Doduse nije on covek kriv vec nasi mediji koji dave za medalju.
Ma opusteno! Samo sam malo hteo da te zafrkavam posto u poslednje vreme dolazi dosta nepismenih novajlija, a citao sam i tvoje ostale postove pa sam pretpostavio da si sad zurio ili nesto sl.Krile007 napisao:Kuckao sam preko telefona i drugacija mi je tastatura od prethodnog telefona
Samim ovim si meni kao potencijalnom trolu dao jos informacija o sebi i dosta materijala za nove postove jer sada znam da ces se uhvatiti za bilo sta sto napisem protiv srBskih sportista ili same Srbije! You just fed the troll!Krile007 napisao: a naravno da mi znaci jer sam patriota i on svakako puno znaci Srbiji i srpskom imidzu
A ovo necu da komentarisem.Krile007 napisao: imam koristi posto sam samo prosle godine podigao na kladionici preko 2000 evra iskljucivo na njemu
Ovaj deo potpisujem!Lela napisao:euforija koja ga prati i stav nasih ljudi kojima je on idol, koji njegov uspeh dozivljavaju kao svoj ili jos gore kao uspeh Srbije, eee to me izuva iz cipela, izlaze mi ospice i roscici zajedno
Ufff, ne znam za ovo.Layne_Staley napisao:MAlo je svetu popravio sliku o Srbima, cini mi se...
I ja sam Noleta poznavao (onako u prolazu) kad je bio mali, pošto sam i ja živeo na Banjici...Layne_Staley napisao:Ja sam Novaka poznavao kad sam bio mali, posto sam ziveo na Banjici...