Svetsko prvenstvo u basketu 2014
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Svetsko prvenstvo u basketu 2014
Samo da nastavimo ovako. 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
^ +1 Upravo tako, pa ako Bog da da prođemo u polufinale, tamo je sve moguće iako bi eventualni protivnik bila Španija. Pokazali smo da možemo da se nosimo i sa Brazilom, bezveze smo na kraju od njih izgubili a Argentince smo dobili u pripremnom periodu.
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
Isao nas je sut, basbas, a njima je bilo lose vece. Dosta akcija bilo silovano, i na misice, bez rezona. U odbrani me Raduljica nervirao, ostali su bili ok. Joviceva uloga jako dobra, jako dobro je odigrao. Da nije bilo suta mozda bi pobedili par razlike mozda i izgubili. To je realnost. Ja sam se radovao pobedi jako ali ovo jeste realna slika. ALI, da ne gresim dusu, bilo je i jako dobrih strana. Kalinic, Krle, Jovic, Raduljica u napadu, Teo (uz par preiahitrenih, sto bi Sarenac rekao "lucidnih" suteva) Markovic.. samo da se radi na rezonu i da se pogadjaju ziceri..
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Joxy, da li je on to rekao THE TROJKA! 

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Ovo je onda srbizam u engleskom jeziku

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Re: Одг: Svetsko prvenstvo u basketu 2014
Da, da, malo oni da krenu da uče i naš jezik, dosta smo mi učili njihov.Lobachewsky napisao:Joxy, da li je on to rekao THE TROJKA!

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
S kim igramo u cetvrtfinalu?
Ako budemo igrali sa Brazilcima otkicucemo ih.
Ako budemo igrali sa Brazilcima otkicucemo ih.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Igramo sa Brazilom u sredu u 18h. Nadamo se pobedi, pokazali smo da možemo da se nosimo i sa njima. 

Sa brazilom, ako nas sut bude hteo kao protiv grcke, sledi bronza lagano
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Zašto onda "samo" bronza?
Ako budemo igrali kao protiv Grka a njih ne bude baš htelo, lagano ih dobijamo, mada samo da igramo kao protiv Grka nije bitno kako oni igraju, samo da imamo skok i mislim da dobijamo, daj Bože.

Pa mislim da su prva 2 mesta tradicionalno zauzeta za Spance i Amere(osim ako se ne susretnu pre)
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Ledjo, kako to mislis tradicionalno? 

Nisam se bas najbolje izrazio, Spanija je najjaca zemlja u basketu u Evropi, mislim da se svi slazemo u vezi toga, dok Ameri imaju dobrih igraca ne za jedan jak tim, nego za 5 tima. Realno jedina ekipa koja moze da im parira je ta Spanija. Ja licno ne volim kako Ameri igraju, ja sam od onih sto misle da je NBA pokvario basket u Evropi. Spanci imaju dosta dobrih igraca u najboljim klubovima u Americi i Evropi, smeta mi sto su malo uobrazeni ali ajde. E sad da objasnim tradicionalno, ja sam spadam u mladju polovinu foruma, tako da ne pratim basket bas dugo. Od kad sam poceo da pratim, redovno Spanci i Ameri zavrsavaju na nekom od prva 3 mesta, sta su ostale ekipe do sad pokazale ja ne vidim da bi neko mogao da pobedi Spaniju ili Ameriku. Srbija i Litvanija su super ekipice, ali mislim da ni Litvanija ni mi nismo dorasli takvim ekipama koji imaju toliko jake lige i pojedince kao Spanija i Amerika
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Mi ako prođemo Brazil idemo na Špance, tako da se oni i Ameri mogu sastati samo u finalu, ne brinite ništa sve je to namešteno i lepo isplanirano, ali ako dobijemo Brazilce nemam ništa protiv da se ponovi situacija sa prošlog SP-a i Teova trojka. 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ledjo, ti si vrlo mlad, jer do pre 15-20 god, nasa zemlja (onako skracena) je bila neprikosnovena u Evropi, pa i svetu. Svega se nekoliko reprezentacija moglo nositi sa nasom. Sto se tice bivse SFRJ, apsolutno smo bili najjaci, i samo je SSSR bio neugodan protivnik. Kakva crna Spanija???
Trwnutno je situacija kakva jeste, ali ja iskreno ocekujem da ako ponovimo igru kao protiv Grcke, Brazil ide kuci.
Trwnutno je situacija kakva jeste, ali ja iskreno ocekujem da ako ponovimo igru kao protiv Grcke, Brazil ide kuci.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
tako je miodrage!Kad se samo setim one reprezentacije koja je bila strah i trepet za celu Evropu.Nije bilo pitanje da li cemo biti prvi,nego hocemo li pobediti u finalu sa 10,20 ili 30 razlike.Steta je sto je zemlja razbucana,zbog svega,a u sportu,a posto pricamo o kosarci,sto nikad nije doslo do sudara te generacije koja je igrala 90,91 i americkog tima snova.Trebali su se odmeriti na olimpijadi '92.Mladji neka nadju na YT,jel bese finale u Rimu '91,koja je to nadmoc i snaga bila.Uzivanje za gledanje.Pa tu su svi zavrsili u NBA i to zapazene uloge u svojim kasnijim klubovima,zato je vecno otvoreno pitanje,sta bi bilo da su se sreli na pomenutoj Olimpijadi.Bilo bi nesto za pamcenje i istoriju!Steta,steta,steta!
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
Licno mislim da toliko dobro sutersko vece ne moze da se ponovi. Ali svim srcem sam uz njih, i voleo bih da uzmu medalju. Takodje bih se slozio sa Ledjom, uz par argumenata: Spamci su bezobrazna djubrad, pritisnuce sudije preko svake granice, njihov stil nama ne odgovara, sudije im u proseku sviraju 3 (malo je reci) "sumljive" situacije u korist. Mislim da im ni ovi mladjani Ameri vanzemaljci nece zasmetati na putu ka zlatu. Sama cinjenica da je namesteno da se oni ne sretnu do finala je toliko odvratna, da mi se prevrce zeludac.
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
I sve to komentarise i prenosi Slobodan Sarenac. Covek samo sto ne izgine uzivo u programu, samo sto ne sagori od toliko emocija. To su bile godine 
Pa onda one "european nightmare" majice... To su bila vremena
Evo par momenata..
https://www.youtube.com/watch?v=W29heVDJwOA
https://www.youtube.com/watch?v=xddMTa_tC94
Utakmica tokom koje svo se svi jeli, grickali nokte..
https://www.youtube.com/watch?v=rM7XBA7lEzU
Sad da se vratimo u danasnjicu....
Mislim da im je prethodna pobeda bila vetar u ledja, da ce se malo podici i nstaviti barem istim tempom protiv Brazila pa onda i Spanije. Rekao bih da je jedno od prva 3 mesta sigurno nase, samo je pitanje koje

Pa onda one "european nightmare" majice... To su bila vremena

Evo par momenata..
https://www.youtube.com/watch?v=W29heVDJwOA
https://www.youtube.com/watch?v=xddMTa_tC94
Utakmica tokom koje svo se svi jeli, grickali nokte..
https://www.youtube.com/watch?v=rM7XBA7lEzU
Sad da se vratimo u danasnjicu....
Mislim da im je prethodna pobeda bila vetar u ledja, da ce se malo podici i nstaviti barem istim tempom protiv Brazila pa onda i Spanije. Rekao bih da je jedno od prva 3 mesta sigurno nase, samo je pitanje koje