Nego je meni asocijacija na Alfu lepi sportski auto, a na dizel ušteda goriva

Atmosferski benzinci su prevaziđeni, ne bi ga uzeo sad nikad.
U kojim autima se nalazi taj motor, a da nisu sportske verzije, koliko košta nov, koliko košta održavanje, koliko troši?Behemoth napisao:2.0 TSI sa 240ks
O tome ti baš i pričam. Nema potrebe da padaš u vatru, već proveri ono što sam ti napisao u prethodnom postu i ondaBehemoth napisao:Uzmi za primer dva motora,jedan turbo dizel 2.0 a drugi turbo benzinac iste zapremine.
Sta mislis o tome?
...bolje da ne znaš, jer ovo i nije mesto gde bi mi trebali da se nadmećemo po tom pitanju niti bi to trebalo nekomeBehemoth napisao:Ne znam sta si vozio od ljutih masina,....
...i ja takođe, a uz to posedujem i stručno obrazovanje koje mi dozvoljava da budem potpuno ravnopravan sagovornik u ovoj priči.Behemoth napisao:....sudim na osnovu svog iskustva
Sad teram Holden Commodore, 2003. godiste, kojeg inace imam jos od 2006. U medjuvremenu se vozikao Mitsu Lancer EVO 9 i burazerova Mecka C180.cvoruga napisao:Jbg, ti živiš u normalnoj državi, a mi![]()
![]()
![]()
![]()
?
Ima ih par u BG-u, dobro izgledaju, sviđa mi se Megan sa troja vrata, odlično izgleda.
Šta sad voziš?
Zašto me ovo ne čudi?Green napisao:Sad teram Holden Commodore, 2003. godiste, kojeg inace imam jos od 2006.