Slike i utisci sa prvog okupljanja foruma

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Zaključana tema
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

20h? Kad se to prevede na srpski, u kaficu smo u pola deset :) Jel' nam to odgovara? Ili je bolje da predlog izmedju19-20h suzimo na neki termin izmedju 19-19:30h...
Araphel, sto se tice prepoznavanja- Sarenih smo godina, tako da je prepoznavanje najmanji problem.
Pozdrav
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ma ok nece biti frke,nije sad kao da ce biti gomila ljudi ispred pravnog u to vreme...potrazish gde se ljudi skupljaju u gomilu i to je to.... :D a shto se sharenih godina tiche....to je bash ok.....kul je kad mozesh da imash barem jednu zajednichku temu s nekim ko je dosta mladji/stariji od tebe.... :wink:

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14

Post od Ertan »

Ne kontam ovo okupljanje od 19 do 20. Je li to znaci da neko ko se pojavio na okupljanje u 19 treba da ceka do 20? Predlazem da izaberemo tacno vremene okupljanja (npr, 20:00) i da se ceka do nekih 20:10, a onda ide u kafic. Oni koji nisu sigurno da ce stici tacno na vreme mogu da uzmu broj telefona nekih koji misle da hoce, da nazovu i pitaju gde se trenutno nalazi ekipa koja se vec sastala. Mislim da bi ovako bilo mnogo prakticnije nego da se vreme okupljanja rasteze na sat vremena. Ali opet, ovo je samo moj predlog, a oni koji su se vec okupljali znaju bolje kako to ide i kako je najbolje organizovat celu stvar. Pozdrav.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ko mi dira Banjicu? :wink: Kad već Mirko pomenu sportski centar, ima i ogroman kafić Ser Zil u kome rado obitavam ali su tamo cene takođe whoa! :D Koliko bi nas tamo izašlo piće - mogli bismo i da jedemo na drugom mestu. Naći ćemo se u centru, mislim da to svima najviše odgovara.

Ertan, malo je delovalo konfunzno ali ne brini, nalazimo se u tačno vreme sa akademskih 10 minuta čekanja, oni koji kasne dolaze direktno tamo gde se smestimo (ako se smestimo). Mislim da nas već ima dovoljno da ćemo morati da uradimo neku mini rezervaciju. Na bum ćemo teško naći toliko mesta na gomili, još je subota... :roll:

Razmenićemo blagovremeno brojeve telefona... :)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Koliko ja vidim, na kraju cemo da zavrsimo na nekom splavu :)
btw. Sad videh da je prvo okupljanje koje je proslo sasvim ok, bilo u 20h. Tako da moze u 20h...
Sto se tice mesta okupa, najbolje bi bilo da prvo odredimo lokal, pa tek onda gde cemo da se skupimo... Da ne bude da nam posle treba 3 prevoza i sat vremena.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Pa, blizu je "Atrium", nije glasna muzika i možemo lepo da pričamo a i cene su ok. Bili smo tamo mnogo puta (doduše u manjim količinama :wink: ), ali morali bismo da im se najavimo da nam ostave mesta. Pao je i meni jedan splav na pamet (sa bilijarom i stonim fudbalom) ali je nezgodno za prevoz i prilično bismo se separatisali... :)
Poslednja izmena od Miškoni u Sub, 10. Mar 2007. 20:14, izmenjeno 1 put ukupno.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

taj splav sa bilijarom je odlična ideja... već vidim naslov: Slike sa prvog mobilnisvet.com turnira u stonom fudbalu... :) :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

He he he, Akki, a umesto loptice za stoni fudbal ćemo koristiti mobilne telefone, da budemo u duhu foruma! Posle ćemo objaviti test "najizdržljiviji mob"! :D :lol:

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

Miškoni napisao:Pa, blizu je "Atrium", nije glasna muzika i možemo lepo da pričamo a i cene su ok.
ako se odlucimo za atrijum, javite mi da jurim tamo po faxu neke ljude jer je to kafic mog faxa 8)
Miskoni, jel mislis na splav "knjaz"?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

e pa ljudi,ja za pola sata palim na aerodrom...pozelite mi srecan put,pa se vidimo na okupljanju! :wink:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Hm....jel to neko okupljanje u toku? Jel dozvoljen ulaz za nas NEBEOGRADJANE? :D :lol:
Ako sam dobro shvatio okupljanje je 17.03? Ispravite me ako gresim :chytry:

araphel, pa ti si pravi forumas....zapalices cak iz inostranstva zbog okupljanja :lol:
5130+Koss the plug....

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

Masterokrata, pa sve lepo pise na ovoj ili prethodnoj strani......

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

...masterokrata, mislim da je dozvoljen ali nešto se plaća, javi se slobodno na pp za žiro-račun :)
Nego, sad nešto razmišljam, od ženskog (mobilnog) sveta imate nažalost samo jedno čeljade (Ninolina), mislim, pa.., da nećete biti, onako, hmm "sumnjivi"... :unsure:
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Vlada Zem, ma nece niko biti "sumnjiv", cim ljudi vide gomilu cudaka s telefonima bice "A to su oni s "Mobilnog Sveta"" :D :lol:

Sir_Oliver, pa procitao sam samo da potvrdim gradivo 8)
5130+Koss the plug....

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Vlada Zem napisao:od ženskog (mobilnog) sveta imate nažalost samo jedno čeljade (Ninolina), mislim, pa.., da nećete biti, onako, hmm "sumnjivi"... :unsure:
:wink:
ovo je vrhSlikaSlika
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Pa samo se šalimo :wink: , nema zle namere, neću valjda biti "žik!" (banovan) sa foruma... :( :wacko: :(

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Nećeš. Samo nam organizuj 10tak drugarica svih mogućih uzrasta, i mi ćemo sve da im objasnimo o mobilnim telefonima što do sada nisu znale, a ti ćeš biti promovisan "prijatelja foruma", zato što nisi dozvolio da postanemo sumnjivi :D :lol: :oops: :P :roll: A ako ne možeš, onda slede sankcije, b_Udder ne mora da pere noge, a mi ostali možemo da se nađemo i ispred nekog drakstora na pivu :wink:

17. u 20, odgovara. Mirko ponesi GPS da onima koji kasne kažemo gde smo :roll:

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

gargamel4 napisao:Nećeš. Samo nam organizuj 10tak drugarica svih mogućih uzrasta
Mmm, uglavnom su sve trudne :dry: ...tako da...jbg = sankcije. A da probam da se "iskupim" sa predlogom za mesto "okupljanja", "zlatna sredina", između "kolinga" i SC-a (eee, mladost sam ostavio tamo na bazenu, s-tenisu i bilijaru ;) ), restorančić fkRad, evo fotka
http://i72.photobucket.com/albums/i189/ ... storan.jpg
može da bude i uzbudljivo po pitanju "hard test" mobova ako naletite na "prave" likove :lol: (brisanje u najavi...)
;)
edit
ljudi uživajte, blago vama, jedva čekamo "review" sa "okupljanja" (dajte i neke "konstruktivne" zaključke.., mada je to uglavnom OS9.1 okupljanje)

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

ljudi, jos 5 dana imamo da se organizujemo.....
sta cemo, u koji kafic cemo? trebalo bi i to sto pre srediti, rezervisati itd.....
Ex Sir_Oliver

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Sir_Oliver napisao:Miskoni, jel mislis na splav "knjaz"?
E, mislim da je baš taj. :) Sire (da ne kažem Sajr po Vuku), pogledaj ti da li možeš da obezbediš nešto za Atrium, mada mislim da će biti dovoljno dan ranije skoknuti tamo, a znam i ko će da skokne! :D

Vlado, mojne trudnjače, da ne bude "ja sam tvoja devojka - drago mi je, i ja sam tvoja!" :lol: :lol: :lol:

Ima još dosta žeMskog sveta na forumu, ali nekako sumnjam da su zainteresovane za tehnički sudar... ;)

Masterokrata, jesi li ozbiljan ili pitaš onako?

Zaključana tema