A ima i serija "Agent Karter", koja prati dešavanja posle nestanka Stiva Rodžersa nakon kraja prvog "Kapetana Amerike", simpatična je i zanimljiva, ništa preozbiljno i spektakularno, ali može da se pogleda.
Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Odgledao sam svaku epozodu. Nije ništa gora od DC-ovih serija (Gotam, Fleš, Strela), bar meni - a ono što mi se sviđa je to što se nadovezuju na glavnu priču i što se poslednje epizode svake sezone prožimaju sa filmom koji se u tom trenutku daje u bioskopima. Tako sam prošle sezone saznao za povratak Hidre i Fjurijevu "smrt" pre dolaska "Kapetana Amerike 2" u bioskope, pa sam, kad sam ga gledao sa ortacima, bio faca jer sam sve tačno "predvideo". 
A ima i serija "Agent Karter", koja prati dešavanja posle nestanka Stiva Rodžersa nakon kraja prvog "Kapetana Amerike", simpatična je i zanimljiva, ništa preozbiljno i spektakularno, ali može da se pogleda.
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ne gledam pomenute serije Gotam, Fles, Strela ali generalno mi svidja tematika pa cu download-ovati prvu sezonu, odgledacu je pa cu videti da li vredi nastaviti gledanje.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Evindzer
- Prijatelj foruma

I te DC-ove serije su simpatične, ko je kao dete voleo superherojske stripove, biće mu fine za opuštanje.
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
znemanja napisao:Kingsman: The Secret Service (2014) - Koje je ovo s***e, ali pozitivno s***eima nekih dobrih fora, odskače od šablona koji se očekuje. Film je koktel raznih žanrova koji ga čine čas dobrim, čas lošim. Ocena....hm, odgledajte ga
Odgledao. Totalno se slazem sa komentarima
A sad vi ostali samo uzimajte te CG sim kartice sa gotovo besplatnim sadrzajima
- iKe
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Sutra je svetska premijera serije Wayward Pines. Kod nas se daje od 10 uveče na Fox-u. Jel planira neko da gleda?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Leakovana je prva epizoda jos pre dve nedelje, pogledao sam. Bas ce da bude dobra serija, u nekom majndfak fazonu, preporuka.
- Azimuth
- Moderator

Jos kad bi ovi iz sbb-a pustili da se d3go gleda i mimo njihovog neta...pa bih rado gledao, ovako 90% kanala ne radi. Debilizam.
- pelleruma
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Skinuo prvu ep,deluje ok.Kad kompletiram sezonu - gledam.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- Evindzer
- Prijatelj foruma

Pa naravno da ce biti majndfak, kad igra Mat Dilon.stejer napisao:Leakovana je prva epizoda jos pre dve nedelje, pogledao sam. Bas ce da bude dobra serija, u nekom majndfak fazonu, preporuka.
Preporuke za filmove Chappie i I origins.
Project Almanac - hm, zanimljiv time travel mindfuck. Nije mi se dopao jedino nacin snimanja, kameru uvek drzi neko i kao snima sva dogadjanja. Ali dobro je ispao.
- Azimuth
- Moderator

Pojavila se i 6. epizoda Game of Thrones na torentima, pa ko voli nek' izvoli 
- m@c|-|oR
- Expert

- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Još u ponedeljakAzimuth napisao:Pojavila se i 6. epizoda Game of Thrones na torentima
A odgledana u utorak
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Odgledao prvu sezonu Terminator: The Sarah Connor Chronicles i zapoceo drugu. Ne znam zasto ovo nisam ranije pogledao. Terminator 3 bolje da nikad nije ni snimljen jer nema sta da trazi pored ovoga!
Serija me je skroz vratila u onaj moj terminator trip i sad ne mogu da docekam Genisys da izadje... * please don't suck* please don't suck* please don't suck* 
- Evindzer
- Prijatelj foruma

psyhound, it will suck, I'm sure of it.
"Terminator 3" jeste ocajan, a ni "Terminator Salvation" (2009) nije nista posebno. Mislim da ni ovaj nece biti dorastao prvoj dvojici.
A seriju sam jos davno bio poceo da gledam, ali mi je bila nekako decija, pa je nikad nisam nastavio..
"Terminator 3" jeste ocajan, a ni "Terminator Salvation" (2009) nije nista posebno. Mislim da ni ovaj nece biti dorastao prvoj dvojici.
A seriju sam jos davno bio poceo da gledam, ali mi je bila nekako decija, pa je nikad nisam nastavio..
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ja sam danas skinuo 5. i 6. epizodu Igre prestola i jedva cekam da mi zena dodje kuci da bismo je gledali, a ostala mi je nedovrsna i treca zezona Vikinga 
Nadam se da ce nam Matija dopustiti da gledamo seriju dok bude odmarao u krevetcu
Nadam se da ce nam Matija dopustiti da gledamo seriju dok bude odmarao u krevetcu
Note IV N9100 dual
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Evindzer napisao:psyhound, it will suck, I'm sure of it.![]()
![]()
![]()
![]()
"Terminator 3" jeste ocajan, a ni "Terminator Salvation" (2009) nije nista posebno. Mislim da ni ovaj nece biti dorastao prvoj dvojici.![]()
Salvation je bio gledljiv, a i ne vodi se kao neki zvanican nastavak. Kraj ga je malo sj**ao... Ja mu dajem onako jednu klimavu 7/10 i to samo zbog scene sa
[SPOILER]Svarcikom[/spoiler]*. Jeste CGI, ali totalno neocekivano i f***ing epic!
Serija me je bas zainteresovala tek od druge epizode i za sad odlicno drzi paznju.
Za Genisys mi se zvidja ideja totalno zbuckanog tajmlajna jer pored svih silnih putovanja napred nazad i promena istorije, kako i ne bi doslo do totalnog haosa. E sad... zbog onog spojlera iz trejlera sa John Connorom im vec skidam jednu ocenu.
*ko ne gleda forum preko TTa sorry na spojleru.
- Evindzer
- Prijatelj foruma

https://www.youtube.com/watch?v=4m_irzTKuUw
Upravo odgledah poslednje dve epizode BBC "Atlantisa". Serija je, onako, britanski jeftina, ali u drugoj sezoni ima odlicnu muziku, sto cesto britanskim serijama zna da da posebnu car (primer: https://www.youtube.com/watch?v=SKsOr9YdiXM).
Kome se svidja "Igra prestola", mozda ce gledati i ovo, jer u njoj Mark Edi (kralj Robert Barateon) igra Herkulesa.

Upravo odgledah poslednje dve epizode BBC "Atlantisa". Serija je, onako, britanski jeftina, ali u drugoj sezoni ima odlicnu muziku, sto cesto britanskim serijama zna da da posebnu car (primer: https://www.youtube.com/watch?v=SKsOr9YdiXM).
Kome se svidja "Igra prestola", mozda ce gledati i ovo, jer u njoj Mark Edi (kralj Robert Barateon) igra Herkulesa.
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Evindzer, skinucu ja obavezno ovu seriju Atlantis. Da li si ti gledao Vikings? Ja sma stigao do 3. sezone. Odlicna je serija. Mozda u pocetku malo slabija, ali kako vreme odmice sve bolja i interesantnija
Note IV N9100 dual
Meni bas obrnuto. Ne mogu da gledam 3. sezonu...