Off, opušteno ćaskanje

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Re: Off, opušteno ćaskanje

Post od Green »

Nadmeni svajcarski plackonja je opet pokleknuo pod srpskom teniskom furijom. Ne pratim vise tenis, ali svaka cast Noletu.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Odavno ne pratim tenis, ali se potpuno slažem sa tvojim komentarom.
Federera mnogi smatraju gospodinom i džentlmenom, ali ja sam uvek imao utisak da ne ume dostojanstveno da gubi, i tada mi je uvek izgledao patetično. A Malom Đokici :D svaka čast.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Kompletna ta sportska elita mi se odavno vec zesce gadi, sport je takodje samo biznis i nista vise. Zato, sto se mene tice, ne vidim poentu pracenja istog. Sve se izopacilo, pa tako i sport.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Green, totalno isto mišljenje imamo. Svaka čast Đokoviću, ali je sve to previše prepotentno i za moj ukus i prepuno sebe. Znam da on pomaže ljudima i da ima neku fondaciju i iskreno ne znam koliko je efikasna, ali ljudi koji zaradjuju toliko kao pojedini sportisti bi movli da spase mnogo decjih zivota i da finansijski to ne osete, ali nemaju ljudskosti. Da sam ja jedan od njih pomagao bih ljudima, ali što je još bitnije, NE BIH NA SVA USTA PRIČAO O TOME NEGO BIH TO ZADRZAO ZA SEBE jer pomoć čisto radi reklame nije nikakva pomoć, već to treba raditi OD SRCA I DA NIKO NE ZNA KO JE POMOGAO
Note IV N9100 dual

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jan 2013. 18:08
:: Lumia 520
:: 6233

Post od 9R94 »

Green, toda81 i ja razmisljam kao vi zato sport godinama ne pratim, ne idem po kladionicama.... Zasto neko drugi da zaradjuje na meni a ja da se nerviram kada gubi. Takodje mislim i da ne zasluzuju toliko para, ima mnogo pametnijih ljudi od cijeg mozga bi imala svrha cela planeta a nema novca u ostvarivanju svojih patenta kao sto ovaj ili onaj drnda onu loptu i zaradi za jednu nedelju sto ja ne bih za 3 zivota i to leba da ne jedem.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

A zasto gledate na sport kroz novac? Tom logikom onda ne bi trebali ni filmove/serije/predstave da gledate jer eto i oni zaradjuju od nasih odlazaka u biokope ili pozorista. Zasto idete na koncerte? Zasto uopste slusate muziku? Da li ti ljudi doniraju kako se ovde pise?
Cemu nerviranje? Meni ni iz dzepa ni u dzep, prosto posmatram to kao vid zabave i to je to. U kladionice ne idem, niti sam ikada isao, niti me to zanima. Zna se kako se pare zaradjuju ;) od kockanja profitiraju samo vlasnici kladionica, ovi ostali su uvek u gubitku.

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Ma sve su to postala kriminalna posla a u sportu je jedna od najvecih tih mafija. Zato se sportisti sve vise i dopinguju pa se to sazna za neku superstar posle par godina (kao za Lens Amstronga) jer treba ispuniti zahteve menadzera itd a i zbog sopstvenog cilja i interesa. Moje misljenje je da su sportisti, ali oni pravi, iscezli najkasnije sredinom 80ih.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Ljudi, koliko god da neko voli ili ne voli sport, a sad mislim na tenis i Djokovica, jeste njegov lični uspeh, ali je i lepo sto prestavlja srbiju kao pojedinac u tenisu. Trenutni broj 1 u skupom belom sportu je iz Srbije, većini to smeta i nikom nije jasno. Ko zna da li ćemo ikada imati više takvog pojedinca tenisera, trebali bi biti ponosni, licno bas nesto i ne pratim toliko tenis u zadnje vreme,ne gledam prenose, vec to propratim tako sta bacim pogled na trenutni rezultat.
Huawei

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Nema uolste smislanpricati o ovoj i slicnim temama. Jednostavno neki poslovi nisu placeni dovoljno, a drugi su preplaceni. Ja ne kazem da ne volim Đokovica i da mi ne prija sto je tu gde jeste, samo hocu da kazem da sportisti MOGU da spasu mnoge mlade zivote i da to svoje bogatstvo koje je nerealno iskoriste u dobrotvorne svrhe i spasavanje ljudskih zivota, a pored toga bi njima ostalo mnogo novca za raskalasan zivot i provod. Mnoge stvari se mogu gledati iz mnogo uglova, a tako i brend Đokovic. Cinjenica je da on, kao i mnoge druge poznate licnosti imaju timove koji misle o tome kakve izjave treba davati i kako iskoristiti trenutnu popularnost kako bi se popeli na sam vrh u svakom pogledu, a to je nasem Đokovicu poslo za rukom. Mene dusa bili kada vidim ljude koji jedva prezivljavaju i koji nemaju sta da jedu. Voleo bih da bar na nedelju dana imam neku ogromnu svotu novca i da vidim kako bih ga ja iskoristio, ali ne na sebe, nego na druge. Meni bi iskreno bio dovoljan jedan stan, jedan auto i da do penzije ne brinem o tome da li cu biti tehnoloski visak u školi i mozda nesto para da uzivam u tehnici koju volim, a ostatak bih iskoristio za pomoc drugima
Note IV N9100 dual

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Bas tako, niko na svetu ne bi bio gladan kada bi se pare podelile i cirkulisale gde treba.
Meni jedan stan u gradu koji bih iznajmljivao, neki skroman stariji auto i kucica na selu, teleskop i nista mi vise u zivotu ne bi trebalo. :D

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Kako biste bez zena? :P

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Ahahaha toliko su mi se ogadili homosapiensi da mi ne bi smetalo da sam sa samim sobom u tisini u nekoj zabiti :D

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Azimuth, poceli smo sa sportom.
Naravno da su i ostali vidovi zabave usko vezani za tu virtuelnu stvar koju nazivamo novcem. Sistem je takav da sve od njega zavisi, sve je njemu podredjeno i nazalost bez njega se trenutno ne moze. Ustvari itekako moze, ali tek to nije tema za one sa "jeftinijim ulaznicama".
Bez zena se takodje moze, ali samo nakratko. :D

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Azimuth napisao:Kako biste bez zena? :P
Isto kao sto one mogu bez mene. :D
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

toda81 napisao:...ljudi koji zaradjuju toliko kao pojedini sportisti bi movli da spase mnogo decjih zivota i da finansijski to ne osete, ali nemaju ljudskosti. Da sam ja jedan od njih pomagao bih ljudima, ali što je još bitnije, NE BIH NA SVA USTA PRIČAO O TOME NEGO BIH TO ZADRZAO ZA SEBE jer pomoć čisto radi reklame nije nikakva pomoć, već to treba raditi OD SRCA I DA NIKO NE ZNA KO JE POMOGAO
Malopre ga/ih kritikujete da ne davaju pare u dobrotvorne svrhe. A ako davaju na način da se ne hvale/ne reklamiraju, kako znate da nisu izvršili donaciju i zašto ih kritikujete? [emoji6]

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Azimuth napisao:(...) prosto posmatram to kao vid zabave i to je to. U kladionice ne idem, niti sam ikada isao, niti me to zanima.
Kao da sam ja ovo pisao.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

toda81 napisao:...ljudi koji zaradjuju toliko kao pojedini sportisti bi movli da spase mnogo decjih zivota i da finansijski to ne osete, ali nemaju ljudskosti. Da sam ja jedan od njih pomagao bih ljudima, ali što je još bitnije, NE BIH NA SVA USTA PRIČAO O TOME NEGO BIH TO ZADRZAO ZA SEBE jer pomoć čisto radi reklame nije nikakva pomoć, već to treba raditi OD SRCA I DA NIKO NE ZNA KO JE POMOGAO
vla-do napisao:Malopre ga/ih kritikujete da ne davaju pare u dobrotvorne svrhe. A ako davaju na način da se ne hvale/ne reklamiraju, kako znate da nisu izvršili donaciju i zašto ih kritikujete? [emoji6]
Da, i meni ovo zvuci kao paradoks.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

@Green, znam sa cime se pocelo, ali moje pitanje je zasto se onda i muzika tako ne bojkotuje? Zasto je slusamo? Da li je npr Carl Cox donirao nekome nesto? Zasto gledamo filmove? Da li je Stiven Spilberg napravio fondaciju ili pomogao nekom kome treba? Da li je Nikola Kojo pomogao?
Prilicno je duboka ta prica, bez mnogo cega se moze, a i ne mora. Ja licno nemam problem sa tim, ako neko zeli da bude Amiš - samo napred.

Nego, zene, ne znam za vas, al ja na takav gorstacko samacki zivot ne bih pristao :D

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Ehhhh, najbolje je naci zenku koja je za isti takav zivot u zabiti :D

A ono iznad kao ne moze da uplati u neciji dobrotvorni fond a da se ne k.... naravno da moze jer svako od nas svaki dan ucini neko dobro delo a nikome se ne hvali. Ja na primer nahranim 2-3 pasa iz kraja, sipam im svezu vodu, zimi im i sipam vrelu vodu u flase pa stavim ispod gde spavaju da im bude toplo pa se nikome ne hvalim za to. Mislim glupo je porediti to sto ja uradim i ne kosta skoro nista u odnosu na stotine hiljada € za neciju operaciju al smisao je isti- pomognes slabijem od sebe.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

9R94 napisao:A ono iznad kao ne moze da uplati u neciji dobrotvorni fond a da se ne k.... naravno da moze jer svako od nas svaki dan ucini neko dobro delo a nikome se ne hvali.
Poenta je da mnogi verovatno i uplacuju, samo se ne hvale.

Odgovori