Koji film/seriju ste poslednju gledali?

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?

Post od Baraba »

vlade93, probaj i sa rottentomatoes, malo su realniji sa ocenama.
Što se tiče Pulp Fiction, problem je u vama :D

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

cvoruga napisao:Nabroj to za SW .
Ima toliko mana da sad nijedne ne mogu da se setim. :lol: :lol: :lol:
Mrzi me da sad pišem, čekam da li će se još neko javiti i da stane na tvoju ili moju stranu, pa da se razvije diskusija. ;)
Uglavnom, kad sam bio mali, obožavao sam Ratove zvezda - ali sad kad sam mator, uviđam da sam ih tada precenjivao, usled dečijeg neiskustva. 8)
___
Meni su Petparačke priče dobar film (a kako i ne bi bio kad igra čika-Semjuel, jer mi svi kažu da sam isti on :lol:), ali ga svakako ne bih smatrao najboljim filmom svih vremena.

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
:: LG G1, LG G2.. IP 5S
:: Sony ericsson k800i

Post od vlade93 »

Baraba, Pogledacu bas..
Moguce, mada ne mogu da kazem da je film los, ali sam mozda imao prevelika ocekivanja s obzirom na ocene.. Mozda sam se i zbog toga smorio i razocarao, ali bilo kako bilo, nije mi neki film da ne bude da se vadim :D

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Evindzer napisao:pa da se razvije diskusija
Koja bre diskusija kad sam samo ja odgovorio na tvoje pitanje.
Nove generacije kakvih je 80% na forumu ni ne znaju šta je SW.
Prema tome, ne moraš ceo dan da pišeš mane, navedi mi samo 5.

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Evo i mene zanimaju te SW nelogicnosti koje si primetio. Da napomenem samo da sam ljubitelj SW-a

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Kao ljubitelju SW serijala, a uzevši u obzir vreme i tehnologiju kojom su snimani, filmovi su odlični.
Nelogičnosti u zapletu - opet po meni - ne postoje, te sam vrlo zainteresovan da me neko prosvetlli
;)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

E, bre, al' ste zapeli. :D :D
Dobro, 'ajde, videću da tokom noći odvojim 20 minuta, pa da napišem par svojih primedbi.
Sad ću samo očajnu glumu pomenuti: Natali je jedva malo naučila da glumi do drugog dela Epizode 3, Ijan je takođe smorio "čitanjem novina" sve do trećeg filma, lik koji igra Anakina (toliko je poznat da mu ne znam ime ;)) još je gori od Hamila iz originalnih filmova, Harison je u originalnim filmovima igrao kao da je u pitanju pozorišna predstava a ne film, afričkoamerički :D stormtruper je ili nenaglašen ili prenaglašen duž celog filma, a mala koja u E7 igra glavnu žensku ulogu je toliko dvodimenzionalna da ju je bilo teško gledati (iako bih je rado upoznao :wink:) - sve do poslednje scene sa Hamilom, gde je bila odlična.
Toliko za sad, sa propustima i nelogičnostima u priči se javljam pred spavanje. :wink:
PS: čisto da ne bude zabune, i ja sam ljubitelj Ratova zvazda, i kao takav, bio sam na premijeri u Delti, ali to ne znači da ih nekritički obožavam. :wink:

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Evindzer napisao:A o potprosečnoj glumi tek neću da govorim
Evindzer napisao:Sad ću samo očajnu glumu pomenuti
Film se dešava a long time ago in a galaxy far far away, ili veruješ ili ne Slika .
A savršen film ne postoji, svakom možeš naći manu ako 'oćeš.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

m@c|-|oR napisao:Ja sam druže skeptičan. Meni ovo liči na pokušaj da se izvuče još para iz franšize.
U najboljem slučaju (a da ne bude placebo) je da tih 6 epizoda budu ok, pa da nastave sa snimanjem đubreta.
Pravo da ti kažem i ja tako mislim, ali moram priznati da me je trejler opasno zainteresovao, s obzirom da sam, kao i većina starije generacije ovde, redovno pratio stare epizode iz 90-ih. :)

matorix
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 10. Sep 2013. 00:11
:: ma dobar (:

Post od matorix »

Knockin' on Heaven's Door

Pravi film za opustanje u moru gluposti koje danas servira Holivud i ostala bagra. Inace, The bucket list je losa kopija ovoga.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

cvoruga, u nauci kažu da je citiranje obično znak uvažavanja nečijeg autoriteta. :wink:
Znači li to da se slažeš sa mnom da je gluma bila više nego loša (i pri tom ne mislim na Džar Džar Binksa! :lol:)? 8)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ej bre! Džar džar je najbolji lik! Kad ja koji ne podnosim SW znam za Džar Džara. :lol:

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Evindzer, uvažavam ja tvoj autoritet,
ali konkretno ovo citiranje se odnosilo na tvoju kontradiktornost.
Ja sam išao u Mikser na Dan (B)ratova Zvezda (kako pederski zvuči),
i više je bilo gradskih blejača i wannabe hipstera koji ne vole franšizu ali su tu jer je hajp oko filma,
nisam išao na ponoćnu premijeru iako sam imao kartu jer tako kasno ostajem samo u kafani i/ili zbog žena,
gledao sam sve delove (pa čak i debilnu ali ipak informativnu E1) po 5+ puta, imam i majice i figurice,
i imam gomilu zamerki, ali, u legendu se ne čačka i tačka.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

sugarcoated_ass, šta se ti javljaš, prvo pogledaj, pa onda obožavaj. :wink: :D :D
cvoruga napisao:Evindzer, uvažavam ja tvoj autoritet, (...) ali, u legendu se ne čačka i tačka.
Kad si tako lepo srimovao, evo, neću više da čačkam. :)
I ja sam pogledao sve epizode barem po 5 puta, tu smo isti - a i sve crtane serije (danima iščekujem novu epizodu "Rebelsa"), pa čak (nećeš mi verovati) i Evokse i Droide, koji su rađeni kad sam bio baš mali. ;)
I da, hvala na uvažavanju. ;)

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Epizida 5 i 3 su i daleko bolje od ostalih. Prva mi je totalno dosadna i bezvezna (mada gledao sam je samo jednom), Darth Maul nit smrdi nit miriše sith, Jar Jar posebna priča koliko je iritantan, drugi deo bolji ali opet meh, eto Dooku mi je kul, 3. mi je bio dobar baš, 4 deo je klasik, obožavao sam ga kao klinac, 5 razbija, 6 mi je nekako zbrzan i pomalo dečji zbog evoksa (mada i njega sam jednom kledao). 7. nisam gledao. Nego, sinoć odgledao konačno Southpaw, odličan je, iako mi je Jake Gyllenhaal bio nezamisliv kao bokser.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Marsovac - visoko budzetni spektakl sa izvrsnim akterima. Nisam bas osetio neku previsoku propagandu i patriotizam, film je americki, logicno je da ce ga skrojiti po svom sablonu. Dozivljaj jedino kvari izbor muzike... :dry:
Burnt - film koji, po meni, ne prikazuje nista sem cinjenice da je i profesionalno kulinarstvo odavno dostiglo nivo zesceg preseravanja, bahatosti, nadmenosti i arogancije. Ali, daleko od toga da je film los, naprotiv. Iako nikad vise ne bih radio taj posao i dalje volim da pogledam sve sto ima veze sa kuhinjom.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

matorix +1
Фекална идустрија. :disgust:

Ево још једног да се одмори памет. :)
http://www.imdb.com/title/tt2909116/
Слобода или смрт

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

http://m.imdb.com/title/tt0314331/
Love actually
Lep film o ljubavi,o najrazlicitijim tipovima ljubavi.Lep,optimistican,malo humora,..
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

matorix
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 10. Sep 2013. 00:11
:: ma dobar (:

Post od matorix »

psyhound napisao:Watchmen (The Ultimate Cut)... kada su u pitanju filmovi sa herojima, posle ovog su mi Avendžersi ravni Teletabisima. Odličan! Presedeo sam skoro 3 i po sata, ali je film vredan svake minute!
Potpisujem! :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Koji film/seriju ste poslednju gledali?

Post od araphel »

Porediti Watchmen sa bilo kojim drugim superherojskim filmovima ili stripovima je malo besmisleno, da budem iskren. Kod Watchmen je superherojski element samo sredstvo za generalnu kritiku društva i instrument predstavljanja nekih egzistencijalnih pitanja. Nikad nije ni namenjen da bude klasična superherojska priča. U tom smislu naravno da je daleko iznad standardnih Marvel i DC Comics i šta ti ja znam ostvarenja. Oni su samo fun, fun, fun. Maštarije i superherojstvo su u njima srž priče, sve ostalo dođe samo usput, ako se zadesi.

Zato se mnogi ljudi razočaraju raznim superherojskim filmovima, pogotovo ako nisu pratili stripove. Očekuje se ne znam šta, a u praksi pristup bude upravo ono što treba da bude: ekranizacija stripa sa svim njegovim manama i vrlinama.

U tom smislu su i Watchmeni savršeni, kao i svi ostali Avengersi i bla bla. Svaki ispunjava tačno ono zašta je namenjen. Problem sa ovima drugima nastaje kada ih mi sopstvenim očekivanjima stavimo u neki okvir i poredimo sa neuporedivim.

Odgovori