teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
miodrage, sada si me dotukao
Znaci toliko sam star da su mi cak i sede opale hahahha
Ali jos uvek se dobro drzim sto se tice bora. Tu su razne kremice koje mi pomazu da mi koza jos uvek bude mladalacki elasticna i bez bora. Naravno nosim sal i na +45, sto i nije lose jer ne mogu da ozebem
Ja se od malena osecam kao starac Fočo od stotinu ljeta Jedino kada sam na fudbalskom terenu pokrenem telesinu i niko ne moze da me upeca, a ja ih sve oecam jer sam bio centarhalf Nezni centarhalf cisto da napomenem koji je iznosio loptu bez problema do protivnickog gola pa su mi zato 2 puta lomili skocni zglob
Pročitah u jednoj knjizi davno, lik opisuje sebe kao prosečnog 40-ogodišnjaka u stilu - i dalje imam istu količinu dlaka, samo su se premestile sa glave na leđa, u uši, nos...
E, ovako, zovem se Aleksa.Imam 15 godina (let the hate begin, znam da će se naći neko ko će reći da sam previše mlad).
Na forumu sam zato što volim mobilne telefone,oni su mi hobi, pored svega ostalog.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.