Sta vozite?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Re: Sta vozite?
Azimuth, ja cu morati da idem u ovlašćeni, zbog garancije. Rekli su mi da, sa njihovim delovima/uljem izađe oko 11.000. Verovatno bi u neovlašćenom bilo jeftinije za 3-4.000, ali mi se ne gubi garancija za 30ak evra godišnje. Inače, za Fiestu, kao tvoju, sam video pamflet u Grandu, čini mi se da je pisalo da "mali" servis košta oko 8.000. Doduše ne znam da li je bilo za benzinca ili dizelaša.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
mezzano, dok je u garanciji podrazumeva se da ides u ovlasceni servis. Cim sam izasao iz garancije odmah sam krenuo kod nekog lika privatno. Naravno, sa sve servisnom knjizicom. Ja imam jedan jeftiniji, oko 3000-4000 mali servis i onaj skuplji kad menjam filter nafte koji me izadje oko 8000. I evo, prevalio sam toliko km i apsolutno nikakvih problema nisam imao sa njim. Redovan servis i nemas brige 

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
^ btw, sad se setih. Moja fijesta je imala pogonski lanac, koji se naravno ne menja godinama
.
Ne znam kakva je situacija sa novim modelom....

Ne znam kakva je situacija sa novim modelom....
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
mrkixxx, isto lanac. Ja sam zvao ovlasceni servis da pitam za to jer sam procitao u onoj knjizici da se radi provera tog lanca na 350 000km sto mi je tada zvucalo prilicno mnogo. Al eto, istina, potvrdise i oni.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
bata bogdan,
poznata mi ova vectra. extra je.
jel si je uzeo od jednog momka iz opel club srbija?
sport paket, vozio covek iz dojce telekoma u nemackoj?
poznata mi ova vectra. extra je.
jel si je uzeo od jednog momka iz opel club srbija?
sport paket, vozio covek iz dojce telekoma u nemackoj?
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Neee...druze....od prosle godine sam u Nemackoj , pa sam je kupio u Stuttgartu privatno od jednog svabe u Junu mesecu:-):-):-)
Huawei
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
bata bogdan,
ok. strasno lici.
plus matirani krovni nosaci.
nekoliko meseci sam vozio x20xev ako se dobro secam oznake motora.
serija 100 povodom 100 godina opela.
vectra ima vanvremenski dizajn. samo aerodinamicni retrovizori koji polaze iz haube su wow
bio sam zadovoljan generalno, ali je mnogo trosila ulje pa je posle kraceg vremena otputovala.
ok. strasno lici.
plus matirani krovni nosaci.
nekoliko meseci sam vozio x20xev ako se dobro secam oznake motora.
serija 100 povodom 100 godina opela.
vectra ima vanvremenski dizajn. samo aerodinamicni retrovizori koji polaze iz haube su wow
bio sam zadovoljan generalno, ali je mnogo trosila ulje pa je posle kraceg vremena otputovala.

- bata bogdan
- Banned
Ja sam generalno sa ovom mojom vectrom prezadovoljan...ulje ne trosi ama bas nista...malo.cudno aali je tako...jedino sto je boljka..zadnji rubovi sto pocnu vremeenom da rdjaju...kod meene se bas to desava...zadnji levi rub...aal dobro sredice se to...ahh da...i saada nije saa tim felnama...vec sa orig opelovim 15-ke...195 zimske gume:-):-):-)
Nije velik potrosac ali samo meni je slabo tih 101ks:-):-):-):-):-)
Nije velik potrosac ali samo meni je slabo tih 101ks:-):-):-):-):-)
Huawei
- bata bogdan
- Banned
eeee pa 100kw je vec nestoooo za razliku od 101ks...nije to toliko slabo koliko sam ja navikao na prosli svoj auto..bmw e36 2,5 ..mislim da je imao blizu 200ks:-):-):-)
Huawei
Zligor, ma kakvi brate, ovo je prava stvar:
http://www.youtube.com/watch?v=bbmDKZ78MOU
Slusaj samo taj zvuk...

http://www.youtube.com/watch?v=bbmDKZ78MOU
Slusaj samo taj zvuk...

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Nije loš ni ovaj autić : https://www.youtube.com/watch?feature=p ... RsV6YpLsKA ili ovaj : http://www.youtube.com/watch?v=3tYrd4tPVXs
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ja nekako vise volim da cujem ovo - http://www.youtube.com/watch?v=qzuCEkA1vKY 

Mene su pozvali iz redakcije Vrele Gume 14.da idem na test voznje nemacke trojke,bmw,merc i audi u Kuli na trkackoj stazi.Ako se organizujem da odem eto mase slika u ovoj temi
nadam se da ce biti i neki supercar da se provoza
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
iKe, bolje mi je prvi.
Behemoth, koga si potplatio?
Jesi izabran preko onog glasanja na gaysbooku?

Behemoth, koga si potplatio?

Jesi izabran preko onog glasanja na gaysbooku?

Moderator sam na forumu VG pa imam poziv maltene za svako vece desavanje 
A vec sam bio na snimanju jedne emisije gde sam ucestvovao u offroad voznji,tako da poznajem maltene celu redakciju VG dosta dobro.

A vec sam bio na snimanju jedne emisije gde sam ucestvovao u offroad voznji,tako da poznajem maltene celu redakciju VG dosta dobro.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Zavidim ti na odlasku na test.
Bio sam nekada član VG foruma, a sada samo pratim online vesti. Nekako mi se sve manje i manje da visiti na forumima. Mada, svuda sam uglavnom više čitao vesti/postove nego pisao, uostalom, kao i ovde.

Bio sam nekada član VG foruma, a sada samo pratim online vesti. Nekako mi se sve manje i manje da visiti na forumima. Mada, svuda sam uglavnom više čitao vesti/postove nego pisao, uostalom, kao i ovde.

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
vla-do, razmisljam nesto, koliko nas ima koji smo ljubitelji automobila, tehnike, satova i sl. i verovatno komuniciramo i na drugim forumima a da to ne znamo.
ja sam ranije vise ucestvovao na na auto forumima, ali u zadnje vreme nesto i nemam vremena.
uglavnom citam vesti sa android app vrele gume.
jel prati neko cbc, arcs i td?
mozda bi trebalo ponovo napraviti neko druzenje ljubitelja mob.telefona i automobilizma
ja sam ranije vise ucestvovao na na auto forumima, ali u zadnje vreme nesto i nemam vremena.
uglavnom citam vesti sa android app vrele gume.
jel prati neko cbc, arcs i td?
mozda bi trebalo ponovo napraviti neko druzenje ljubitelja mob.telefona i automobilizma