teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Mirko BGD, u tom slucaju, ne. Taj auto mi je bas antipatican. bestboy, ja citam skoro sve od Bonellija, ali Dylana nikad nisam obozavao. Zagor, Tex i Marti su moji favoriti.
zavodnick, zbog toga sto mi je ovo avatar na svim forumima. Doduse, na krstarici mi je Zagorov znak. To je prvi forum na kom sam se registrovao. Kasnije sam se registrovao na stirpovi.com i tamo je bilo mnostvo Zagorovih avatara, pa sam resio da promenim i ostao na sadasnjem avataru. A drago mi je da i ovde ima stripadzija.
mezzano, ehej, pa ja i nisam nekakav zaljubljenik, ali kao dijete sam citao samo Zagora, ali poslije nisam imao priliku, pa tako da sam samo ostao na tome ;(
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
mezzano, ima i vise nego sto mislis. Ja sam takodje jedan od njih. Nema me na stripovi.com, ali na darkwood forumu mi je isti avatar (mada nisam posebno aktivan).
tomas.hokenberi, mogao si deksicom-u dozvoliti linkove Inace, ovo je opustena tema
Auh, vidio sam jos jedan lijep avatar Pera Detlic
Znaci moja top 3:
1. deksicom
2. annaBG
3. Pera Detlic
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
1.Zagor(jedna od zaista retkih stvari u kome se moje misljenje poklapa sa calovim)
Posle ostali:Blek Stena,Kapetan Miki...
Sto se tice avatara to su Zvezdin grb,SrBska zastava.
Ko ima Zvezdin grb i SrBski grb? (bilo bi lepo naučiti sve glasovne promene a posebno jednačenje suglasnika po zvučnosti i to da ne postoji nikakvo opravdanje za pisanje bilo kog velikog slova usred reči a da ne pričam čega je postalo simbol )
Uz moj nick jedino ova sličica ide, jedan od omiljenih crtaća iz vremena ranog detinjstva
(a što vreme više prolazi više ću ličiti na njega )
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.