teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
7770 zahteva dodatno brendirano napajanje, dok 7750 moze da prodje i sa onim napajanjima koje stavljaju u gotove konfiguracije. A i ne treba mu 7770, tesko da ce je procesor iskoristiti...
Ah da... SSD utice samo na brze dizanje sistema i npr ucitavanje mapa na nekoj igrici... Ovako pri surfovanju, i to slicno ne.
Imam Chieftec napajanje, koliko se razumem ono spada u kvalitetnija.
Jurio sam po netu i 7750 DDR 3 je iz oktobra 2012 a DDR5 iz februara, ali nebitno, znam da je ddr5 brzi. Medjutim samo DDR3 ima na kp. Po onome sto sam video, na KP do 50e nema bolje od 7750 DDR3. Do 40e sam nasao Radeon 4870.
El Laki napisao:Imam Chieftec napajanje, koliko se razumem ono spada u kvalitetnija.
Jurio sam po netu i 7750 DDR 3 je iz oktobra 2012 a DDR5 iz februara, ali nebitno, znam da je ddr5 brzi. Medjutim samo DDR3 ima na kp. Po onome sto sam video, na KP do 50e nema bolje od 7750 DDR3. Do 40e sam nasao Radeon 4870.
Mislim da podrzava, ali to mi i nije bitno. Necu nista budziti na njemu. Hocu da ga uzmem za cala, surf netom i fHD filmovi. Imam masinu za gejming vec. Brine me procesor, ne znam kako ce se ponasati.
Pa cak i da se on lose ponasa prodas ga za 500/600 din i za 1500 uzmes neki core2duo (e6600 npr, licno ga posedujem, odlican) i to je to, mada tu vise grafa igra ulogu a ona lagano moze da istera i mnogo jace stvari od filmova.
Sutra idem po nju. Uzeo sam i monitor od njega, cini mi se da je 19" hd ready. Kako se krece cena monitora sad? Uzeo sam ovo za 11000 posto je bilo u kompletu i to jos na 2 rate
Mislim da je i vise nego korektan bio. Ne znam zasto je pristao da mi da za tu cenu. Ili je covek hteo toga da se samo otarasi ili sam ja dobar pregovarac.
Jednostavno dosta je teško prodati kompove starije od 2-3 godine. Ogromna ponuda, slaba tražnja i onda se prodaje pošto poto. Ja sam pre neki dan na kp naišao na i5 komp za 150e, a ja moj ne bih dao ispod 90ak. A ogromna je razlika. To opet, za kupce je dobra stvar, za prodavce izlaz može biti u prodaji komponenti odvojeno i nadogradnji konfiguracije.
U dilemi sam oko kupovine laptop-a. Da li je bolje uzeti neki high-end polovan, ocuvan, star par godina laptop sa boljom konfiguracijom ili nov sa malo losijom konfiguracijom? I interesuje me da li se na ovim novim laptopovima koji dolaze sa vec instaliranim Windows 8.1 os-om, moze inatalirati win 7. Citao sam na internetu i neki kazu da moze, a neki da ne, pa da pitam ukoliko neko pouzdano zna?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.