teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Uzeh telefon da pročitam forume, i sad naiđoh na ovu temu. U sledeću verziju TT-a da se ubaci filter reči, dobro bi bilo da može i da se namesti u koje vreme. Primer: Da ne vidim u 1h ujutru postove o palačincima, i da mi ne krene voda na usta zbog kačkavalja, šunke i ostalih sastojaka. Još pominjete i pohovane palačinke
Laku noć za sad, a prijatno za ujutru!
Pa ko ti je kriv kad čitaš takve komentare u 1 posle ponoći! Da si ih pročitao ujutru, taman lepo bi ti otvorili apetit, pa bi možda skoknuo negde na koju palačinku. Ovako, sad spavaj gladan, šta da se radi. __
9R94 napisao:Tih bre vi samo po palačinkarnicama, kod vas nema krize pa nešto u kućnoj varijanti?
Dok kupim krem, plazmu, bane, plus šporet tj. struja, pa voda za sudove... Jeftinije ispadne Pinokio. Jedna slatka je dovoljna da se covek lepo zasladi, nekom i previše ta jedna. Ne gledaj izdvojene slučajeve poput mene i MioVaraga.
Mozda je onaj sa deponije kao pre par godina sto je lik skupljao kantice krema sa otpada, topio ostatke krema (i plastike) i pakovao u druge kantice i prodavao
Ja sam moj nabavio u prodavnici stvari sto su valjda zaplenjene sa carine.
Da da secam se toga, i to islo samo tako haha, bile cene tipa 150 din torta, ma idi, ljudi znali da nesto ne valja, al kad je jeftino ne moze da se propusti
psyhound napisao:A još kad je džabe... Gledam jutros masovni fajt baba i deda oko 24sata ko će više primeraka da ugrabi. Ono treba pretvoriti u sportsku disciplinu.
To je redovna pojava ovde u BGD-u. Samo se pitam za šta im služi sto komada istog broja novina!
acamatic napisao:Ili kao torte ovamo kod nas u KG, bile bačene pa neki lik pokupio pa ljudi uzimali kao da je džabe [emoji38]
Ozbiljno??
Za to nisam znao!
Katastrofa. Je li se neko otrovao?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.