbal, i voleo bih da se nešto pomeri sa mrtve tačke u fudbalu kod nas, ali od toga nema ništa. Vidite svi i sami sta se desava kako u zvezdi tako i partizanu, dovode se ko zna kakva pojačanja, a deca nemaju mesta u ovoj raspaloj ligi...
Reprezentaciju nema potrebe i spominjati, pola igrača se gura od strane menadžera a pola igrača nisu čak ni rezerve u svojim timovima, a igraju medju prvih 11 u Reprezentaciji, mislim sta reci... Muslin, samo jos jedan pijun u nizu FSS...Žalosno i tužno...

Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

To za mlade igrace je tacno. Da se ja pitam u A reprezentaciji bi mi igrali samo mladi igraci, i da sve utakmice pogube (a ne bi sigurno) ne bi mi bilo zao jer znam da su dali sve od sebe. Ista je situacija i sa klubovima.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Bas tako, pa iovako gubimo i loši smo, nista ne bi izgubili i da sve deca igraju... Za godinu dve bi se video napredak, ovako... Postajemo smešni iz dana u dan...
Biće sad jos jedne propale kvalifikacije, neka se spremaju za SP2020 za Rusiju, ovo EP preskacemo po običaju... :)

Huawei

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od TosaNS »

Kada se budu videle promene u fudbalu znaću da smo na dobrom putu do tada neka nam je svima bog u pomoći. Sva sreća pa imamo puno talentovane dece kojoj treba pružiti šansu...

Soilent Green is People

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

bata bogdan, Vade se na to da nije donet zakon o privatizaciji klubova, a kao sto vidimo ne trude se ni da ga donesu. Privatizacije jeste jedino resenje posto se danas upravljackim funkcijama u fudbalskim klubovima bave svi oni koji loptu u zivotu sutnuli nisu, tzv. kontroverzni biznismeni (a kakav drugi biznismen u Srbiji i moze da bude). Ja sam isto veliki zvezdas ali dusa me boli kada pogledam kako je Zvezda igrala pre 10 godina i kako igra sad. Ranije sam derbi zaista dozivljavao kao praznik, cak sam redovno zvao par partizanovaca I par mojih zvezdasa i ko izgubi da plati sve ture, to nam je bio neki obicaj i da se zezamo u medjuvremenu. Poslednji derbi sam ispratio kao reklamu za Mr. Proper, bacio pogled i ugasio TV.

Kosarka, odbojka i vaterpolo su nasi sportovi i tu treba da se fokusiramo, fudbal ostavimo drugima a u reprezentaciju gurati mladje igrace koji su zeljni borbe i pravog fudbala, a ne ove nabedjene sto igraju po PL a u repki ne mogu da se sastave.
Festina lente.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Slažem se za sve o sportu što je ovde izneseno, veliki sam "grobar", ali ovo što se dešava je toliko jadno, da boli.
Što se huligana tiče, resio bih sve unutar tih 90 min, uz pomoć 5 policajaca sa automatskim naoružanjem. Vrlo brzo bi se na utakmice išlo baš onako porodično kako je neko napisao. To je samo politička odluka.
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Ali potpis ti je genijalan. [emoji23]

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Mada, i ovaj je dobar. :D
"Sent from my Sexus 6P using Fapatalk" To je od iamivana. :D

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

bata bogdan napisao:Veliki sam zvezdas (...)
Zbog ovoga ćete ti i Apolo dospeti na Miodragovu crnu listu. :D
Meni ie već rekao da će me lansirati na jug, a samo sam mu predložio da za belu Lumiju kupi crvenu futrolu, pa da mu telefon bude u bojama našeg najboljeg tima. :D

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Ma neeeece, druzba je druzba, a sluzba je sluzba :))) Ali ne sumnjam da ce navijati za Vosu veceras :D
Festina lente.

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

Zna li neko provereno gde u Beogradu ili Nišu mogu da nađem ovo:

[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016092 ... 36569e.jpg[/img]

Sakupljam ove limited edition flašice i uspeh da skupim sve osim ove. Pa ako neko zna gde mogu da nađem neotvorenu, bio bih mu zahvalan ako mi javi. [emoji4]

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Iamivan, cini mi se da sam video momka da pije iz ovake flasice u kafe 'Siesti' na Novom Beogradu.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Odgovori