Google+
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
mislim da su najvise paznje posvetili privatnosti, a to mi se najvise svidja.LittlePrince napisao:приватност приближно једнака кромпиру
kad postavljas bilo sta slike, link i dr mozes sam da podesis samo jednu osobu iz svih krugova koje si napravio i naravno niko drugi nece videti. imas opciju za javno, krugovi i pojedinacno.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
ukinuli su pozivnice prosto vise nije imalo smisla. pocetkom nedelje imali su 4,5 miliona korisnika. server je prso. ljudi su dobijali cudne notifikacije. servis je bio nedostupan...
pojacali su servere popravili nekoliko bugova... u cetvrtak su objavili da imaju 10 miliona korisnika i da sledece nedelje ocekuju 20 miliona. cemu onda pozivnica. i onako broj pozivnica nije ogranicen, kao nekad kad je pocinjao gmail. mislim da smo tada imali 10 nedeljno ali se vise ne secam jer davno to bese.
procurele su i vesti da m$ sprema svoju soc mrezu ja bi je zvao live hot bing. meni se i dalje najvise svidja linkedin jer ima poentu
pojacali su servere popravili nekoliko bugova... u cetvrtak su objavili da imaju 10 miliona korisnika i da sledece nedelje ocekuju 20 miliona. cemu onda pozivnica. i onako broj pozivnica nije ogranicen, kao nekad kad je pocinjao gmail. mislim da smo tada imali 10 nedeljno ali se vise ne secam jer davno to bese.
procurele su i vesti da m$ sprema svoju soc mrezu ja bi je zvao live hot bing. meni se i dalje najvise svidja linkedin jer ima poentu
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
LittlePrince, kako nema cet? A sta je ono sa leve strane sto pise "Chat" pa ispod toga "Search People"?
Btw, upravo sam provalio nesto veoma interesantno. Imam instaliranu G+ app na telefonu i danas sam napravio par fotkica... Nesto kasnije sam se nakacio na G+ preko kompa i slike su vec bile uploadovane samo je trebalo da ih pustim u "promet"! Znaci aplikacija iz foldera za kameru pripremi fotke i samo jednim klikom se slike seruju sto je meni npr. skroz dobra varijanta. Nema vise cimanja oko upload-a ili prebacivanja na komp pa onda opet cim oko uploada! Samo prebacim sliku koju bih da serujem sa mobilnog u folder kamere!
Btw, upravo sam provalio nesto veoma interesantno. Imam instaliranu G+ app na telefonu i danas sam napravio par fotkica... Nesto kasnije sam se nakacio na G+ preko kompa i slike su vec bile uploadovane samo je trebalo da ih pustim u "promet"! Znaci aplikacija iz foldera za kameru pripremi fotke i samo jednim klikom se slike seruju sto je meni npr. skroz dobra varijanta. Nema vise cimanja oko upload-a ili prebacivanja na komp pa onda opet cim oko uploada! Samo prebacim sliku koju bih da serujem sa mobilnog u folder kamere!
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
psyhound, sto se tice sharovanja to se i ocekivalo. google je vec najavio g+ dugme na buducim telefonima, naravno pitanje ko ce to da prihvati od proizvodjaca ali nexus modeli ce ga imati 100%
tako jednostavno sherovanje npr sada ima symbian 3 sa facebookom (jedan klik bukvalno) pa sam se zbunio sto si iznenadjen da je google to uveo u android. ja sam tako nesto podrazumevao i ni jednog trenutka pomislio da to ne postoji
tako jednostavno sherovanje npr sada ima symbian 3 sa facebookom (jedan klik bukvalno) pa sam se zbunio sto si iznenadjen da je google to uveo u android. ja sam tako nesto podrazumevao i ni jednog trenutka pomislio da to ne postoji
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt: