Sent from mTalk on Windows 10 phone
Dva servisa do sada i oba besprekorna. Prvi put kada je u toku u toku garancije riknuo hard (ovlašćeni servis) i drugi put kada je tastatura zabrljavila dve godine kasnije (nije ovlašćeni servis u pitanju, ali jeste dobar).Ivan Cirkovic napisao:@ciklon, ti izgleda nisi zalazio po servisima da vidis sta rade i kako muljaju sa delovima. Pa sta mislis, kako su se nakupili para i kako imaju stalno poslao ako ne prave namerno kvarove druge prirode? Onaj koji radi kvalitetno nema guzvu, vec sedi i ceka preporuku.
Evo ti na ovom linku ispod pogledaj šta te zanima, upiši u search tačan model procesora i dobićeš odgovor......Sale_M napisao:.....Zna li neko koji je bolji procesor za latopove: AMD Phenom Triple core na 1,8 Ghz ili neki Intel Core 2 Duo na 2,4 Ghz?
U pravu si za to,pogledao sam malo po netu,AMD je jaci u multi core segmentu.Ivan Cirkovic napisao:Intel je jaci kao single core, a amd kao multi core... Male su razlike, ali na jacim procesorima se to i primeti kada se startuje nesto zahtevnije... SSD uzmi i ne treba ti jaci procesor.
Ne mogu da verujem šta ti pišeš čoveče i to na tehničkom forumu,.... odvališ onako ofrlje i baš te briga što veze sa mozgom nema.Ivan Cirkovic napisao:Intel je jaci kao single core, a amd kao multi core...
Sto se zvuka tice ocajni su kako ih danas prave. Ja sam davno imao neki hp biznis varijanta i to ga kupio 2008. Zvuk je kidao na njemu i bio cist. Sada imam toshiba i ne moze da pridje. Kao da fali neki ton...Sale_M napisao: U pravu si za to,pogledao sam malo po netu,AMD je jaci u multi core segmentu.
Anyway,pazario sam prekjuce model sa tim AMD procesorom,u pitanju je Asus K52DE i zadovoljn sam,ima bolji skor u Windowsu 7 od drugog mog laptopa sa i370 i3 procesorom,ovaj ima 5,1 a ovaj sa Inelom 4,9.
Izmenjao sam do sad sigurno 7/8 laptopova,i ono sto zalim je da nijedan nema zvuk na zvucnicima kao moj prvi koji sam kupio Asus K61,a ova dva sto sad imam navodno isto imaju Altec Lansing zvucnike,ali nije to to,K61 razvaljuje u zvuku.