teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Koliko sam ja tražio i gledao po netu, mislim da nema veći Casio od ovoga?
Kad ste mi preporučili Casio, prvo sam tražio što veći sat i tek onda gledao koji mi se svidja
Veličina je taman, mada mogao je još malo veći biti Hahahahaha
Hvala kolege
Znam da ne mogu, ko sto rekoh, da je bilo koji sat u pitanju, i najjeftiniji i najskuplji, sat nosim za sebe a ne za druge, kolega.
Ja sam zadovoljan, za cenu i kvalitet, a ostalo mi nije ni važno, a niti mislim da se ističem sa bilo koji satom ili bilo čim drugim...
Većina satova se kreće u rasponu od 36-42-44mm,
sem modnih koji su veći od toga, ali su modni pa se ne računaju u prave satove.
Najpopularniji Seiko ima prečnik 37mm.
Malo je to. Mišljenja sam da zavisi i ko kako nosi sat. Oni koji vole da sat nose zategnuto na zglobu, mogu da prođu sa manjim prečnikom. Ko voli da sat stoji labavije i pada na koren šake gde je površina veća, treba da ima veći sat jer ovi "standardni" u tom slučaju deluju sitno kao ženski. To je barem neko moje mišljenje. Meni lično je 42mm prečnik apsolutna donja granica, mada mi čak i to deluje sitno.
Pitanje ukusa, na kraju krajeva. Nikad nisam voleo male satove.
Lepo objašnjeno
Ja sam bas iz tog razloga kupio sat sa metalnom narukvicom, da bude labav na ruci, iritira me kad je stegnut na ruku...
Da, i koji je najveći sat od Casio, zna li neko?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.