Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Ma pitanje ukusa, rekao bih. Daleko sam i ja od omladinca, ali i dalje gajim klinačku ljubav za metal, science fiction i horor. Naravno, ako su dobri. Evo baš u poslednje vreme sa suprugom gledam ponovo stare filmove iz Nightmare on Elm Street serijala, i kontam koliko su to ustvari super filmovi za ono što su pretendovali da budu.
^samo old school!
A i ovi danasnji filmovi, nikad duze nisu trajali a nikad goreg kvaliteta. Jeste da sa jednim ubodu super tematiku, pricu al to je jedan u ko zna koliko...
A i ovi danasnji filmovi, nikad duze nisu trajali a nikad goreg kvaliteta. Jeste da sa jednim ubodu super tematiku, pricu al to je jedan u ko zna koliko...
Uglavnom se slažem.
Klinacka ljubav, hehehe...
Ja i dalje uvek mogu gledati, recimo, Povratak u buducnost, Gunise, Sam u kuci, Crveno usijanje, Americkog nindzu i slicne stare hitove.
Sinoc odgledao Jupiter Ascending - sci-fi spektakl, nit' odusevio, ali ni razocarao. Prica tako tako, efekti sjajni.

Ja i dalje uvek mogu gledati, recimo, Povratak u buducnost, Gunise, Sam u kuci, Crveno usijanje, Americkog nindzu i slicne stare hitove.
Sinoc odgledao Jupiter Ascending - sci-fi spektakl, nit' odusevio, ali ni razocarao. Prica tako tako, efekti sjajni.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Paul Blart: Mall Cop 2 (2015). Prvih pola sata gnjavaže i ispraznog humora, a onda postaje zabavno. 

Grown Ups 2 - kakav je ovo djubar od filma, majko isusova. Ne preporucujem ni najgorem neprijatelju. Fu*king hell... 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Jeste loš. Prvi deo je još i mogao da se pogleda, taj baš i ne..
https://www.youtube.com/watch?v=qh9mTLqW1O4
Odličan film. Ruski. Kažu da je rađen po istinitim događajima. Ima moju apsolutnu preporuku.
https://www.youtube.com/watch?v=qh9mTLqW1O4
Odličan film. Ruski. Kažu da je rađen po istinitim događajima. Ima moju apsolutnu preporuku.
Hvala Evindzer. Zaintrigirao si me da pogledam ovaj film. Deluje dobro.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Mr.Robot (2015) , odlična nova serija .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Odgledao Chuck. Dobra serija, odmara mozak. Svaka sezona lošija od prošle ali sve u svemu fino odrađeno. Malo bezveze kraj, ali dobro. Preporuka za pogledati.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Odgledao probnu epizodu i nastavio da skidam.Cini mi se da je dobra.Isto vredi i za Humans http://m.imdb.com/title/tt4122068/ nakon odgledane probne.(to mi je sistem - skinem 1,2 ep,i ako mi se dopadne skidam,ali ne gledam dok ne izadju sve epizode)zoreli napisao:Mr.Robot (2015) , odlična nova serija .
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Gledao sam prvih par epizoda MR. Robota, i nisu loše. Pilot epizoda je bila odlična, sledećih par ipak nije bilo na tom nivou, ali serija svakako jeste gledljiva.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Evindzer, Slažem se, prva epizoda je bila odlična, zaista odlična, međutim sa svakom narednom kvalitet opada.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Krenuo, logicno, posle Torchwooda da gledam Doctor Whoa. Naravno od 2005. Za one matore nisam dovoljno geek. 
I juce sam tek skontao da je Torchwood anagram od Doctor Who.

I juce sam tek skontao da je Torchwood anagram od Doctor Who.

Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Sub, 25. Jul 2015. 06:04, izmenjeno 1 put ukupno.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
psyhound, svaka čast za anagram!
Ja sam batalio Torčvud posle par epizoda i ljubakanja Džeka Harknesa sa svim muškarcima u seriji
, ali Doktora sam odgledao po nekoliko puta svaku sezonu - naravno, samo od Eklstona do Smita. Stare mi nije palo na pamet da gledam i smaram se
, a Kapaldi mi je pogrešan izbor za Doktora.
Uostalom, videćeš i sam, kako budeš prelazio sa sezone na sezonu.

Ja sam batalio Torčvud posle par epizoda i ljubakanja Džeka Harknesa sa svim muškarcima u seriji

Uostalom, videćeš i sam, kako budeš prelazio sa sezone na sezonu.

Mr. Robot je i dalje gledljiv, ali opalo mi je interesovanje za nekih 20% kad sam video onaj ekstremni pederluk u trecoj epizodi. Mis'im stvarno... 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Po tom pitanju se razumemo i potpuno slažemo.
^ Od svih naslova jedino mi je Flash primamljiv. Voleo sam gledati seriju koja je isla 90-ih.
Sinoc odgledao Zodiac i sta znam... Ocekivao sam drugaciji kraj, u svakom slucaju. 7.5/10, na primer.