Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Off, opušteno ćaskanje
Jel bi neko bio ljubazan da mi kaže, da li i vama forum preko kompa koči. Pošto sam ja juče ušao po prvi put posle par meseca i jednostavno čekam da mi prvo očita forum, pa dok uđem u željenu temu, pa kada kucam poruku, otkucam jedno slovo pa čekam par sekundi da mi se pojavi i tako u nedogled.
Jel sam nešto propustio, jer samo preko TT posećujem forum.
Da napomenem da sve ostalo radi kako treba.
Jel sam nešto propustio, jer samo preko TT posećujem forum.
Da napomenem da sve ostalo radi kako treba.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Trenutno ne, sada sam preko PC, trenutno sve radi ok.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
I kod mene forum funkcioniše normalno preko PC, koristim Chrome browser.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
I kod mene radi sve ok. 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
I kod mene na Edge sve radi.
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Sve cepa dobro, osim kad nestane interneta. 

Pa ne znam onda šta je kod mene, toliko reklama, toliko banera iskaču da sam pomislio da je do toga...
- Baraba
Koristi neki bloker.
I jeste upravo zbog toga - "Mobilni svet" je jedan od sajtova koji su horor za pretragu beu korišćenja neke ekstenzije koja blokira reklame (kao što je Baraba i sam napomenuo). Probaj "Adblock Plus", on radi pos'o samo tako.Pa ne znam onda šta je kod mene, toliko reklama, toliko banera iskaču da sam pomislio da je do toga...
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Mada je ipak neobično da mu onoliko koči zbog samo dva poveća banera...
Možda bi mogao malo da se pozabavi optimizovanjem kompjutera? Deluje mi da je ovo svakako slučaj, i da bi add blocker samo izlečio ovaj jedan simptom možda.
DODATAK: Ili možda da proba sa drugim browserom, da vidi kako će mu se onda ponašati.
Možda bi mogao malo da se pozabavi optimizovanjem kompjutera? Deluje mi da je ovo svakako slučaj, i da bi add blocker samo izlečio ovaj jedan simptom možda.
DODATAK: Ili možda da proba sa drugim browserom, da vidi kako će mu se onda ponašati.
@gari koristim operu i samo mobilni svet mi tako koči, kao da koristim fiksni telefon. Al dobro srećom ne koristim takav ulaz mnogo, već sve idem preko telefona 

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Probaj sa Mozillom recimo, ili nekim drugim browserom, možda ima i Opera udela o ovome.
I meni je tako na jednom forumu ranije kočilo kad sam kucao post Internet Exploreru, a istovremeno koristio njihov WYSIWYG editor. U drugom browserima nisam imao problem. Dobro, sad se baš ne sećam, možda me je neki drugi browser zezao umesto IE, ali znam da je bilo vezano za WYSIWYG editor i jedan konkretno browser.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Kad smo već kod opuštenog ćaskanja - Gari, nešto si "utanjio" u poslednje vreme, još ni 700 postova nisi nabacio. 

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ideš ga, oni kad imaš obaveze koje ti guše potencijal...
Tokom leta sam mogao više da pišem recimo.
Mada stižem ja do 700 polako pa sigurno.
DODATAK: E vidi, 678 trenutno...
A jel je 700 postova prag za nešto ili?
Sent from mTalk on Windows 10 phone

Mada stižem ja do 700 polako pa sigurno.

DODATAK: E vidi, 678 trenutno...

Sent from mTalk on Windows 10 phone
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Mislim da nije, samo je više od 678. 

- Baraba
Obaci ekstenziju uBlock Origin, odličan je. Koristim Chrome i za isti Adblock Plus je postao težak, da se tako izrazim, nije to to što je nekad bio, uBlock Origin ubacim na preporuku i preporodio sam se.acamatic napisao:@gari koristim operu i samo mobilni svet mi tako koči, kao da koristim fiksni telefon. Al dobro srećom ne koristim takav ulaz mnogo, već sve idem preko telefona
Preporuka za uBlock Origin:
https://goo.gl/5S4J6F
Barada, hvala za predlog što se blokera tiče, isprobaću ovaj kod kuće. Ako se pokaže dobrim, imaš pivo od mene 

I ja ću da ubacim takođe, mada do sada nisam imao problema(jes da ne koristim puno komp) al opet samo na MS forumu.
Edit :jel neko pokušao da ubaci ADB za Windows XP, sve živo probao i neće
Edit :jel neko pokušao da ubaci ADB za Windows XP, sve živo probao i neće
Moguće je da je podrška istekla. Chrome, na primer, više ne radi podršku za WinXP i Vistu - ipak su to vremešni operativni sistemi.
Moze neko da mi da link za neku prodavnicu markirane obuce (patika) da ima ok cene I da je u Nemackoj. Zelim da uzmem neke patike, uSrbiji je izbor bedan, a ovi iz Buzz-a cepaju marze samo tako. Narucio bih na komsijinu adresu u Hamburgu pa bi mi on doneo.
Edit: Narucujem iz njemacke iz razloga sto ti modeli koji me zanimaju se ne uvoze u Srbiju, tj jedan model se uvozi ali ne zelim da placam 100% skuplje
Edit: Narucujem iz njemacke iz razloga sto ti modeli koji me zanimaju se ne uvoze u Srbiju, tj jedan model se uvozi ali ne zelim da placam 100% skuplje